Аз по едно време бях на работата шефка рак -вкъщи мъж рак.........направо се бях пощурила
Смених работата, та ми остана само в къщи рак.
Обаче пък той влезе в тая възраст между 40 и 45години.......леле........те мъжете нещо им става в тоя период и направо неадекватно се държат. Сега се е кротнал, не знам на какво се дължи. И гледам полага доста усилия , макар че го човърка да се скара с някой . Ама и аз бях яхнала метлата накрая и му поднесох документите за развод да разпише. Не знам това ли го стресна , нещо смислили се, или за да не се излага пред хората че е разведен.
Ще видим докага ще е, макар че искрен изглежда.
Иначе не мога да кажа че е лош човек. Всъщност никому не мисли лошо. Просто са големи нарциси и изобщо не осъзнават че със сарказма си нараняват хората около себе ди.

Не ми правят впечатление тези неща, така че съм готова за сръдните на рака
"Искаш да се 'опариш' " - един вид да се потопиш в неизвестното, да рискуваш.. Готова си да дадеш 'нещо', без да си наясно с чувствата на другия. (Правим тази стъпка, осъзнавайки всичко това, и все пак накрая страдаме заради липсата на лоялност и 'признателност', които така или иначе не бихме получили.) Само той си знае какво в действителност се крие зад намеренията му.
Най-вероятно е имало някакви, но нищо по-сериозно... или поне аз не знам. По-потаен и затворен е за личния си живот. Много отговорен в работата си и с много приятели.
, има много истински мъже, само имайте търпение