Августовски бебета - тема № 8

• 21 609
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • На плажа
Магаре,каката ми яде всичко,но в по малки количества.Никога не съм имала проблем с яденето,а съм я захранила рано,понеже не искаше кърма,не искаше адаптирано мляко и аз се видях в чудо,накрая започнахме с кисело мляко и го ядеше.Може да не е правилно,но тримесечно бебе да яде по 60мл. АМ. не е добре.
Захира, на малките деца не им е нужно чак такова разнообразие от храни,както е при възрастните.Стига да я яде храната,може и през ден да я даваш.Викито в продължение на 2-3 месеца ядеше за закуска само попара и нищо друго.Така,че не се притеснявай за разнообразието.
Малееее Сънчо,как така още не си в карлуково? Joy
Поли,най правилно е да размаразиш кърмата в хладилника от предната вечер,както е казала Италяна.На водна баня се размразява ако ти трябва спешно.
Данче,намери ли го Бобко,да не те мислим Mr. Green
Трейси,това калцоне е направо фантастично.Само внимавай като кацнеш в София,Данчето да не те чака с базуката #2gunfire  hahaha
Калина,ти затова ли не се появяваш тук,миткаш из улиците ,а  Mr. Green
Хайде аз да посвърша някаква работа докато дивака спи Laughing

# 61
Добро утро сладурки
Хайде на кафе и закуска

# 62
kkalina рекордьори сте , ама само със 100 гр., така че скоро може да сте изместени  smile3521 smile3521 smile3521 И ние сме извън всякакви таблици. Като чета колко тежът другите бебоци направо се хващам за главата, но вече спрях да се тревожа. Щом е здраво детето няма повод за притеснение.

И да се похваля, стерилната ни урина е абсолютно чиста newsm44 newsm44 newsm44 newsm44. Много съм доволна , вече няма и помен от ужасната ни бъбречна инфекция. Все пак ще продължа да пускам урина на всеки 2 месеца и така до годинка.

A_S_Y_77  всеки път като ги видя тези твой кафета и отивам до кафемашината. А уж гледам да не пия кафе.

# 63
Здравейте и ние сме август родени на 10-ти но все не ми оставаше време да пиша тук. Моят малък мъж се роди 2.720кг Laughing

# 64
Имали мами от район Възраждане или Зоната , а най -добре от кв. Сердика ? Защото тук вече 5-ти месец се разхождам само с беборан и умирам от скука  Confused Ние като излезем и бебчо заспи..........не ми остава друго освен да чета, но искам компания. Stop

# 65
Добро утро и от мен. Аз днес ще гледам да посвърша повечко работа, че утре ще трябва да приготвям багажерии.
Йоана, браво за урината, дано никой няма проблеми с бебоците.
Лилия, хубаво си папка малкия, пу пу
Малееее Сънчо,как така още не си в карлуково? Joy
Поли,най правилно е да размаразиш кърмата в хладилника от предната вечер,както е казала Италяна.На водна баня се размразява ако ти трябва спешно.
Данче,намери ли го Бобко,да не те мислим Mr. Green
Трейси,това калцоне е направо фантастично.Само внимавай като кацнеш в София,Данчето да не те чака с базуката #2gunfire  hahaha
Хаха, аз ще й нося специално за нея една торба с вкусотии, да не се притеснявате  Mr. Green
Айде лек и според ден и от мен  Hug

Добре дошла и от мен на Скайпетя, и аз съм малко от по - далече

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 12:57 от tracy_t

# 66
  • Sofia
Скайпетия, добре дошла  Hug Сори, ама аз не съм от твоя квартал.

Джоана, това на компютъра твоята Ема ли е? Страхотна снимка!  Grinning

# 67
Йоан4е ,радвам се 4е вси4ко е наред и ви е 4иста урината.А за кафенцето/защо не пиеш/ , ако толкова те изкушава ,а не трябва да пиеш, ще спра да ви 4ерпя    Heart Eyes
Ккалина къде се загуби бе душо  Hug
СкайПетя добре дошла.Дай малко пове4е инфо за теб и беб4ето ти

# 68

Айде и от мен  Simple Smile.

Аz съм на работа. Голям кеф, дойдох, направих си кафенце, седнах си на бюрцето и да ви кажа, много добре се почувствах  Simple Smile. След малко ще си ходя. Не смея да се обадя у нас да видя какво правят свекитата и Соня, да не я чуя да плаче, че ще вzема да се очистя някъде по пътя от бърzане да се прибера.

Да се похваля, аz не zнам дали съм каzвала, че на работа правим тестове на приложения zа инденификация на стоки в складови стопанства и магаzини чреz електронни етикети, и съответно са ни са необходими стоки на които да си лепим етикетите. Та колегите решили да поиzхвърлят каквото имат в повече или не им трябва и се сдобих освен кутиите прах zа пране, сапуни и деzодоранти и т.н. и с един куп пакети памперси и, най добрата част  Simple Smile, с люлка на Фишър Прайс  Grinning, и всичко беz пари, хи хи.

Трейси, на нас по всяка вероятност ще ни се раzмине пътуването до Шладминг, на мъжа ми един колега се пребил вчера с колата, а днес трябваше да zаминава в командировка, та сега май мъжо утре ще ходи вместо него, тъпня  Confused.

# 69
 search search search Това означава, че ви наблюдавам!!!!  Naughty Joy Joy Joy Понеже съм станала фермерка и не ми остана време да вися постоянно във форума както обикновенно  Joy Joy Joy

Трейси, хъни  Laughing Калцоне- малцоне, не ме итересуваш! В процес на разглеждане съм на вкисотиите ти. Избирам си и както си обещала, ще ти кажа какво искам да ми направиш и донесеш на летището да хапнем на някоя пейка  Laughing Laughing Laughing
Ако бях непозната на себе си и четях постовете си, бих си помислила, Данчето е социално слаба, вечно гладна и неядяща  ooooh!  Laughing Laughing Laughing

Къде са верно Биа, Славенка?

# 70
A_S_Y_77   мерси за кафето

Мен днес голям мързел ме е налегнал, дано да е послушен малкия Praynig

Трейси честити ти придобивки Mr. Green

СкайПетя добре дошла Hug

# 71
Здравейте момичета!
Скайпетя добре дошла, но и аз не съм от твоя квартал.
Охх момичета да ви се оплача в такава емоционално кисела дупка съм че... ooooh! Cry
Чета ви и ме е яд на мене си че изпускам веселбата  Wink
Иначе Александра хапва добре пюренцата. За сега не е отказала нищо от това което й готвя   chef ПУ,ПУ!!! Явно и нас започват да ни мъчат зъби. И двете й ръце са все в устата, но видимо и на пипане няма нищо.  newsm78 newsm78 Ще взема и аз да се запася с всичките екстри за зъбките  Laughing Laughing
За сега е това.

# 72
Поли, стига бе Sad много тъпо, ама много много тъпо Sad .... ако все пак нещо се промени, пишни да знам, дано да има някакъв шанс все пак  Rolling Eyes
Честити ти придобивки, със здраве да си ги ползваш, аз имам такава люлка на Фишър прайс и много си я ползвам. Сега имам и една на Брайт стартс, ето такава, и тя е супер http://www.amazon.com/Bright-Starts-Your-Side-Seat/dp/B001134IKS вкъщи малко вече няма къде да се стъпи от гимнастики, люлки, кресла и т.н., но пък поне детето има разнообразие  Mr. Green
Данче, мила, ама аз съвсем сериозно ще нося, избирай и казвай, всичко правя  Mr. Green. Ето линк към моите гозби http://tatyanatomsickova.multiply.com/photos/album/25# каквото то душа сака (до 5 кила  Joy Joy), от всичко по малко ще донеса.
Биберон_ко, дано малчо да слуша. Оффф, какъв мързел ме е хванал и мен, добре, че малкия кротувка тука, че ....
Биа вчера и на скайп и писах, но я нямаше  newsm78, нещо се е покрила

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 13:21 от tracy_t

# 73
Добре дошла на  skypetia!

Tracy направо ти се чудя кога успяваш с бебето и да готвиш и да работиш. Аз покрай бебка съм станала спец в готвенето за 5-10 минути. Добре, че мъжа ми не е капризен откъм ядене, стига да не яде една манджа 2 пъти.

Утре имам изпит и нямам много време да ви чета - ще залегна над учебниците. Да ви кажа от бременността и сега покрай бебка се чувствам направо изкуфяла, такива бели петна имам, нищо не мога да запомня, а на моменти се улавям, че такива глупости плещя... вярно излезе това дето казват, че бебето ти взима от мозъка Grinning Laughing . Не знам както искам още бебчета къде ще му излезе края...

И сега да похваля Анди с нейните магарии - от 2 дни като я преобличам и си хваща крака и право в устата Grinning !

kkalina и ние не сме особено едри - на последната консултация Анди беше 6500, но доки каза, че това не е показател, важно е колко е родено бебето и пропорционално как наддава в зависимост от рожденото тегло.

Joanna87 браво за стерилната урина и за изпита!

# 74
search search search Това означава, че ви наблюдавам!!!!  Naughty Joy Joy Joy Понеже съм станала фермерка и не ми остана време да вися постоянно във форума както обикновенно  Joy Joy Joy

Трейси, хъни  Laughing Калцоне- малцоне, не ме итересуваш! В процес на разглеждане съм на вкисотиите ти. Избирам си и както си обещала, ще ти кажа какво искам да ми направиш и донесеш на летището да хапнем на някоя пейка  Laughing Laughing Laughing
Ако бях непозната на себе си и четях постовете си, бих си помислила, Данчето е социално слаба, вечно гладна и неядяща  ooooh!  Laughing Laughing Laughing

Къде са верно Биа, Славенка?

newsm12 Зна4и на наблюдаваш,а  smile3555.....
Ама ти защо гладуваш. пари4ки за ядене ли нямаш  Joy Joy /шегувам се/.До къде стигна с диетките и килцата..../не 4е има смисъл да гладуваш, като те видях на снимка , изглеждаш СУПЕР   smile3521.
И ти ли си фермерка във фейса, я ме намери да си копаме заедно  newsm62

Ели /Поли_зое/ ,кофти работа... ама ако се наложи, ще го отложите малко.А за придобивките браво.Да са ти 4естити....
Захира браво на Анди  smile3501 Моя сладур и той от 2-3 дни си хваща краката ,ама още не се е сетил да ги лапне....

Малее, днеска пак ли всеки втори пост ще е мой  newsm09
Ша мъ извините,ама си наваксвам писането и за преди....Тогава само 4етях  и нямах време да пиша...А сега като ми е паднало  smile3508

Ми немога да се спра Някой да дойде да ми запуши устата  smile3505  или fight

Общи условия

Активация на акаунт