В никакъв случай не бих поставила ултиматум. Напротив. Проявих уважение към решението му без драма. Нямам идея как да поема тази отговорност честно казано.
Прекалено искат да им е удобно...Тази тактика я пробвах, а и като цяло винаги се държа ангажирана, особено в моменти като този, но играта на котка и мишка е прекалено изтощителна
то не се търпи
Посмъртно. хаха
Да,бе! Ако не се обичаш и уважаваш достаъчно и не можеш да мислиш,който и обобщен представител на зодиака може да те впримчиРаците са смешници.Натисни го малко и го виж как ще си влезе в черупката.Незнам на кого му трябва такова нещо без т..ки

Този е адски ревнив, от безумни неща и дори след раздялата на няколко пъти ми се явява с ултиматуми какво да публикувам и какво не. Все едно сме бебета, а сме на по 30+. Сега се държа учтиво, но безкрайно незаинтересовано и малко се капсулова момчето. И аз мисля като red soul, че имат проблеми с поемането на отговорност за действията си.
А за собствеността - веднъж нещо се бях засегнала и казах, че не съм ничия собственост. Такъв скандал стана и с дни, седмици се жалваше, че щом не съм негова собственост значи не го обичам. Че и скандали имаше, ужас.