Звездни компромати - 56 част

• 100 333
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 825
Миа Фароу има 14 деца, 10 от които осиновени, с едно от които живее бившият и мъж, постоянно участва в благотворителни инициативи,  но никой не я е наричал луда или вещица.
много звезди осиновяват , който иска да осинови заради детето го прави тихо и кротко ,
но някои си правят ПР с ''драматични'' и показни осиновявания от другия край на света , колко трудно им е да вземат детето , те как се борят за него и какви ли не ''драма''-пречки ...
и ''благородността'' , постоянно демонстрирана , почва да омръзва в един момент , звездата трябва да си намери друга изява на благотворителността или става малко досадна ,
както е в случая ...
иначе и аз ги харесвам - и Джоли , и Брад Пит , красавците на Холивуд .....

# 826

alice* [/b] никого не  е обидила тука, за разлика от тези, които и наскачаха с обиди,   без основание.
kuku-ruku, успокоих се, че поне един човек не мисли, че цитирам “коментарите ми са жалки и необосновано злобни“  Rolling Eyes

# 827
.ади редактирам се, да не стане още по-голяма разправията:)

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 21:19 от 10c's Cafè&Lounge

# 828
Симпатиите на хора над 18 към разните му известни не се определят единствено от външния вид на въпросните.
Айде бе  Wink
На мен ми е чудно симпатиите към Дженифър на какво се базират (освен на това, че мъжът й я заряза заради някаква мръсница  Twisted Evil). Ок, кежуъл е  Laughing, но цял живот ще си остане "момичето от Приятели". Или аз поне не съм гледала някакви кой знае какви други нейни роли.
Анджелина я харесвам не защото е непоносимо красива (дори не е мой тип, но е непоносимо красива и това е обективен факт), а защото е луда. Защото се променя, трансформира се, може да изиграе един куп роли (като типажи) от Хакери през Луди Години, Лара Крофт, Първороден грях... и каквото още там е играла. Моментът с децата не ми се иска да го зачеквам дори. Щото благотворителността, дори и да е показна и ПР-ска, е налице. И предпочитам такива като нея и Мадона, дето "компенсирали" с благотворителност кофтито си качества сто пъти повече, отколкото Лили Иванова, например.

# 829
Бе от цялото "семейство" най-добрият актьор, ама чисто актьорски, си е Брад(ата) Пит.

# 830
vivi_d, Le`Ciel, Зеленоочка, •ºtreisyº•, Naavi, sise_to, *АДРЕНАЛИНКА*, Тристана, MG18, chiquita, kyky_, Кряс, reni _805 (+ 22 Скрит/и) и 10 Гости преглежда(т) тази тема. Shocked Какво се случи докато ме нямаше Mr. Green Аз сега гледам жълтини и искам да ви кажа, че каквото се е говорило тук преди седмица се излъчва в момента в това предаване JoyМилите...
 И по темата: Не мога да си представя как има хора, които да си кривят душите и да наричат това:
http://www.topnews.in/uploads/angelina-jolie13.jpg - некрасиво същество( да не използвам думите из темата), а още повече това
http://nymag.com/daily/entertainment/images/aniston.jpg -по-красиво Stop Едното е красиво, а другото е уникално красиво. А вътрешно хич не ме интересуват. Изказвам мнение само за външен вид Peace

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 21:28 от smiled_

# 831
е как да не е обидила никой тук.  Shocked
напротив, аз се обидих от оценките й за това коя жена е егоистка и коя не. както и след колко години не трябва да се ражда със закон.
много се обидих, даже.
ох, не започвай отново, аз си пиша едно, ти си го тълкуваш друго, всеки да си ражда когато си иска, да си прави секс , да се друса, да лудее, да изтерясва, но спора не беше за това, ако ме разбираш?

# 832
добре де, редактирах го отдавна,  мир да има.

# 833
  • Варна
Аааааа, мир Naughty!
Докато не се избистри кой е по- по- най, няма мир ooooh!...

# 834
И по темата: Не мога да си представя как има хора, които да си кривят душите и да наричат това:
http://www.topnews.in/uploads/angelina-jolie13.jpg - некрасиво същество( да не използвам думите из темата), а още повече това
http://nymag.com/daily/entertainment/images/aniston.jpg -по-красиво Stop Едното е красиво, а другото е уникално красиво. А вътрешно хич не ме интересуват. Изказвам мнение само за външен вид Peace
Е, Дженифър не е красива, няма какво да се кривим сега  Simple Smile Симпатична, будеща доверие и т.н. - ок, но красива не е в никакъв случай.

# 835
Анистън май пак е с Бътлър в момента, тук вече си признавам, че и завиждам  Twisted Evil, много мой тип е, много повече го харесвам от Брад Пит.

# 836
Кой е Бътлър ?

# 837
Джералд Бътлър. този. И аз много го харесвам.

# 838
И аз да се изкажа.
Анджелина си е красива ,но като характер е отблъскваща.Наркоманка,режеща полови органи за удоволствие,убиваща домашните си любимци,спи с мъже ,за да се издигне и ,чрез тази си благотворителност и осиновяване иска да "изкупи" гриховете си....Вероятно така мисли.
Джени ми е грозничка ,но симпатична.Не е безскрупулна и готова на всичко ,за да се прави на интересна и да е на хората в устата.Като имитаторката на Джоли-Меган Фокс например.

# 839
ето този, малко е понапълнял в последно време, но пак го харесвам
http://www.bliasak.bg/news/p3_4849_19.html

Общи условия

Активация на акаунт