Клуб Бургаски Ветренски Мами

• 24 660
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Privet, mami!
ima li razvitie po vyprosa za rajdane po zdravnata kasa vyv vetren!

blagodarq vi!

# 466
Айде аз ще ви разкажа в кратце. Отидохме със леко закъснение,но нахлухме точно докато говореше кмета и ние с тортичката усул усул зад него,да не го секнем като ни види какви сме убавици. Мушнахме се в страни ние и Гери ( сайки) ни съзря,дойде при нас после и Светланка (Морска Звезда) и си гукахме докато мине официалната част.После Семир взе кмета и посети родилно,силно се надявам да не е раждал някой в тоя момент,щото не видях как излезе кмета Laughing И това беше в общи линии след това се почерпихме в кафето , както Гери каза благодарение на нея  Hug Трупнахме още някоя допълнителна калория, видяхме си акушерките , докторите и Go Home

# 467
ох, аз 10 пъти почвам да пиша и не мога да захапя Simple Smile много ми се спинка и мисълта ми спече  Tired
после ще пиша  smile3524

Hugsy,от вълнение не можа да се наспиш снощи ли? Hug

А да ви се похваля-моята Ема снощи като заспа в 22 ч,та се събуди за храна в 7!!!И после пак сън,заедно с мен на леглото,до 11!Мааалеее,наспах се страхотно!

# 468
  • Бургас
Току що разбрах, че на 28.01 подписваме договора.

# 469
Айде, вижте какви сме хубавици Joy

http://bobiboon.snimka.bg/baby/deva-mariya.465386

Това бебче е първото бебче в Дева Мария Марая
И тортата каква ни е хубава и вкусна smile3534

# 470
  • Бургас
Eeeee, супер! Недиии Hug

Коя е първата мама от ляво? само нея не познах Blush

# 471
Eeеее, тортата е страхотна, чак взех да се облизвам eat, но и вие сте много готини всичките, и колко бързо сте влязли във форма...Казвайте рецептата...Ако може да разясните коя коя е,че аз само Гери съм виждала.

# 472
честит празник на всички акушерки в болницата!!!

# 473
От ляво на дясно Bobiboon,nedalinchi,Hugsy, Macipis и Сайки.Айде и аз да  опъна морна снага вече

Боби,чудесни снимки  Hug

# 474
nedalinchi , адашче много хубаво сте излязли с моята втора мама (акушер Узунова)  Hug

# 475
nedalinchi , адашче много хубаво сте излязли с моята втора мама (акушер Узунова)  Hug

newsm78 какво значи втора мама. Тя хвана всъщност Маги,прекрасна е,толкова мила

# 476
Тортата е страхотна Peace , но и вие не падате по долу  smile3503 .

# 477

newsm78 какво значи втора мама. Тя хвана всъщност Маги,прекрасна е,толкова мила

С майка ми са приятелки, израждала я е, когато е била бременна с мен, после тя хвана моята Мария. Узунова и Ризова ги чувствам толкова близки и за това смея да ги наричам втори мами   bouquet  Hug

# 478
  • Бургас
Браво, всички сте много хубави  Hug
Неделинке, какъв фон  #Cussing out, я се виж каква си хубавка  Heart Eyes
Видях и моята любима д-р Добрева   bouquet
А къде е Ладидка  newsm78

# 479
  • Бургас
Ladidka се ската в един ъгъл да пуфти цигари и даже от тортата отказа да пробва  Crossing Arms  Joy
пък аз мязам на бременна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт