Августовски бебета - тема № 8

• 21 649
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте и от нас!

Честити месечинки на бебчовците на KENGA и Захира!  newsm32 Misc Baby Bottle newsm19

Глупи ми кандидат зетя да прати цветя пък ще видим какво ще стане!! Joy Joy Joy Joy Joy

# 616
  • София
Здравеите и от нас. Честити месечинки на KENGA и Захира! Искам да питам нещо някой знае ли от каква възраст могат да се дават децата на ясла и има ли някакви условия, напр. да ходят или нещо подобно?

# 617
  • София
Ай пак пиши,като не гледаш какво натискаш #Crazy
Та, да се повторя: Някои да чувства разни промени в себе си след като започнахме захранването,кърменето понамаля и най-вероятно хормонките пак се разбъркаха? Страшно безссъние ме гони,то не стига че не се наспивам по принцип,ми сега и това #Crazy Като нахраня малката към 5-6сутринта и мозъкът ми работи на пълни обороти,изобщо не мога да заспя , а после откарвам до 12ч, то поне да беше сън,ама малката мрънка ли мрънка. СНощи чак към 3 съм заспала, а си легнах към 10,защото направо ми беше прималяло от умора #Crazy 
Браво на който е успял да замести 1 цяло хранене,ние от 1 януари се захранихме,но до сега 2 пъти е изяла по 1 буркан 125,135 мл и после пак стабилно си поцоква. Втръсва и да седи на едно място,правим се на маймуни с баща и , играчки размятаме пред очите и , ужас и цапаницата продължава,ръцете са в устата с пълната лъжичка!
ОХ,успокоихте ме за запека. Ние сега акаме през ден,естествено не е рядко като от кърмата,но не е и спечено,просто си е човешко ако. Като се подплаших и набърза въведох круша ,после и слива,даже бях решила ако трябва и малко течности след сливата да дам,че то нали сливи и вода и после.... ОСвен това предпочитам тези акита от пюрето,лично мнение, не са толкова миризливи и течни като другите,не ни се омазва гърба,не ни излизат по крачолите,даже стават за разглеждане Laughing  спирам с гнусотиите

# 618
  • Варна
Честити месечинки на Анди и Елица     smile3525

Магаренце, ние също имахме секрет от 2-3 ден някъде, педи като я видя ни изписа някакви капки, от които нямаше ефект и аз сама ги спрях, а също каза да и промивам очето с лайка, но тя всичко с лайка лекуваше ooooh!, аз прочетох някъде в нета за масажи, даже гледах и картинки, но не се сещам къде и почнах да и правя, оправи се някъде за седмица, а беше много зле, сутрин не можеше да си отваря окото, беше като залепнало, прави по-често масажите по 5-6 пъти на ден примерно. Дано скоро се оправите Hug

Здравеите и от нас. Честити месечинки на KENGA и Захира! Искам да питам нещо някой знае ли от каква възраст могат да се дават децата на ясла и има ли някакви условия, напр. да ходят или нещо подобно?

Свекърва ми е в този сектор и сега ми каза, че са приели че деца над 3-месечна възраст могат да се дават на ясла Peace

ОСвен това предпочитам тези акита от пюрето,лично мнение, не са толкова миризливи и течни като другите,не ни се омазва гърба,не ни излизат по крачолите,даже стават за разглеждане Laughing  спирам с гнусотиите

Joy Joy Joy

Днес за малко Дария да падне от дивана, уж не се обръща, ама с приплъзване стигнала до края на дивана и като поглеждам краката и висят, добре че дупето и тежи, че да я спре нещо Whistling

На нас моркова ни действа много странно, един ден не ака, на втория ден един път, на 3 - два пъти, ходи я разбери

# 619
Офффф мноооооооо студе навън уеееее  cold Едвам се разходихме 50 мин и останалите 10 от съня на Анди искарах на двора с  kaffeetrmker_2 Зорлем я събудих, ама да будива сега, че днес малко измествам режима, че довечера ще излизаме и баба й и дядо й ще я гледат. Та трябва да заспи към 8  Shocked Сметки, сметки, ама без кръчмар  Thinking

Ганушка: и Дарито ли все още не се обръща? Мислех, че само Анди. Бях останала с впечатление, че тук всички бебоци се въртят от 3месечна въздраст и току виж някой казал, че имаме проблем, та си трая  Joy

Глупи: я чакай, че се обърках: избрали сте си за снаха на Александра дъщерята на Малина?  Thinking Joy Шегичка, разбрах грешката  Mr. Green

Странно как така точно от тиквата не акат някои бебоци??  newsm78 На нас ни е фаворит за дрис, заедно с пащърнака!  Laughing

# 620
  • София
Споко и ние не се обръщаме още. Нас си ни мързи просто. И аз се бях притеснила но се оказа че имало и такива деца дето ги мързи като моя. Поне така каза доктора ни.

# 621
  • Варна
Ганушка: и Дарито ли все още не се обръща? Мислех, че само Анди. Бях останала с впечатление, че тук всички бебоци се въртят от 3месечна въздраст и току виж някой казал, че имаме проблем, та си трая  Joy

Янче, и аз въобще не се притеснявам, че не се е обърнала, когато иска тогава, ако иска първо да седне и тогава да се обръща, нейна си работа Grinning Вие ще излизате довечера, браво, ние сме вързани тука с нашето диване, няма мърдане Joy Joy

# 622
Дундла, Ганушка: ама абсолютно! Като я гледа док и вика 'главата й твърда като камък, но просто дупето й тецжиииии и я мързииии'  Joy Нали там йм слагат крак враз крак и ги гледат. И аз й го правя същото вкъщи. Прави си всичко както трябва, само че много си я помръзва  Rolling Eyes Laughing Ама и аз хич не съм се втелясала. Няма изгледи скоро да се превърна в една от онези майки в парка, които искат децата им на 3 месеца да седят, на 6 да проходяд, на 7 да проговорят и на 10 да тръгнат на училище  Joy

Малееее, тва диване от една седмица не спира да прави 'пърпуретка'  Shocked Демек да пърди с уста  ooooh! Умирам от смях  hahaha Joy

# 623
Янче и твоята Анди бихме я взели за снаха, ама нали вече е заета Simple Smile)

Збравих одеве да напиша за продуктите от бабите. Не мисля че ползват нитрати и специални торове. Тук при нас има баби които ходят на пазара и продават стоката си, но със сигурност не им слагат нищо освен естествена тор на земята в края на сезона. Ние също си имаме градинка и мама си произвежда всичко и ние нищо не слагаме.. разликата във вкуса с купените домати примерно е огромна. Но всеки сам решава за себе си дали био, дали купени .. и т.н. Все пак както беше казала една друга мама ние сме яли тези боклуци през цялата бременност и кърмене и детето ги е поемало през нас ..

Искаш още нещо да попитам, вашите мънице седят ли още в шезлонгите си? Аз като го сложа Марти седи 10 мин и започва да има рънчета в думето и да иска да става отделно и полулегнало положение никак не му се нрави и само се надига. Ако може да седи някой да го държи и да си играе с играчките седнал ще е най-добре.

Още нещо, някой има ли познати в областа на строителството. Трябва ни някой които разбира от покриви и различните видове настилки за тях?

Мали много цветенца за вас   bouquet  bouquet  bouquet
хахаха Янче "'пърпуретка'" ти ме разби Simple Smile) а плюе ли Simple Smile))

# 624
  • Sofia
Кате, добре е да й предлагаш водичка на Мария, особено сега, когато вече приема твърда храна. Нищо че не я иска, ти постоянно й я предлага, тя все някога ще пропие. Трябва децата да приемат течности.

Захирка, честита 5-та месечинка на Андреа!   bouquet Hug Аз също още не съм въвела храни, обогатени с желязо, та и аз не мога да ти отговоря на въпроса. Ние този месец ще правим изследванията и ще видим как са нещата. Аз бавно й въвеждам всичко и за никъде не бързам. Хайде, да се представи добре Анди със сефтето при захранването!  Grinning
Магаре, много съжалявам за окото на Деската. Дано скоро се оправят нещата.  Hug

Аси, добре сме. 2 нощо подред вече спим от от 1ч. през нощта, че тя така си заспива, та до 10.30ч. сутринта. Дано да не се повтаря това от онази нощ, че се побърках тогава.

Честита месечинка на Елица на Кенга!    bouquet Hug  bouquet

Глупи, МХристова добре ти е казала, пратете цветя! Виж моята принцеса как получи от Ради на Аси цветята и нещата може и да станат...  Joy Joy Joy Ние се сватосахме, нищо че те не знаят ...  Joy Joy Joy

Диндла, Янче, не се притеснявайте за обръщането. София също започна от скоро да се обръща и то само на дясно кара, сигурно така й е по-лесно. Но сега след като вече веднъж се обърна, няма спирка, върти се като пумпал.

Мами, аз все забравям да ви питам: Слагате ли вече бебетата да посядат по малко? На мене педиатърката ми каза да я слагам вече по 5 мин. на ден, ама все ме е страх да не й докарам някое изкривяване.
И друго: Има ли още някоя като мен, на която да не й е дошъл цикъла?

# 625
Честита месечинка на Анди на Захира-да е жива и здрава, да слуша мама и мама да я слуша Laughing
Оф и ние ей сега се върнахме от разходка ма наистина голям студ, направо да ти окапят ушите cold, един леден вятър духа ужас и набързо съкратихме разходката.
За обръщането и Али не се обръща все още, но честно казано аз няма къде да я слагам да се търкала, че да се научи(освен на спалнята ма ние през деня стоим в хола на топличко).Дивана ни е под наклон, на повивалника не става, активната гимнастика има отстрани едни такива като колчета и там не става. Иначе тя се обръща донякъде-от гръб като е се обръща на страна и телцето  става по коремче и фактически само ръцете остава да преметне за да е изцяло по корем. Обратното въртене също е до някъде трябва само лекичко да я побутна накрая Simple Smile

Hariela - и на мен не ми е дошъл цикъла-обаче аз съм с нередовен цикъл по принцип и тайничко се надявам да се оправя след като родих (много познати ми казват че ще се регулира ама ще видим). Хич не ми се пият вече лекарства за да е редовен направо ми писна. То и за това с триста зора забременях.А дано да се оправи

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 16:00 от Jijin

# 626
Янче, Гануша и ние не се обръщаме , но изобщо не се притеснявам. За сметка на това пък седи съвсем стабилно. В началото не исках да я оставям, но като може детето защо да го спирам?

Магаре ние няколко пъти имахме секрет от оченцето, даже я водихме на очен. Откарахме почти седмица , защото педито беше казала да капемм по 2 капки Тобрекс. но след като не се оправи я заведохме на очен, който каза че трябва да капя от Тобрекса  през 2 часа (поне 6 пъти ) Веднага щом увеличих капките очето се оправи.

Да се похваля ние успешно хапваме каша вече четвърти ден . Яде по 80-90 гр, но след това не иска мляко. Не съм я насилвала, явно кашата засища повече. Вашите бебета след каша пият ли мляко или само ние сме така?
Днес след поредното омазване на шезлонга реших , че ще поръщам стол за хранене. Сега седя и го чакам да пристигне. Нямам търпение да се храним седнали  newsm44

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 16:26 от Joanna87

# 627
Ха!!!!!!!!

Пак нямах интернет  smile3511 smile3511 smile3511

И съответно съм на 27 страница...доде ви изчетаааааааа....Божидар ще брадяса..
Иначе видях, че сте ми отговорили на запитването за водата и чая, ще ходя да купя...Ама и аз съм за бой, въобще не се и сещам да му давам...Иначе установих, че и моя Пурко има храни дето не ги яде... Sick - Тая гнус на Ганчев с ориза и млякото...бляяяяяяяяяя, много е гадно, ама нали трябва да вкарам и аз един език да видя дали не е ръцнало После ми е гадно половин час..И на Божидар му стана гадно ама на половината пюре чак...а и имаше жълтък вътре, та май като майка си не е по яйцата..К`во ви надух главите с глупости  newsm78...Изобщо не съм на ясно какво ви вълнува, ама довечера като легна ще ви чета...айде и като е минус 100, излизате ли смелчаги..За Яна става въпрос, тя нали само скитосва...

Айде филета, дерзайте...

# 628
Ало малките не се бутайте! Mr. Green То Преслава не се е обърнала, че стана за женене та вие ли  Mr. Green Не само, че я мързи ами и гъзето й тежи ужасно... 9 кила е Embarassed Обръща се от кръста нагоре цялата и си лежи надупето или обратно.. обръща от кръста надолу /само краката и гъзето/ и гледа лампата  Joy Иначе като я сложа за хапване в шезлонга заедно с него се обръща без проблем.. захлупва се като пич 'дет се вика  hahaha И да седи не може... сложа я да седне огледа се и след 2 секунди се е тупнала върху нещо Mr. Green Когато, тогава Simple Smile

# 629
  • София
Янче,и Никол още не се обтъща,правим упражнения и т.н.,но нали си е дебеланка като Анди Simple Smile А и какво да очаквам след като започна да си вдига главичката на 3 месеца.Бях си изкарала акъла,но сега е като самолетче,може и 15 мин да си стои така.Така,че всяко бебе с времето си.... Simple Smile
Ама верно е голям студ,не знам как си се решила на разходка.Аз уж все съм ентусиаст,ама днес въобще и не се замислих да си остана вкъщи....
Аз също си записвам в екселски файл кога,какво давам,реакции,количество и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт