Звездни компромати - 56 част

• 100 335
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 840
  • тъгата в мен

И аз да се изкажа.
Анджелина си е красива ,но като характер е отблъскваща.Наркоманка,режеща полови органи за удоволствие....

ooooh!
Моля,нова тема......

# 841
  • в Tara
малееее, ей тука вече откачих! анистън с джерард бътлър? тая ми ти с картофената хубост ли!!! Joy
давам брат и пит и хю грант в бонус заради този мъж, значи... тц, тц, ядосах се!

# 842
Анджелина си е красива ,но като характер е отблъскваща.Наркоманка,режеща полови органи за удоволствие,убиваща домашните си любимци,спи с мъже ,за да се издигне и ,чрез тази си благотворителност и осиновяване иска да "изкупи" гриховете си....Вероятно така мисли.
Може ли малко повече инфо за половите органи, че се заинтригувах  Flutter

# 843
...режеща полови органи за удоволствие,

ooooh!
Моля,нова тема......
Доставяло й удоволствие с партньора си да се режат "нежно".Мисля ,че за предишния й мъж ставаше въпрос. ooooh!
На някакъв мъж от миналото й пък го изненадала с порязване. Sick

# 844
Ох, верно ли бе, ма то ужасен характер наистина  Sick
 Joy

# 845
Да, освен това пии кръв, за да изкупи гриховете си Grinning.

# 846
И е виновна за Втората световна Whistling Ама вие съвсем я демонизирахте ooooh! Сега някой ще извади нейна снимка с рога и ще й се наложи д осинови още 20 деца, за да се оправдае Joy

Уж напуснах, но не мога да се откача от този  ... хм... спор Laughing

# 847
сигурно и е фетиш това с рязането  Thinking, хора разни
а този ли беше предишния на Анистън, те всъщност защо се разделиха  newsm78
http://www.bliasak.bg/news/p3_4846_19.html

# 848
  • София
Симпатиите на хора над 18 към разните му известни не се определят единствено от външния вид на въпросните.
Айде бе  Wink
На мен ми е чудно симпатиите към Дженифър на какво се базират (освен на това, че мъжът й я заряза заради някаква мръсница  Twisted Evil). Ок, кежуъл е  Laughing, но цял живот ще си остане "момичето от Приятели". Или аз поне не съм гледала някакви кой знае какви други нейни роли.
Анджелина я харесвам не защото е непоносимо красива (дори не е мой тип, но е непоносимо красива и това е обективен факт), а защото е луда. Защото се променя, трансформира се, може да изиграе един куп роли (като типажи) от Хакери през Луди Години, Лара Крофт, Първороден грях... и каквото още там е играла. Моментът с децата не ми се иска да го зачеквам дори. Щото благотворителността, дори и да е показна и ПР-ска, е налице. И предпочитам такива като нея и Мадона, дето "компенсирали" с благотворителност кофтито си качества сто пъти повече, отколкото Лили Иванова, например.

Точно това ми харесваше в Джоли навремето - от нея струеше някаква безобразна младежка женственост, която се изгуби някъде след като се събраха с Брад. Имам чувството, че оттогава и двамата се взеха някак на сериозно. Склонна съм да мисля, че народи всичките тези деца за да си изчисти имиджа и да започнат не само хората да я възприемат по един друг начин, но и самата тя себе си (ок, да кажем, че в това така или иначе няма лошо, резултатът - децата, е добър сам по себе си). Сега ми е неестествена, а и Брад Пит също. Сравни снимки на Анджелина преди 5-6 години и сега, на Брад също. Няма го духът, няма я искрената нахална усмивка на Джоли, с която покори целия свят. Имам чувството (само мое си е  Laughing), че има някакви угризения. Ма то това може и да е, защото по някакъв начин се поставям на нейно място като  ги размишлявам тези неща.
А за Дженифър - нея започнах да я възприемам по обратния начин. А и съвсем честно - за мен се разхубави. В тяло - перфектна, излъчване - младежко, няма как да се сравни с излъчването на Джоли отпреди години, но достатъчно свежо.

# 849

Ами значи за всичко е виновен Брад! Joy Предлагам да се върнете на триъгълника Благо Георгиев, Лияна, Х(к)ристина. Поне има вариант някой да ги познава лично Joy

# 850
Абе не я мразя просто ми е противна...Никой не я обвинява.Коментираме. Peace
Дори преди ми беше симпатична,защото си приличаме външно.

Роси Иванова
Биляна Йотовска и Митко Димитров
Райна
Никол Кидман
Мики Рурк
Алиша Кийс
Анелия

# 851

Ами значи за всичко е виновен Брад! Joy Предлагам да се върнете на триъгълника Благо Георгиев, Лияна, Х(к)ристина. Поне има вариант някой да ги познава лично Joy
а не, мани ги тия селски пръчки, особено първите двама  Stop

# 852
Сега ми е неестествена, а и Брад Пит също. Сравни снимки на Анджелина преди 5-6 години и сега, на Брад също. Няма го духът, няма я искрената нахална усмивка на Джоли, с която покори целия свят.
А, това да. На мен са ми много странни като двойка, чудя се тя какво намира у него изобщо. Някак повече я виждам до дърт перверзен мъж, отколкото до рус селски тракторист  Simple Smile

# 853
Да, аз се повтарям, но с Били Боб много си отиваха, а Брад е толкова безличен до нея.....Първият и съпруг също е по-добър вариант от Брад.

# 854
Сега ми е неестествена, а и Брад Пит също. Сравни снимки на Анджелина преди 5-6 години и сега, на Брад също. Няма го духът, няма я искрената нахална усмивка на Джоли, с която покори целия свят.
А, това да. На мен са ми много странни като двойка, чудя се тя какво намира у него изобщо. Някак повече я виждам до дърт перверзен мъж, отколкото до рус селски тракторист  Simple Smile
Преди около 5 страници исках да нарека Пит "тракторист", но се побоях, че ще ми кажат, че не съм го виждала лично, завиждам и на мен мъж ми къв е тогава. Simple Smile И друго, остарявайки, започва да има подчертано дребни и събрани очички, които по принцип съм свикнала да разпознавам в екс президента Буш.

Общи условия

Активация на акаунт