Мимозка, я сподели моля те как успя да направиш отбиването на Валката от кърма на АМ? Че аз нещо взех да се пробвам, но не ми се получава, пък и на мен кърмата ми доста намяля и съм решила дето ще се дохранваме, направо да преминаваме на АМ. Аз искам обаче да го направя плавно, а не рязко, че май ще е шок и за Криско и за мен

Какви мерки взе срещу евентуално запушване на каналите и масти? Пи ли някакви хапчета?
Всичко си стана от самосебе си.Просто кърмата намаля, той уж ядеше, оригваше се и след 10-20 мин пак реве че е гладен.В началото след като изцока каквото има от кърмата му слагах малко АМ и му давах да се донахрани (нямах проблем от преминаване от гърда и кърма на биберон и АМ и обратното за следващото хранене).В последствие макар и за малко първо го слагах на всяко хранене да цока, уж да предизвика произвеждането на още кърма, да не ми спре, но уви това не помогна.
Пих и чайчета и течности... нищо
И така се мъчихме до края на третия месец, след което вече нямаше смисъл да го слагам на гърда-нямаше нищо в нея.А ми се искаше още да се кърмим
.С баткото пак беше нещо подобно.Общо 3 месеца кърмене, като първите 2 само на кърма третия на кърма + дохранване с АМ, и 4 вече той се отби сам.
Аз мисля да започна през хранене, като за начало, че 12 часа са ми много. Иначе аз до 12ч. на обяд закърпвам положението, от там нанатък давам и от двете гърди, но май пак не стига. Най зле с кърмата съм вечер към 20,30-21,30ч., а той и след къпане ще ме изяде направо
.
Казаха ни, че най-вероятно е от отоплението ( климатик) у дома. Ще чакам до пролетта да видя дали като спрем с токовите истории дали ще се оправим.

Душици златни
Ако искаш да ти дам координати на едно момиче консултант по кърмене да звъннеш, да се успокоиш.
Как да го огранича в яденето...ами като надуе сирената и си захапе юмрука...ооооох