Звездни компромати - 56 част

• 100 194
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 810
Stefka.k, в интерес на истината, въобще не ми дреме дали Брад и Джоли ще се разделят или не, въобще не съм им фен, по скоро въпроса беше принципен, изля се помия върху Джоли, а Анистън едва ли не я провъзгласиха за светица и мъченица. Ако имената бяха други пак щях да заема същата позиция.

# 811

Влязох в темата скоро, беше ми любопитно и ме изненада приятно липсата на злостни  подхвърляния и определяне на морални категории. Е, сега доброволно излизам Stop  

Темата наистина рядко иззлобява, не излизай. Само споменаването на Анджелина Джоли нарушава мира. Прекалено е различна, за да остави безпристрастни.

# 812
  • София
Темата стана култова  Joy
Мен ме пишете лична приятелка на Дженито  Twisted Evil
Преди Джоли да прелъсти женен мъж, ми беше най-най-любимата актриса форевър, а Брад го жалех как може толкоз грозна жена да има, че и "Приятели" не гледах даже. Нооо  Naughty оттогава - симпатиите ми са на 180 градуса. А "Мистър и мисис Смит" ми е изключително противен филм, защото тя тогава го е прелъстила  Crazy А и си спомням финалната сцена от филма, в която след 120 убийства двамцата главни герои са много щастливи и едни кръст в кадър благославя добрите им дела  Outta Joint .

# 813
Е да, Анджелина е прекалено различна, прекалено луда, прекалено благотворителна и прекалено красива, за да може форумката да се идентифицира с нея. Виж, Дженифър има безопасен, картофен, next-door вид, така че да можеш да си кажеш "Ми ко, аз кат се нагримирам и се нацъкам, съм по-хубава от нея". Е как да не й симпатизираш?
Не съм надзъртала тук откак някой повръщаше от рунтавата Мадона. Какво стана с нея, впрочем, тя е от същата кройка - благотворителност, с която се опитва да замаже свинщините си и т.н.  Laughing

# 814
Тези  коментари, които са против Анджелина  и я изкараха каква ли не, не  са злобни, а тези  които пишат за Анистън,че е егоистка,  са злобни?  Не е ли егоистка  жена, която не иска да роди, защото ще си повреди тялото  и кариерата? И защо любимата  ви цъфтяща Анистън е все още  мома и не може да завърти мъж за  дълго време? Не си ли задавате въпроса?

alice*
никого не  е обидила тука, за разлика от тези, които и наскачаха с обиди,   без основание.

# 815
  • София
И защо любимата  ви цъфтяща Анистън е все още  мома и не може да завърти мъж за  дълго време? Не си ли задавате въпроса?

От любов, чака си Брад  Twisted Evil

# 816
Анджелина Джоли е Албена на форума:)

На мен ми е било странно, когато тук се коментираше броят на децата и, бързата поява на близнаците и след момиченцето, което имат с Брад. А В СЪщото време Хайди Клум  и децата и са умиляваща гледка. Миа Фароу има 14 деца, 10 от които осиновени, с едно от които живее бившият и мъж, постоянно участва в благотворителни инициативи,  но никой не я е наричал луда или вещица.

# 817
И защо любимата  ви цъфтяща Анистън е все още  мома и не може да завърти мъж за  дълго време? Не си ли задавате въпроса?

От любов, чака си Брад  Twisted Evil

Даа.. като през това време, докато го чака смени трима...голяма любов Joy  Ами много ще има да чака....и няма да го дочака Twisted Evil

# 818
Стига сте  се дъвкали - всеки си изразява мнението . Харесвам Анджелина само като визия  ( освен благотворителните и акции) - но напоследък не мога да  кажа същото - уморена , отегчена , оцъклена , лудост  в погледа , жилеста , отслабнала ....... и Брад и той изглежда  доста дъртешки .... Бяха  звездна двойка - а сега  блясъка им нещо се е матирал ..... имат нужда от лъскане !  Rolling Eyes

# 819
Даа.. като през това време, докато го чака смени трима...голяма любов Joy
и през всичките 5 години в интервюта намесва Брад и Анджелина, много беше жалко.

# 820
Стига сте  се дъвкали - всеки си изразява мнението . Харесвам Анджелина само като визия  ( освен благотворителните и акции) - но напоследък не мога да  кажа същото - уморена , отегчена , оцъклена , лудост  в погледа , жилеста , отслабнала ....... и Брад и той изглежда  доста дъртешки .... Бяха  звездна двойка - а сега  блясъка им нещо се е матирал ..... имат нужда от лъскане !  Rolling Eyes

И теб ако те преследват папараци всеки ден, където и да мръднеш и всеки си пъха носа в личния ти живот, мисля, че и ти ще изглеждаш така - уморена, изтощена и отегчена.

# 821
  • София
Е да, Анджелина е прекалено различна, прекалено луда, прекалено благотворителна и прекалено красива, за да може форумката да се идентифицира с нея. Виж, Дженифър има безопасен, картофен, next-door вид, така че да можеш да си кажеш "Ми ко, аз кат се нагримирам и се нацъкам, съм по-хубава от нея". Е как да не й симпатизираш?

Нее, не си права тук  Naughty
Симпатиите на хора над 18 към разните му известни не се определят единствено от външния вид на въпросните.
А и Джоли не е вече толкова хубава, според мен разбира се.

# 822
Хахаха, думата "мома" и ОкфорТ тотално ме отказаха от тази тема Laughing

# 823
Аз пък харесвам и двете  Grinning

# 824
Хахаха, думата "мома" и ОкфорТ тотално ме отказаха от тази тема Laughing
А недей, виж колко е интересно тук. Има веселба...иначе беше малко заскучняло в темата. Само снимки, снимки на звездни двойки....и никакви коментари... Mr. Green

Притеснявам се за Анистън, че ще си остане "стара мома", ако я кара така... Joy

Общи условия

Активация на акаунт