Всички мартенки сме тука - няма скука и отлъка! (30)

• 26 796
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • Враца
Ами моя няма да го ползва защото е на надница на ден и от това губи доста парички ,а те ще трябват Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 586
enia, da ne si bremenna ta ti stava lo6o. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ne se pritesniavai, mila poniakoga lo6oto se zavra6ta. Sad
i az imam zvezdi4ki. to az kakvo li niamam, sigurno vi pisna ot men. Hug

# 587
Дари много добро решение от там да пазаруваш козметиката за бебче. Аз от там си купувам всичките козметики, перилни препарати и т.н. и от там и бебшката козметика купих. При нас продават и продуктите на Веледа в ДМ, може би и в БГ ДМ-а ги има също, ако някой се чуди от де да ги купува.

vassi79 не мисля, че е от преумора, защото на мене и сутрин ми се случва, и без изобщо да съм седяла пред компа. Обикновено при резки движения, или ако съм се била навела и т.н. става. Не знам точно от какво е...  newsm78

# 588
  • Враца
 Joy Joy Joy Joy Joy
ne se pritesniavai, mila poniakoga lo6oto se zavra6ta. Sad
i az imam zvezdi4ki. to az kakvo li niamam, sigurno vi pisna ot men. Hug
Направо ме разби.
И да не съм чула повече такива неща,че ни е писнало от теб  Naughty
На мен ми е адски спокойно и хубаво като пишеш ,защото така знам,че сте добре Hug

# 589

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Евче, много ме развесели, мило. Голяма си сладурана и много хубаво чувство за хумор!  Hug

Ения, не им се впрягай на тия неща. Неразположенията са си нормални.. още малко ни остана... Аз например от няколко месеца не мога да пия мляко, особено сутрин (а цял живот съм пила сутрин или капучино или мляко с какао), защото страхотно почва да ме боли стомахът и да ми се гади. Като се получи първите няколко пъти това се учудих малко, после вдигнах рамене и го подминах... явно още едно нещо, от което да се лишавам още известно време... Какво да се прави, ще търпиме.

# 590
  • София
Върнах се. Резултатите ми са добре, доколкото мога да ги разчета сама, утре ще ходя при док да ги гледа той. Преди 10 дни бебе Виктория е била 2250  newsm44, сега значи гони 2500. А аз се чудя защо ми тежи  Laughing
Не мога сега да ви изчета, че мъжът ми се прибра болен и за да не се вре в мен ще го пусна на компа  Grinning.

# 591
васси благодаряти мила със сигурност млко ме усокои ама знам ли все си мисля че и това с езика дето ви казвах по рано има връзка с нещо от състоянито ми,защото и това не минава.незнам веше дано да са добре изследванята,та какво ли не изтърпяхме досега та това ли няма да изтърпя.много е гадно но още малко.иначе това което описваш и аз съм така.

хихихи челси дали наистина не съм бременна newsm78
милата ми тя,ама как може да кажеш че си ни писнала та ти си нашия талисман и си те пазим и мислим Hug

мамита а да ви питам някоя от вас мисли ли да ползва от тези кремове за потготвяне на зърната,не че аз съм решила да ползвам,но ми се искаше да чуя някое мнение.как беше едното гермастан ли беше нещо такова newsm78

# 592
Eniq,аз доколкото разбрах,те са за 9 месец и пак не са задължителни.Аз още не съм влязла в 8 ,но за 9 ще си взема...

# 593
  • Пловдив
Здравейте и от мен, мамчета. Честит Атанасов ден, на който празнува   bouquet
Челси, гушки с днешна дата Hug
И аз не можах да спя снощи. Като ми се схвана стомахът високо горе и направо не можех да мръдна. От това получих и контракции и честно да си призная не можах да разбера дали и самото схващане под гърдите не беше началото на последващите втвърдявания. По едно време чак взе да ме боли, което ме шашна допълнително и вече имам херпес на устата от притеснение. На всичкото отгоре получих и засилене секреция, бледо жълтеникава и направо много гадна нощ изкарах Sad
Утре съм при док и нямам никакво търпение да провери състоянието на шийката и се моля да не ме остави в болницата Praynig
Много ви се наоплаквах и се връщам да ви изчета, че много сте изписали Heart Eyes
Ахони, браво на бебе Виктория Hug

# 594
Цецинка много кофти нощ наистина...  Hug Почивай си колкото можеш повече сега и дано утре при доки само добри новини да получиш!

Ахони, браво за резултатите!  Hug Гледай да не те зарази мъжо, че лошо...

Ения, аз с нищо няма да си мажа гърдите предварително...

# 595
eniq  4elsy  Hug Hug Hug

TinkИмаш ли диоптър?Аз съм с астегматизъм.Странното е 4е ги виждам само с едното око с лявото.... newsm78 някрде трябва да ги описват и тези неразположения,4ервей4ета и други подобни #Cussing outние откъде да знаем.... #Crazy newsm78

# 596
  • София
Момичета помагайте, току-що си взех ПИК от НОИ, но не мога да разбера къде се въвежда. Моля някой да ми напише или прати линк.

# 597
  • София
ЦецинкаPraynig
забравих да ви кажа, че днес пак пазарувах и вече съм купила всичко, без одеяло и козметика и се спирам. За пране купих течния препарат на Сано Максима и омекотител на същата фирма, а за съдовете - Бочко. Купих си крем за зърна на Авент и мисля да започвам да ги мажа, че са ми доста чувствителни. В аптеката имаше стерилни бикини по 1,10 лв. броя, превръзки за родилки и пликчета за кърма на Лансинох по 69 ст.
Дари, дръж се, мила.  Hug

# 598
ceci,ne se 6a6kai, vsi4ko tova e normalno.6te si gi iznosi6 do 37, 6te vidi6. i az imam zasileno te4enie naposledak.proveri se za gabi4ki tn.tn. pri men niama bakterii. Hug
enko, ne se pritesniavai, hapvai si i si piivai. Hug
veni Hug
ahoney, bravo na bebe viki. baby_neutral
tink Hug
darida,kama4e,mama-iv, vassi79, vsi4ki dugi mami Hug
kade iz4ena nun4u_m?

# 599
 Antoniya The One  На първа страница на темата май4инство с4етоводство ги има линковете

Общи условия

Активация на акаунт