Звездни компромати - 56 част

• 100 180
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 765
Според мен тези хора са под голям натиск по принцип, не е случайно че брак рядко издържа в тези среди. Мели ги мелачката там.

В статията още пишеше, че Анджелина била безумно ревнива, много избухлива ( това го казах) , той пък в момента бил привързан към чашката и марихуаната, имал забежки отдавна, моделки и т.н. Едната се казва Амма ( само че не мога да изровя нейна снимка) + това Анджелина явно иска да й се ходи по задника и да модел за подражание, подигравала се на Брад , че не разбира от м/ународна политика и т.н.
На мен Брад откакто е с нея не ми прилича на себе си.
Опитва се да е нещо, дето не е. Така мисля, пък дали ще остане с Анджелина или не - тяхна работа:)

# 766
Как може да се карате,спорите и защитавате някакви си холивудски актьори,които въобще не подозират за съществуванието ни  Laughing

Чак пък такива драми,кой с кого бил или не бил щастлив са излишни.Всичко са догадки.Няма докзаателства за нищо  Peace

По темата/Пит-Джоли/.... адски много ме дразни Анджелина,не и понасям истеричния и отвеян вид.Прилича на евтина наркоманка  Sick

# 767

По темата/Пит-Джоли/.... адски много ме дразни Анджелина,не и понасям истеричния и отвеян вид.Прилича на евтина наркоманка  Sick

А нашите  изкуствено изрусени поп фолк убавици на какви ти приличат?  Mr. Green  Sick

# 768
 на модел за подражание  Mr. Green шегувам се.

Не виждам защо да не обсъждаме клюки за Бранджелина, какъв Клюкарник би било.

# 769
Ненужен сарказъм в случая... Wink
Е, що не го прие като шега, каквото всъщност беше? Thinking

# 770
Ненужен сарказъм в случая... Wink
Е, що не го прие като шега, каквото всъщност беше? Thinking
Аааа,  ако е шега, ок! Приемам го ...  Laughing

# 771
  • София
Еее,момичета стига с тези Бранджелини...ето малко за Коцето и Надя

http://www.bliasak.bg/news/p3_4948_0.html

# 772
Ох, много весело в тая тема - Анджелина приличала на вещица и евтина наркоманка  Joy

# 773
Ох, много весело в тая тема - Анджелина приличала на вещица и евтина наркоманка  Joy
Особено за" евтина  наркоманка" ,  паднах...  ooooh!  

# 774
В статията още пишеше, че Анджелина била безумно ревнива, ... , той пък в момента бил привързан към чашката и марихуаната, имал забежки отдавна, моделки и т.н. Едната се казва Амма

Аз пък скоро бях попаднала на интервю с Анджелина, където твърди, че еднократни забежки и залитания не били проблем.
Но не знам дали е имала предвид себе си и Брад или всички други хора по принцип. Laughing

# 775
хахаха, такава драма не е имало в темата от  Алисия вс. Златка.  Joy

# 776

И какво се оказа накрая? Simple Smile

# 777

Това за Анистън, че не била раждала и осиновявала е грубо, разбира се, който няма деца - той е егоист, проста и безотказна логика, нали?!

Грубо ли?  Тя е егоистка, дори и това да не ти харесва. Тя не е искала да има деца...прекрасното и телце щяло  да  се повреди, а и кариерката също. И защо Анистън е все още самотна красавица? Laughing   Все се влюбват и я разлюбват мъжете...Нали цъфтяла ? Ама все е зарязана от мъжете... Защото е егоистка и е трудна за изтрайване. /  пак споделено от бившите и мъже / Пък вие си я харесвайте колкото си щете, ама не плюйте по Анджелина, че е срамота . Малко жени са способни на това, което тя прави...

Странно как наричаш някой егоист, само защото не иска да има дете, в определен период от живота си. Чела съм нейни интервюта и тя споделя, че иска деца, но тогава още не се е чувствала готова. Няма значение дали е снимала филми и тн.

# 778

И какво се оказа накрая? Simple Smile

Общо казано, че са един дол дренки, но Алисия е малко над Златка. Спечели, че като имаше ефирно време не плюеше и не се напиваше публично. Но тихо, че вземе пак да стане скандал...  Grinning

# 779

Странно как наричаш някой егоист, само защото не иска да има дете, в определен период от живота си. Чела съм нейни интервюта и тя споделя, че иска деца, но тогава още не се е чувствала готова. Няма значение дали е снимала филми и тн.
Ми 69 набор е, май наистина и е рано за деца, може да изчака още едно десетилетие, докато се почувства готова   Stop

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 18:45 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт