Звездни компромати - 56 част

• 100 529
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 195
И аз погледах известно време, докато разбера кой е таткото. Не си го представях толкова млад и красив.

# 196
е добре изглежда фемилито нЕма спор newsm20

# 197
Девойката обаче доста се е пипнала - нос, устни...

# 198
И като стана дума за носове:
ГАЛЕНА С ПЛАСТИЧНА ОПЕРАЦИЯ НА НОСА
От Mr.Vip
Публикувано на 14 яну 2010 в 9:53pm

Галена може да се похвали с нова пластична корекция. Близки до звездата разкриха пред Svetsko.com, че тя е оперирала своя нос. Само преди дни певицата трябваше да пее на мега концерта на „Пайнер“ в столично заведение, но изненадващо не се появи. Популярните личности у нас рядко прибягват до подобни корекции, поради по-дългия срок на възстановяване и опасността да не харесат получения резултат. Очевидно обаче Галена е рискувала. За разлика от корекциите на бюста например, тези на лицата са видими на 100% и при тях ефектът е забележим от всеки. По всяка вероятност Галена е избрала месец януари, за да извърши корекциятa, защото той е най-слаб откъм участия и повечето певици, предпочитат да си почиват вместо да работят.

# 199
Девойката обаче доста се е пипнала - нос, устни...
Чак се върнах да видя за една и съща ли става въпрос! Тя грам не прилича на тази от семейната снимка, с изключение на перхидрола!

# 200
И като стана дума за носове:
ГАЛЕНА С ПЛАСТИЧНА ОПЕРАЦИЯ НА НОСА
От Mr.Vip
Публикувано на 14 яну 2010 в 9:53pm

Галена може да се похвали с нова пластична корекция. Близки до звездата разкриха пред spamche, че тя е оперирала своя нос. Само преди дни певицата трябваше да пее на мега концерта на „Пайнер“ в столично заведение, но изненадващо не се появи. Популярните личности у нас рядко прибягват до подобни корекции, поради по-дългия срок на възстановяване и опасността да не харесат получения резултат. Очевидно обаче Галена е рискувала. За разлика от корекциите на бюста например, тези на лицата са видими на 100% и при тях ефектът е забележим от всеки. По всяка вероятност Галена е избрала месец януари, за да извърши корекциятa, защото той е най-слаб откъм участия и повечето певици, предпочитат да си почиват вместо да работят.
На Галена носът й си беше наред. Какво ли ще му оправя и как ли ще изглежда после Rolling Eyes

# 201
Може би го е изтънила, за да придобие малко финес  Thinking

# 202
Новия Скандален Клип на Андреа - С Теб да Бъдем Пак

Текста е доста провокативен  и може би на маса със солидна доза алкохол може да се понесе , но на трезво ми идва просташко .

Най-"вдъхновяващи" извадки :

Твойте погледи нямат цена..
Знаеш ли къде ми бъркаш така
....
Докосни ми любовта и така нататък..
Искам устните ти пак и така нататък..
....
Хайде искай ме, до болка стискай ме..
Измъчвай ме и до ръба докарай ме..
Ще се побъркам ли ела да разбереш, ще умра ли ако спреш

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 12:08 от _Natali_

# 203
  • София
Мария Шарапова
Алекса Джоел дъщерята на Били Джоел и Кристи Бринкли (за жалост прилича на баща си)
Парис Хилтън и това ако е живот с тая напаст папараците...
Кармен Електра нещо не ми изглежда добре, напълняла ли е  newsm78
Пенелопе Круз с годеника си като че ли е напълняла, но много ми харесва в тяло
Ан Хатауей
Синди Крауфорд снима реклама
Ева Лонгория
Алиша Кийс

# 204
Аааа нищо не може да мине рефрена:

"Недей го вадииии  Whistling!!!!"   hahaha

# 205
Аааа нищо не може да мине рефрена:

"Недей го вадииии  Whistling!!!!"   hahaha
ooooh! ooooh! ooooh! и такова ли има  Tired

Не знам , на моменти се отчайвам от музикалното оформление  на съвремието в България. Няма как да не се мине през чалгата. Да вече има и стойностни неща от този жанр , но има и парчета които се подготвят направо за  кръчмата . Има ли изобщо някой отговорност ,че това го слушат деца ?

Да я питам аз Андреа как ще обясни "къде и бъркат така " на някое 4ти клас дете  или Азис с историите за аналните си приключения в Вип Брадър.  Tired

# 206
Някой беше дал линк с песен на "актуалната" Лиана...та да това се пее   Laughing

http://www.vbox7.com/play:4f66764b&start=115.....lляляляляяяяяяя и недей го вадииииииииии  #Crazy Mr. Green

# 207
  • София
Не мога да повярвам, че хубавата тема я превърнахте в чалготека  Crossing Arms
Последните не знам колко си страници отделихте на личността на Лияна. Сега пък Андреа.
Какво следва - да обсъдим настоящия цвят на косата и катинарчето на Азис ли  newsm78

# 208
В лицето на Ан Хатауей има нещо сбъркано. Rolling Eyes Този нос не е за това лице.
Синди изглежда ниска newsm78
А тези плътни черни чорапогащници на всякакъв тоалет, не ми харесват!

Кристина Агилера
И Тила Текила си сложи цици и много им се кефи явно. Коментарът под снимката е You're an idiot Tila  tooth
Меган Фокс
Голди Хоун
Росарио Доусън имаше ли такова нещо в пазвата си!? newsm78
Ева Лонгория Heart Eyes
Гери Халиуел - не си ли е направила реконструктивна операция на гърдата!? Разликата е очевадна... Thinking
Пе определено е напълняла, но е готина така!

# 209

Общи условия

Активация на акаунт