Звездни компромати - 56 част

• 100 173
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 795

Странно как наричаш някой егоист, само защото не иска да има дете, в определен период от живота си. Чела съм нейни интервюта и тя споделя, че иска деца, но тогава още не се е чувствала готова. Няма значение дали е снимала филми и тн.
Ми 69 набор е, май наистина и е рано за деца, може да изчака още едно десетилетие, докато се почувства готова   Stop

Ах, това беше много злобно, само мога да си представя какво е било преди редакцията  Sick

# 796
Ти пък какво се правиш на ощипана госпожица 10c's Cafè&Lounge, отговарям на цитирания пост, никой не говори за проблемно забременяване или някакви здравословни причини, поради които не може да има дете, а за нежелание и неготовност за това на въпросната възраст.

# 797
Не се правя на ощипана госпожица Mr. Green.
Просто ахнах пред злобата, която си концентрирала в едно изречение.

# 798
Къде е Тони Сопрано, който беше възкликнал преди десетина теми :"Анджелина е дъхоспираща, не ставайте смешни!!!"

Мила   Йовович

# 799
Момичета, да се върнем на темата Mr. Green
Рене и Брадли: http://img2.timeinc.net/people/i/2009/features/insider/091207/br … ey-cooper-240.jpg
Много сладка двойка Heart Eyes

# 800
Не се правя на ощипана госпожица Mr. Green.
Просто ахнах пред злобата, която си концентрирала в едно изречение.

ахкай  колкото си искаш и ме остави аз да си злобея  Mr. Green, аз предлагам да се забрани със закон раждането преди 40, за да угодим на Анистън и всичките и знайни и незнайни фенки във форум бг-мама.

# 801
  • при Arctic Monkeys
не безпокойте се, Бранджелина няма да се развеждат, официално са го съобщили. и да се, не ми дреме твърде. тя ще е много красива и привлекателна, ако сложи някой и друг кг. връз снагата си. ръцете и са ужасно жилави (не злобея като средностатистическа домакиня, отбелязвам просто).  Mr. Green

# 802
  • Варна
аз предлагам да се забрани със закон раждането преди 40, за да угодим на Анистън и всичките и знайни и незнайни фенки във форум бг-мама.

Абе не е ли нейна лична работа ще има ли деца или не? Коя си ти, че раздаваш квалификации? Или ако не искаш деца автоматично си егоист, ако искаш - значи си прекрасен и нищо друго няма значение? Браво.

# 803
не безпокойте се, Бранджелина няма да се развеждат, официално са го съобщили. и да се, не ми дреме твърде. тя ще е много красива и привлекателна, ако сложи някой и друг кг. връз снагата си. ръцете и са ужасно жилави (не злобея като средностатистическа домакиня, отбелязвам просто).  Mr. Green
е , Брад Пит си е отговорен , няма да ги зареже , той с Анистън изкара колко-години-беше и то в най-сексапилния си период, когато интересът към него беше най-голям , а сега с тия 6 деца, трябва да ги отгледат ...

# 804
  • София
alice*, ако ти е такова отношението към всички жени, които не са се сдобили с деца до 40 годишна възраст... Коментарите ти са жалки и необосновано злобни (защото предполагам, че нямаш нещо лично спрямо Анистън, нали? Женицата надали ти е направила нещо лошо).

# 805
Ами да, лична работа е, както е лична работа дали Анджелина взима наркотици, прави секс с някой си, вещица ли е, луда ли е, кои сте вие да давате тези квалификации  Stop. Значи за едната може, за другата не. И пак повтарям, не харесвам нито едната, нито другата, ама тоя двоен стандарт ме провокира да пиша по темата.

# 806
alice*, ако ти е такова отношението към всички жени, които не са се сдобили с деца до 40 годишна възраст... Коментарите ти са жалки и необосновано злобни (защото предполагам, че нямаш нещо лично спрямо Анистън, нали? Женицата надали ти е направила нещо лошо).

А на теб Джолито какво ти е направила, че я прати в психиатрия?

# 807
Ами да, лична работа е, както е лична работа дали Анджелина взима наркотици, прави секс с някой си, вещица ли е, луда ли е, кои сте вие да давате тези квалификации  Stop. Значи за едната може, за другата не. И пак повтарям, не харесвам нито едната, нито другата, ама тоя двоен стандарт ме провокира да пиша по темата.

това е истината Peace Hug

# 808
Ама моля ви, няколко страници по тази еветуална, непотвърдена, опровергана раздяла ooooh! Предлагам да отворите нова тема и там да се вихрите! Във връзка, в която така се ровят с нокти знайни и незнайни индивиди, могат да се случат много абсурдни и нелогични неща. Няма как да определите кой е виновен/невинен, лош/добър, освен ако не сте главни герои в сагата. Шокираха ме много неща от този спор - как щастливите хора не могат да изглеждат изморени Shocked и как с лекота определяте кой кога би трябвало да има деца ooooh!

Влязох в темата скоро, беше ми любопитно и ме изненада приятно липсата на злостни  подхвърляния и определяне на морални категории. Е, сега доброволно излизам Stop  

# 809
Абе не може ли в темата да се дадат противоположни мнения за някаква холивудска личност без това да провокира толкова пък вече емоции?

И, Alice*, да, въпросът ми е най-вече към теб. ЗАщо се палиш толкова? Един казва, че е А.Дж. е луда и споделя какво е чел за нея. Друг казва друго - е темата не е за образованието в Оксфорт все пак. "Звездни компромати " се нарича. Peace

Що се отнася до информацията... е, те в Холивуд все така - първо отричат, после се оказва, че  наистина това се случва.
Или просто временно двойката може да е постигнала съгласие. Пък и доста се изписа напоследък за това, че въпреки скандалите им Анджелина не можела да живее без Пит и дори й идвало да се самоубие без него.. Е, сигурно са се помирили. Аз ако чуя такова нещо също ще кажа на пресата, че новината е лъжа и ще се прибера при семейството.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт