Ако искаш да ти дам координати на едно момиче консултант по кърмене да звъннеш, да се успокоиш. Оф, мойто лапе пак е гладно - яде по 120 гр. и пак не му стига - голям кеф да храниш дяте дет яде
Защото и аз предпочитам да съм на кърма
Ако искаш да ти дам координати на едно момиче консултант по кърмене да звъннеш, да се успокоиш.
Защото и аз предпочитам да съм на кърма

/ако се повтарям, сори не си спомням дали споделих/
Иначе е много мъничка за други методи, освен тези които правиш. Да не би като си намалила количествата на кърмата и на детето да му стигат, та за това да не ака 

Темичката не е само за настоящи, а и за бъдещи Ветрнки, абе за нас си дето си бяхме отатъка и за следващите които искат да се включат

Темичката не е само за настоящи, а и за бъдещи Ветрнки, абе за нас си дето си бяхме отатъка и за следващите които искат да се включат

от мен. Нас ни обраха така септември, слава богу не си бяхме в къщи, бяхме на почивка за уикенда и като се върнахме в неделя вечерта- изненада
Отключили, влезли, излезли и заключили
Ченгетата казаха, че никаква врата не можеда ги спре. Така че знам как се чувстваш, ужасно е. После сложихме СОТ, ама след дъжд качулка. И нашите щети бяха минимални, ама чистенето и прането после ми разказаха играта 

имам някои въпросчета. Браво на дятито, много обичам така да папкат децата, че с и баткото зор и с тази мишонка и с нея.
Колко изпиват вашите?