Звездни компромати - 56 част

• 100 318
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 915
И аз съм явно скрита лесбийка, и харесвам Анджелина. Хубостта и е налудничава някак, да. Просто е безумно красива и човешкото око не може да го приеме.

Виктория  Бекъм на равни обувки

Laughing

Някое от момичетата тук беше писала, че Бекъм има болки в краката от носенето на тесни обувки с високи токчета. Може би това е причината да я виждаме с равни обувки... Thinking

# 916
 Joyне ми е сефте. Пошегувах се преди няколко поста с tonkabonka, защото веднъж ми направи забележка и ми стана много смешно.

# 917
Да не си някоя скрита лесбийка?

Хайде пак психология онлайн. Grinning

Жената е руса, и и е простено  Crazy

Joy

# 918
# 919
# 920
Марая Кери ми се видя доста поналяла  на някои от снимките пуснати тук. Наистина ли е качила килца или само  така ми се струва...?  Thinking

# 921
  • София
kuku-ruku, не те лъже окото  Peace Марая доста се е ошишкала!
ето за съпоставка (въпреки че в момента май има и още килца добавени)

# 922
kuku-ruku, не те лъже окото  Peace Марая доста се е ошишкала!

Първо си мислех, че може би е бременна...но явно не е  Laughing

# 923
kuku-ruku, не те лъже окото  Peace Марая доста се е ошишкала!
ето за съпоставка (въпреки че в момента май има и още килца добавени)

Mарая Кери на концерт ли е била по гащи/кюлоти/ и сутиен или това са шорти и топ  Crazy

# 924
# 925
Mарая Кери на концерт ли е била по гащи/кюлоти/ и сутиен или това са шорти и топ  Crazy

В неделя даваха концерт нейн по БТВ, през повечето време беше в подобно облекло. Но при все, че е наляла доста изглеждаше доста стегната.

# 926
Аз я харесвам Марая,  но не по гащи. Също я намирам за стегната въпреки, че е напъняла. Но пък на снимката с роклята е прекрасна.  Simple Smile

# 927
  • София
Мадона на летището Хийдроу тези дълги крачоли ми вадят очите  Shocked

# 928
# 929

Общи условия

Активация на акаунт