Звездни компромати - 56 част

• 100 276
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 900
# 901
Ан Хатауей си е преправила носа най-сетне! Разликата е очевидна.

Честно казано, ми се вижда същия  Rolling Eyes
¨

Честно казано  и на мен ми се вижда същия. Може да е от светлината или от грима...не мога да видя , наистина...  Thinking

# 902
Joy Joy

Ъъъ, да казвам ли, че не харесвам Брад Пит?  Whistling

Няма проблем, че не го харесваш. Wink  Само не казвай,  че е луд или ти прилича на евтин наркоман...

# 903
  • в Tara
на наркоман не, ама на клошар...

# 904
  • Belgium

Няма проблем, че не го харесваш. Wink  Само не казвай,  че е луд или ти прилича на евтин наркоман...

Еее, не бих казала такова нещо. Луд в никакъв случай, а що се отнася до наркоманския излгед - те половината звезди понякога изглеждат така. Ето и за Джони Деп съм чувала, че на много хора им приличал на наркоман, а аз много го харесвам.

# 905
Това дали наистина е Таня Илиева с наполовина жълта коса? - http://www.arenabeauty.com/красота/коса/1/231/Таня-Илиева-показа … на-коса-на-дефиле

# 906
# 907
на наркоман не, ама на клошар...

Само не разбрах кое му е клошарското newsm78 Обикновено, небрежно, ежедневно, добре подбрано облекло. Или секссимволите трябва нон-стоп да се разхождат обръснати до кръв, с гелосана до разтичане коса и облечени само по бронзант и плочки? Laughing

# 908

Няма проблем, че не го харесваш. Wink  Само не казвай,  че е луд или ти прилича на евтин наркоман...

Еее, не бих казала такова нещо. Луд в никакъв случай, а що се отнася до наркоманския излгед - те половината звезди понякога изглеждат така. Ето и за Джони Деп съм чувала, че на много хора им приличал на наркоман, а аз много го харесвам.

Няма спор, така е ! Peace    Мики Рурк и Деп и други наистина  приличат на евтини наркомани, но" войната" се разрази, когато се каза същото за Джолито. Точно пък тя...с нейното лице, никога не е приличала на наркоманка.

Нека не се връщаме пак към това, за това  спирам по темата  за Джолито и Брад и да вървим напред... Laughing

# 909
  • в Tara
Само не разбрах кое му е клошарското newsm78 ol:
eee, ма човек да не каже нещо! май без емотикон не става в тоз форум... харесвам брат, и расти да си направи на брадата пак го харесвам...

роби уилямс мислил да предлага брак на гаджето си за свети валентин

# 910
kuku-ruku просо прекаляваш вече с твоята Анджелина  Sick И да ми разправяш до утре за лицето и само мога да се смея ли смея,точно пък лицето и е "наркоманско"  Laughing Разбирам,че си вманиячена на тема Джоли,ама вече се оливаш  #Crazy То бива-бива,ама няма да успееш да насадиш твоето виждане на нещата  Wink Да не си някоя скрита лесбийка?За първи път виждам някой толкова горещо да защитава същество от същия пол  Thinking

Да,Джони Деп същи се спряга за с "наркомански изглед" но мен пък ме кефи безумно много  Heart Eyes Blush Привлича ме и толкова.Но това е по-нормално поне.Мъж е  Mr. Green

# 911
Да не си някоя скрита лесбийка?

Хайде пак психология онлайн. Grinning

# 912
Да не си някоя скрита лесбийка?

Хайде пак психология онлайн. Grinning

Жената е руса, и и е простено  Crazy

# 913
И аз съм явно скрита лесбийка, и харесвам Анджелина. Хубостта и е налудничава някак, да. Просто е безумно красива и човешкото око не може да го приеме.

Виктория  Бекъм на равни обувки

# 914
инфантилна, ти май не следиш снимките в темата! Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт