Клуб Бургаски Ветренски Мами

• 24 611
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • у дома
Прохлада на - 8 С  Mr. Green

# 526
  • Бургас
студа не пречи. Стига да няма вятър или да вали ... Като го облечеш добре Гогич /ама не прекалено, че се изнервят/ ще видиш как ще спинка добре Wink

# 527
psychology добре сме, гледаме се на топло Simple Smile Гери да не би случайно да си ти??? (психоложката на Дева Мария )

# 528
  • Бургас
ми те са мъже бе! Трябва се каляват, аааа!  Crossing Arms

psychology добре сме, гледаме се на топло Simple Smile Гери да не би случайно да си ти??? (психоложката на Дева Мария )
тя, тя!  Peace

# 529
Аз не смея да я изкарвам на толкова студено.Или на мен не ми се излиза,знам ли?

# 530
Олее много се радвам Simple Smile Аз докато се ориентирам в ситуацията кой кой е  Joy В понеделник пак ще ви идваме на посещение,че съм се изпопритеснила тук.Последния път като бяхме,Хрусанова ни каза да спрем Вигантола за месец,понеже фонтанелата на малката се затваряла много бързо.Аз пък се позачудих от къде ще си набавя вит.Д тогава,при положение че е зима и вече разходките не са толкова чести , даже почти никакви. Отделно ми прави фасони на яденето...до сега ядяхме 6 пъти на 3 часа, сега реши да яде 5 пъти,като количеството,което изяжда е по-малко от преди... ( решила е да е на диета ). Таткото и той ми лази по нервите Simple Smile Такива неща около нас Simple Smile Вие празници сте имали гледам...аз съм пропуснала този път Simple Smile
Между другото за тези болнични да питам. Има 3 болнични листа,които се представят:
1-45 дни преди раждането
2-от болницата, където сме родили (не си спомням за колко дни беше)
3-от личния лекар на малката
След това няма други,нали така??? Поне това ми каза личната на малката, че този 3-тия болничен го издавали те ( за незнам колко дни ) и след това НОИ автоматично си превеждали майчинството,без други болнични листове.

# 531
  • Пловдив
Олее много се радвам Simple Smile Аз докато се ориентирам в ситуацията кой кой е  Joy В понеделник пак ще ви идваме на посещение,че съм се изпопритеснила тук.Последния път като бяхме,Хрусанова ни каза да спрем Вигантола за месец,понеже фонтанелата на малката се затваряла много бързо.Аз пък се позачудих от къде ще си набавя вит.Д тогава,при положение че е зима и вече разходките не са толкова чести , даже почти никакви. Отделно ми прави фасони на яденето...до сега ядяхме 6 пъти на 3 часа, сега реши да яде 5 пъти,като количеството,което изяжда е по-малко от преди... ( решила е да е на диета ). Таткото и той ми лази по нервите Simple Smile Такива неща около нас Simple Smile Вие празници сте имали гледам...аз съм пропуснала този път Simple Smile
Между другото за тези болнични да питам. Има 3 болнични листа,които се представят:
1-45 дни преди раждането
2-от болницата, където сме родили (не си спомням за колко дни беше)
3-от личния лекар на малката
След това няма други,нали така??? Поне това ми каза личната на малката, че този 3-тия болничен го издавали те ( за незнам колко дни ) и след това НОИ автоматично си превеждали майчинството,без други болнични листове.

Значи:
1.Първи болничен 45 дни преди термина
2.Втори от МБАЛ Дева Мария за 42 дни след раждането
3.Трети болничен от ЛЛ на бебчето , който е изравнителен до 135 дни.

След това НОИ ще плаща, ако си си подала декларациите по образци там какви бяха, заедно с копие от акта за раждането на Симона.Ако всичко е коректно попълнено , подадено навреме и работодателят не бави осигуровките- след 20 то число на месеца ще получаваш майчиството за предишния месец
Надаявам се обесних добре.

Ама вие сте писали до засиняване, изтекоха ми очите да чета.Тортата много хубава  Heart Eyes

Някой беше питал за АМ колко издържа - до половин час, макс 40 мин.След това трябва да се изхвърля.Млечните бактерии са много чувствителни, в никакъв случай не трябва да се прибира в хладилника и пак да се претопля Naughty

# 532
  • Бургас
Мен ми се струва, че в болницата сменяха шишенцата на 12 часа  newsm78

# 533
абе момичета да питам тая система отразява ли се по някакъв начин на бебето

# 534
  • Пловдив
Мен ми се струва, че в болницата сменяха шишенцата на 12 часа  newsm78

Става дума за самото мляко, че веднъж приготвено не се предлага втори път претоплено.

# 535
  • Бургас
Е да де, шишето с млякото си седеше цял ден в кошчето. Е аз не го ползвах де, ама не ми го сменяха на 30 мин

# 536
  • Пловдив
Е да де, шишето с млякото си седеше цял ден в кошчето. Е аз не го ползвах де, ама не ми го сменяха на 30 мин
Не са ти го сменяли, защото си кърмила, душа.Моето се сменяше Peace На всеки три часа получавах друго шише с ново мляко, каквото останеше се прибираше след хранене.

# 537
абе момичета да питам тая система отразява ли се по някакъв начин на бебето

Не.Това е окситоцин.Произвеждаме си го и ние.

# 538
  • у дома
Ох, няма наяждане това дете, пък е наддал много и всички ми говорят, че ще го направя дебел  ooooh! Как да го държа гладен?!
За АМ съм съгласна с Горгона, че 40 мин е мах време. С голямата, която беше изключително злояда ми се е случвало, да сеу опитвам да я нахраня, обаче храненето продължаваше по час и половина и съм правила по две дози - първото го  изхвърлях  ooooh! Искам да питам има ли майки счетоводителки, че ми се заформя един сложен казус

# 539
Олееее и аз чакам пари......нищо не съм подавала,никакви декларации. Ужас! Днес ще бягам до НОИ да видим какво ще направя.Не мога да разбера как никой нищо не обяснява за тези неща.1000 молби,1000 декларации, за всичко те разиграват.Е@ти държавата!  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт