САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-41 - Големите намаления

• 55 885
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Код 40479 -20/50 евро и подарък-"Service Summer cups"-До 07.02.10
Код 54704 -40% евро от каталог есен`09;-25% от каталог П/Л`10.До 31.03.10.

# 181
какви са условията за кода  с ютията
"59366  намалява Ютия  с реф.№ 6406718  от 60 на 10 евро.
 И дава подарък- сервиз за кафе от 8 бели и кафеви чашки с лъжичките, плюс - TASSE ET SOUS TASSE-gris, rose."
благодаря   bouquet

# 182
  • София
Красавици, кодовете за ШуШуарите/каните съвсем ли не са действащи? 39071, 39004, 38911, 39098 Нито един не ми се хваща!  Sad Съжалявам ако задавам много глупав въпрос, мнооого съм нова и не съм изчела съвсем всичко! Embarassed Embarassed Embarassed

# 183
  • София
Момичета, с какви кодове пускате поръчките си. На мен вече няма код който да минава.
/ с БД/? Излизах от акаунтите си влизах, неще и неще  ooooh!

# 184
  • Пирдоп
с код 57193  ми се появяват две подаръка, единия е: 
Votre cadeau : HOUSSE DE COUETTE, а втория
Votre cadeau : MONTRE
за  първия ми е ясно, чаршаф, но не знам комплект или само плика, но втория подарък не знам какво е
кода е от тези за спонсорство

# 185
Това рокле може ли да се намали?  Embarassed http://www.laredoute.fr/vente-la-robe-longue.aspx?productid=3241 … &numberpage=3
Благодаря предварително! Grinning

# 186
От новата колекция и май не може иначе и аз го харесах,само че незнам кой размер да взема

# 187
Това рокле може ли да се намали?  Embarassed http://www.laredoute.fr/vente-la-robe-longue.aspx?productid=3241 … &numberpage=3
Не може, ще го чакате на летните намаления или поне да мине в състояние да не е новата колекция и може да се пробва с код 30/55

# 188
Един глупав въпрос, но това спонсорство какво е? Да не е същото като изпращенто на покани за приятели?

# 189
Момичета, с какви кодове пускате поръчките си. На мен вече няма код който да минава.
/ с БД/? Излизах от акаунтите си влизах, неще и неще  ooooh!

вчера се хващаше червената чанта,днес само завивките,например този 48534 (със сигурност повтарям).Даваше и с много малки суми БД. Обаче артикулите се изчерпват за часове пред очите ми Sad Аз съм до тук  Mr. Green Успех  Peace

# 190
Здравейте. Grinning
Вчера си пуснах поръчка - очилата найк с кода за сешоара (прие ми кода) и ми махна доставката.  Mr. Green друг е въпроса ,че както някой беше написал , вместо сешоар може да получа миксер или пасатор .. каквото и да е там..
От доста време разглеждам и така не съм попаднал на нищо евтино освен една тениска умбро (черна с бял надпис, беше 5 евро и така не си я поръчах...)
Като пуснат нова стока за 2 минути ли свършва ?  Shocked

Търся дрехи за мен (на 16 съм,момче..) само от спортните стоки - тениски , анзузи , суичъри ...
Предполагам знаете кой ден , какво се очаква да се пусне и към колко часа обикновено се пускат нови дрехи на разпродажба , евтинки.
Леля ми беше казала че към 5 сутринта пускат нови дрехи , от една седмица се будя в 5 сутринта и разглеждам сайта по половин час ..  и нищо ново не отрих.
Да ви помоля , ако някой случайно реши да ми сподели към колко часа по неговите наблюдения пускат нови дрехи да ми напише ЛС.  Wink
Обещавам ще споделям кодове и всичко друго което може да ви бъде от полза. Peace
А... и сори за спама  doh

# 191
  • София
Това рокле може ли да се намали?  Embarassed http://www.laredoute.fr/vente-la-robe-longue.aspx?productid=3241 … &numberpage=3
Не може, ще го чакате на летните намаления или поне да мине в състояние да не е новата колекция и може да се пробва с код 30/55
Може,може,с кодовете за спонсорство на Тайлисиме за новата колекция.Но само с 35%.

# 192
Привет  Hug

Ето и картата за Мп3-сложих е...еми-няма напълване....много музика,много снимки-качвах,качвах..чак ми писна!
Картата -мъничка е..и си влиза  от раз в отворчето на мп-то.Към нея си има и адапторче-това по голямото,което пък позволява същата карта да се ползва и в фотопарата  например
http://dala.snimka.bg/other/la-redut.458346.16939404

Ето и машината за хляб
http://dala.snimka.bg/other/la-redut.458346.16939377
http://dala.snimka.bg/other/la-redut.458346.16939377

Аз разбирам защо е отказват-адски тежи-на моя баланс показа 8кила 700гр!!1А и аз се сханах докъто си донеса колета от пощата до нас!
Много е хубава наистина,но като сметнах дори да е изпратя по пощата за България ще ми  е около30-40евр.без покритие от гаранция,което все-пак за  техника НЕ е за предпочитане....То-не си заслужава,става така че и по-евтино излиза да се купи от наши  магазини.Иначе се питам защо в инструкциите за употреба има само два езика-Френски и .....гръцки.Надълго и нашироко е обяснено всичко по гръцки.

# 193
Здравейте. Grinning
Вчера си пуснах поръчка - очилата найк с кода за сешоара (прие ми кода) и ми махна доставката.  Mr. Green друг е въпроса ,че както някой беше написал , вместо сешоар може да получа миксер или пасатор .. каквото и да е там..
От доста време разглеждам и така не съм попаднал на нищо евтино освен една тениска умбро (черна с бял надпис, беше 5 евро и така не си я поръчах...)
Като пуснат нова стока за 2 минути ли свършва ?  Shocked

Търся дрехи за мен (на 16 съм,момче..) само от спортните стоки - тениски , анзузи , суичъри ...
Предполагам знаете кой ден , какво се очаква да се пусне и към колко часа обикновено се пускат нови дрехи на разпродажба , евтинки.
Леля ми беше казала че към 5 сутринта пускат нови дрехи , от една седмица се будя в 5 сутринта и разглеждам сайта по половин час ..  и нищо ново не отрих.
Да ви помоля , ако някой случайно реши да ми сподели към колко часа по неговите наблюдения пускат нови дрехи да ми напише ЛС.  Wink
Обещавам ще споделям кодове и всичко друго което може да ви бъде от полза. Peace
А... и сори за спама  doh
Може ли кода  Sunglasses

# 194
Може. Само ми къде да проверя дали имам изпратен код.
Ако са ми изпратили някакъв код ще го постна. Wink

Общи условия

Активация на акаунт