Звездни компромати - 56 част

• 100 454
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Много ми хареса Камелия в това интервю
http://vbox7.com/play:b0b50963

На мен НЕ,беше ужасна с грима си а и фон дьо тена и подчертаваше колко е остаряла newsm78А черните корени в косата и бяха върха Mr. GreenЛично мнение Peace

Нямах това предвид. Имам предвид, че ми харесва как говори в интервюто. И не овърта нещата.

E,за това си права..между другото тя май най- добре се изразява и говори от фолкпеваЧките

# 361
Жалко, че няма как да гледаме Златните глобуси- винаги ми е било интересно като излизат,за да си получат наградата. Сандра Бълок е спечелила тази  нощ - http://www.arenabeauty.com/lifestyle/

Не намерих обаче инфо за всички категории - примерно ТВ сериали...

# 362
# 363
# 364
На мен пък Камелия ми беше супер смешна на това интервю. Joy Външният вид няма да коментирам, но да приказва точно тя такива неща...хахахаха. Ако се разровя сигурно ще извадя как пее на плейбек и преди година. Камелия се е задържала толкова години, но не заради гласа си. И точно тя да прави забележка на певици като Преслава е безумно. И да казва кое е правилно и кое не. Още повече има хора, които са били на нейни участия и знаят как минават те. Така че да ходи да ги разправя тия на някой друг. Sick

# 365
  • София
Червените панделки за какво са?
На Дрю не й отива този цвят, изглежда много бозава  Tired
Кристина Агилера е отслабнала и изглежда супер  Peace
Кейт Хъдзън е с уникална рокля  Crazy

# 366
Роклята на Кейт Хъдсън е страхотна  Crazy Много я харесвам тази жена  Heart Eyes

И роклята на Фърги ми хареса  Simple Smile

# 367
Наистина са страхотни роклите, даже и тази на яката кака Simple Smile

Роклята на Кейт Хъдзън е доста интересна, на нея прсто и стои прекрасно. Като фея е.

# 368
Роклята на Кейт Хъдсън е страхотна  Crazy Много я харесвам тази жена  Heart Eyes

И роклята на Фърги ми хареса  Simple Smile

И на мен тези двете ми харесаха най-много Crazy

Камелия не знам какво и беше станало...какъв беше тоя карнавал на главата и ooooh!
Според мен тя е една от певиците , които не могат да пеят на живо  Sick

# 369
# 370
  • София
Аз също помислих, че е тя, но над снимката в сайта пише, че е Mo'nique Peace
Уикипедия казва, че е комедийна актриса и водеща на ток-шоу.

# 371
Аз също помислих, че е тя, но над снимката в сайта пише, че се казва Mo'nique  Peace
Това не е Куин Латифа, но не мога да се сетя в кой филм съм я гледала newsm78

# 372
  • София
Леле, колко е одъртял ДеНиро!
http://framespotting.net/golden-globe-awards-2010/

# 373
Аз също помислих, че е тя, но над снимката в сайта пише, че е Mo'nique Peace
Уикипедия казва, че е комедийна актриса и водеща на ток-шоу.

да това е Моник.. Обожавам я  Heart Eyes Много ми е забавна и луда. Роклите са страхотни  Heart Eyes

# 374
И одъртял го взимам!
Много интересна снимка, Де Ниро трябва да се е качил на нещо, той е доста нисичък.

Общи условия

Активация на акаунт