Клуб Бургаски Ветренски Мами

• 24 632
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • у дома
Ех, че сте хубави  Hug
Тортата няма да я коментирам, като я видях за малко да отида да поръчам /има ли облизващ се емотикон  Mr. Green/, ама не ми се полага на телесата  Embarassed
А аз да се оплача за втори път тази седмица ни спират парното и в къщи става като в иглу  cold

# 481
Здравейте мами Simple Smile Мога ли и аз да се присъединя към вас?Родих в МБАЛ Дева Мария на 15-ти септември, мама съм на бебе Симона Simple Smile

# 482
  • Бургас
Здравейте мами Simple Smile Мога ли и аз да се присъединя към вас?Родих в МБАЛ Дева Мария на 15-ти септември, мама съм на бебе Симона Simple Smile
добре дошла  Hug

# 483
  • Бургас
абе защо от 2 дена насам ми седи на 819 публикации и не мърда  newsm78

# 484
В отчетни публикациите не се отразяват Heart Eyes

# 485
абе защо от 2 дена насам ми седи на 819 публикации и не мърда  newsm78
Защото пишем в общ отчетен подфорум   Wink и за това не се променят броя публикации

Много сте хубави всички и тортата е прекрасна, аз добре, че не си падам много по сладкото иначе щях да съм 200 кг.  Laughing

# 486
В отчетни публикациите не се отразяват Heart Eyes
Взе ми буквите от клавиатурата  Laughing

# 487
ООхххх, наспах се ! Добре дошла на майката на Симона!
И аз да си изкажа мнението за събитието - много хубаво беше! Аз от всичко най-много се радвам, че видях акушерката на Ачко и изказах най-искрените си благодарности. Вече и името знам - Гяурова  Simple Smile.
Тортичката беше много вкусна, полафихме си добре. Видях на живо Ладида и Хъгсито  Simple Smile, които са две много позитивни личности, ама то и от форума се вижда. Друго - Неделинчето е супер шофьор, може да и се разчита  Wink! Боби е направила по-актуални снимки от мен, но и аз като кача ще ви пусна линк. И не на последно място - радостта от срещата с Гери и Светли! Пак ще се срещнем, само да се стопли  Simple Smile!
Аз пак съм без мъж тая вечер, тъй че ако лудна с моите бисерчета по някое време,  не ми обръщайте внимание  Simple Smile.

# 488
  • Бургас
Тенкю ви Wink
http://www.burgasinfo.com/show_news.php?id=21478# Кмета днес е обикалял.
мацко и моя днес го няма Grinning

# 489
Тенкю ви Wink

Ейййй, имаш ли вибратор?  Wink Значи купона ще се развихри тази нощ!!!

# 490
  • Бургас
Violeta SD,   welcome

Аз пък свикнах все да си имам компания и днес като останах сама направо изкуках. Малката се буди през 10 минути и не мога една цигара да изляза да изпуша  Crossing Arms Време е вече мъжо да си идва, че да му я връча-научи я все да има някой при нея и да я забавлява  ooooh!

Еееее, много хубаво сте си изкарали! Поне се видяхте, побъбрихте си...Аз ще чакам да се оправи времето и евентуално да спретнем срещичка с бебчовците.
(хайде, давайте още снимки  Wink )

# 491
  • Бургас
Тенкю ви Wink

Със Сваровски кристалчета  smile3534

# 492

[/quote]
Със Сваровски кристалчета  smile3534
[/quote]

Ай стига бе?!  smile3511 Пък на моя вече му спрях тока и сега перличките ми не се въртят  Cry. Ама той твоя сигурно има и гаранция щом е такъв спешъл? Аз по едно време щях да ходя до секс шопа да питам дали имат техник  Simple Smile, ама...

# 493
# 494
Хем им казах да не се улисват, а те гледай ги? Ама нищо десет - десет! Ще си ги сменям

Общи условия

Активация на акаунт