Звездни компромати - 56 част

• 100 326
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 855
  • Някъде там на юг...

И тя ли  вкарва Гага стил? Може би малко по-софт?  Rolling Eyes 

# 856
И друго, остарявайки, започва да има подчертано дребни и събрани очички, които по принцип съм свикнала да разпознавам в екс президента Буш.
И колкото и да прибягва до черната боя за коса и тънките мустачки, на Кларк Гейбъл няма да замяза  Grinning

# 857

Дори преди ми беше симпатична,защото си приличаме външно.

Плс, прати снимка на лични, доста заинтригува клюкарската ми душа HugСъвсем сериозно Peace

# 858
  • Пловдив
И друго, остарявайки, започва да има подчертано дребни и събрани очички, които по принцип съм свикнала да разпознавам в екс президента Буш.
И колкото и да прибягва до черната боя за коса и тънките мустачки, на Кларк Гейбъл няма да замяза  Grinning

На друг го оприличават:

http://smile-bg.com/images/pics2/stars/13.jpg

# 859
Добре де, к'во им се месите в паниците не ми стана ясно? Брад ако иска и монах ще си стане като се раздели с Анджелина. Никоя официална медия не е казала, че ще се събира с Анистън, обаче тук на някоя й доскучало и го подметна и айде почна кълването. А това за децата- защо като Марая Кери беше казала, че не иска да има деца, само и само да не си развали фигурата, (но си е ошишкана въпреки това) никой не казва нищо, но за Анистън, дайте да се изпотрепем. Не харесвам нито едната, нито другата. Едната не я харесвам, заради това, че тръгна с женен мъж, а другата скрито си я ненавиждам, защото тя е единствената причина да няма филм "Приятели", защото тя единствена от 6-мата не се е съгласила да участва. След няколко дни ще опровергаят наистина слуха за раздялата и после тихомълком без шум ще се разделят. Обаче е време за нова тема и нови компромати. Хайде стига дъвкане на тея тримата.   Naughty

# 860
Анджи на младини

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 22:27 от Г-жа Броненосец

# 861
Сега ми е неестествена, а и Брад Пит също. Сравни снимки на Анджелина преди 5-6 години и сега, на Брад също. Няма го духът, няма я искрената нахална усмивка на Джоли, с която покори целия свят.
А, това да. На мен са ми много странни като двойка, чудя се тя какво намира у него изобщо. Някак повече я виждам до дърт перверзен мъж, отколкото до рус селски тракторист  Simple Smile

от това което съм гледала по Е! за историята на Анджелина тя се разминава с Били Боб Т. след като отива в (забравих къде) и се връща с осиновеното си първо дете. Решава, че кръвта на любимия в бутилчица на врата, татуси и любов към ножовете са нереални, развълнувала се е от the real world, и от съдбите на бежанците и тръгва в друга посока, Били Боб й става нереален в един момент.
Това е. Просто етап в живота й, в който са били ОК заедно, после влиза в друг етап..

# 862
от това което съм гледала по Е! за историята на Анджелина тя се разминава с Били Боб Т. след като отива в (забравих къде) и се връща с осиновеното си първо дете. Решава, че кръвта на любимия в бутилчица на врата, татуси и любов към ножовете са нереални, развълнувала се е от the real world, и от съдбите на бежанците и тръгва в друга посока, Били Боб й става нереален в един момент.
Това е. Просто етап в живота й, в който са били ОК заедно, после влиза в друг етап..
Ето, затова я харесвам, харесват ми хора, които се променят и развиват  Simple Smile

# 863
Сега ми е неестествена, а и Брад Пит също. Сравни снимки на Анджелина преди 5-6 години и сега, на Брад също. Няма го духът, няма я искрената нахална усмивка на Джоли, с която покори целия свят.
А, това да. На мен са ми много странни като двойка, чудя се тя какво намира у него изобщо. Някак повече я виждам до дърт перверзен мъж, отколкото до рус селски тракторист  Simple Smile
В предходните си комбинации и двете двойки си отиваха много- като излъчване, нрав, темперамент.
Вярвам, че между Брад и Дженифър е имало хармонични и спокойни отношения, доколкото между Брад и Анджелина намирисва на страст и скандали.
Просто лошото момиче избяга от лошото момче/Били Боб Торнтън/ за да търси пристан и да укроти буйният си нрав.
А Брад видя възможност да изживее изпепеляващата страст, която липсваше във връзката му с Дженифър.
В резултат и двамата се разминаха с очакванията си.
Просто си разсъждавам на глас.
Мнението ми за двете красавици се припокрива напълно с това на Дона/ да не разстилам чаршафи/.

И само на мен ли Дженифър ми прилича на Барбара Стрейзанд?

# 864
Ето, затова я харесвам, харесват ми хора, които се променят и развиват  Simple Smile
4
Това щях да добавя , именно.
В Анджелина се вижда развитие. Поне етапи се различават ясно.
Луда тинейджърка, интровертна, влечения към екстремни усещания, страхотни роли, връзката й с били боб, после идва ново откритие за себе си и т.н. за мен в този смисъл връзката й с брад пит ми е непонятна, бих я възприела много по-добре до някой , който да споделя пълноценно етапа в който е, и който я дърпа напред.
и така нататък:))) Дженифър е симпатична, да, хубава, американ суитхарт и т.н, обаче тя е там. стои си, винаги ще е такава и ще е там. Рейчъл от приятели, завинаги.
Затова хората сега спрягат връщане на Брад при Джен, която си е там и го ... чака. може би.

# 865

Анистън май пак е с Бътлър в момента,

Временно, момичета...временно... Whistling

# 866
Дженифър е симпатична, да, хубава, американ суитхарт и т.н, обаче тя е там. стои си, винаги ще е такава и ще е там. Рейчъл от приятели, завинаги.
Затова хората сега спрягат връщане на Брад при Джен, която си е там и го ... чака. може би.

Real life, има жени, които "развалят" семейства, има жени, които са способни да чакат някой, който ги е предал, цял живот... Всеки сам избира кое да му се струва по-нормално Wink

# 867
...режеща полови органи за удоволствие,

ooooh!
Моля,нова тема......
Доставяло й удоволствие с партньора си да се режат "нежно".Мисля ,че за предишния й мъж ставаше въпрос. ooooh!
На някакъв мъж от миналото й пък го изненадала с порязване. Sick

Това от кой жълт вестник го прочете... Mr. Green

# 868
Е ,нормално е това да  е най -запомнящата и се роля,че тя 10 години беше Рейчъл.Май никой от ПРИЯТЕЛИТЕ не успя да направи нещо много запомнящо си след сериала ,Джоуи се снима само 2 сезона и бе свалено,но и Анджелина не е блеснала с кой знае колко забележителни роли сещам се за Томб Рейдър и осиновяванията с който е особено актуална в пресата.Ами  и Джулия Робърт има много роли ,на за всички си остава Хубавата жена.

# 869
Анджелина има "Оскар".

Общи условия

Активация на акаунт