Клуб Бургаски Ветренски Мами

• 24 610
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Ама наистина сте много хубави като тортата Grinning

Да ви питам като кърмите ядете ли цитрусови плодове Thinking

# 541
Момичета за АМ точно преди малко проверих в една книжка за храненето,че веднъж приготвено,млякото може да се използва до 1 час.Пише и друго нещо :
1.Ако приготвяте повече шишета наведнъж,обозначавайте точно часа.
2.След приготвяне ги поставете в хладилник.
3.Ако не са използвани в продължение на 24 часа,изхвърлете млякото.
Значи ако е на стайна температура издържа до час,а в хладилник 24 часа.

# 542
Доколкото знам за цитрусовите плодове,трябва да се избягват,понеже има риск от развиване на алергия при детето.Лично аз,докато кърмих малката не съм се лишавала от нищо.Хапвах си и шоколад и цитруси,естествено в малки количества.

# 543
  • Пловдив
Олееее и аз чакам пари......нищо не съм подавала,никакви декларации. Ужас! Днес ще бягам до НОИ да видим какво ще направя.Не мога да разбера как никой нищо не обяснява за тези неща.1000 молби,1000 декларации, за всичко те разиграват.Е@ти държавата!  #Cussing out

Ами това трябваше да ти го каже човека на който си даваш болничните - човешки ресурси или счетоводител.

# 544
Е да ама не...Льохманин...Така де,ще се оправим Simple Smile Как е Боби?

# 545
  • Пловдив
Е да ама не...Льохманин...Така де,ще се оправим Simple Smile Как е Боби?

От сутринта се е разпял, че и с извивки  Joy

# 546
  • Пловдив
Момичета за АМ точно преди малко проверих в една книжка за храненето,че веднъж приготвено,млякото може да се използва до 1 час.Пише и друго нещо :
1.Ако приготвяте повече шишета наведнъж,обозначавайте точно часа.
2.След приготвяне ги поставете в хладилник.
3.Ако не са използвани в продължение на 24 часа,изхвърлете млякото.
Значи ако е на стайна температура издържа до час,а в хладилник 24 часа.

На мойто мляко изришно пише неупотребеното количество да се изхвърля и да не се съхранява в хладилник за повторна употреба - така и правя аз.Изобщо не ми се рискува здравето на детето.

# 547
  • Бургас
Ахой! Днес ми е тройно критичен ден #Cussing out
Скарах се зверски с половинката и сега не си говорим ( добре поне,че му смъкнахме най-после 40 градусовата Т), с малкият бяхме на преглед ( казаха ни да увеличим още вигантола и калций ни дадоха, но има подобрение де  Peace) и последно - ходих до док с количката....е нямаше такова екстремно изживяване! По тия неразчистени улици ми се ***  мамата. Ама нито с кола не става ( много е близо), нито с кенгуруто ( 'щото е много заледено), та само с количката #Crazy ужас.... Tired Сега ми е криво и ми се реве ( заради мъж ми), ама няма аз да направя 1-та стъпка...не съм аз виновната ... този път....и да реваняма - нали съм мъжко момиче Tired

П.п. Мойта буба днес навършва 3 месеца Heart Eyes

# 548
  • Пловдив
Скарах се зверски с половинката и сега не си говорим ( добре поне,че му смъкнахме най-после 40 градусовата Т), с малкият бяхме на преглед ( казаха ни да увеличим още вигантола и калций ни дадоха, но има подобрение де  Peace) и последно - ходих до док с количката....е нямаше такова екстремно изживяване! По тия неразчистени улици ми се ***  мамата. Ама нито с кола не става ( много е близо), нито с кенгуруто ( 'щото е много заледено), та само с количката #Crazy ужас.... Tired Сега ми е криво и ми се реве ( заради мъж ми), ама няма аз да направя 1-та стъпка...не съм аз виновната ... този път....и да реваняма - нали съм мъжко момиче Tired

Честита ви трета месечинка:)

На ти виртулано рамо да поплачеш, душо  Heart Eyes

# 549
  • Бургас

Миличката ми  Hug Няма да отстъпваш, я! Той е виновен  Naughty
Честита месечинка на кандидат зетя   love001

И ние днес ставаме на 2 месеца   Laughing Как лети това време  ooooh! Сякаш вчера бяхме в Девата с Недалинчи, Мия и Хъгси  Heart Eyes

# 550
Честити месечинки и от мен Simple Smile Да са ви живи и здрави бебчетата   bouquet Мен направо ме е страх да излизам в това време.Около нас е такава пързалка.Аз едва си стоя на краката като изляза,а с количка да не говорим.Не искам да си помислям даже ако падна с тая количка,каква беля мога да направя.

# 551
Честити ви три месеца,скорпи! Heart Eyes

И аз да попитам тези,които купуват Нан сензитив.Освен в Бамболиното и Пикадили къде има,и на каква цена,че ми се виждат далечко в това време Sad.

# 552
  • Пловдив
Честити ви три месеца,скорпи! Heart Eyes

И аз да попитам тези,които купуват Нан сензитив.Освен в Бамболиното и Пикадили къде има,и на каква цена,че ми се виждат далечко в това време Sad.

Има го в доста аптеки, аз съм взимала и от денонощната до пицария Зорница за около 16 лв, най-скъп е на Водната палата на аптеката - 21 лв.

# 553
Какво сготвих ли,ами, картофена крем супа и свинско с ориз в гювеч, това последното никога не го правете-ориза се разкашка и стана отвръд. А ние само бланширан ориз купуваме,че другия мъжа ми не го яде.
А за мацката -не се шашкайте,тези които я познават,ще кажат,че тя просто си е такава-леко цапната и в същото време много открита. Десо  Hug  love001

# 554
Сиске, Миленке - честити ви месечинки !!! Само да ви се усмиват и да ви разтапят сърцето от радост и щастие !!!
Дано и аз те обичам !!! Ама за какъв чеп ще правиш свинското с ориз, че и в гювеч?! Thinking Колни ми да ти кажа малко тънкости.

Ох, след малко ще дойде личната. Много се притеснявам с тая ваксина Пентаксим. Като прочетох листовката със възможните странични ефекти, направо тръпки ме побиха. Сиске, Неделинче, Майче - на вас кога ще я бият?

Общи условия

Активация на акаунт