Клуб Бургаски Ветренски Мами

• 24 614
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Плам, първо ми записваха тоновете около 30 мин, после системката ми я боднаха в 12:30 и в 13:10 Поли изкочи. И
ама ти имаше ли контракции преди това или ти ги предизвикаха със системата
Мен ме приеха без контракции и само с 3 см разкритие, включиха ми системата в 14.30 и в 17.00 родих. Не се тревожи за нищо, няма да усетиш как минава времето, на мъжа ти в кафето определено ще му мине доста по-бавничко. Всъщност той има време да се прибере, а като родиш да му звъннат - след раждане имаш 2 часа престой в родилна зала. Има време да стигне до Ветрен дори в това лошо време! Хайде, стискам палци и чакам с нетърпение!  Hug

# 511
Плам, първо ми записваха тоновете около 30 мин, после системката ми я боднаха в 12:30 и в 13:10 Поли изкочи. И

А на мен,хем с контракции от няколко часа,ми сложиха системата към 13-13,30,а родих в 16,30.

И стига сте дразнили с торти и секс тук тези,дет още текат следродилно и няма да видят такова нещо още незнам си колко време! smile3511

Да попитам майките, които са раждали "със" и "без" система - как бихте предпочели ако имате избор? Аз съм чела доста проучвания че системата с Окситоцин се слага поголовно, без задължително да има необходимост от това, а окситоцина засилва контракциите, скъсява интервала между тях и ги прави много по-болезнени. Аз помолих да не ме слагат на система ако не е наложително, но ме излагаха Sad и след системата кошмарът започна. Системата ми я сложиха при 8 см разкритие (така ме качиха в предродилно), и до този момент раждането вървеше съвсем леко, но след системата следваха близо 3 4аса мъки за някакви си 2 см! Смятам 2рото да е без система, ако трябва ще стоя до последно в къщи...ако някой има лични наблюдения или инфо - нека да сподели моля.

# 512
  • Бургас
Баш тоз ден нямах контракции. Бях с 4см разкритие и напрегнат мехур.
Миа почваш да ме притесняваш вече
хХахах "хоботче"  hahaha

# 513
Здравейте мамчета.Искам да ви питам по време на престоя в болницата след раждането има ли някакви изследвания,които се правят задължително на детето,на родилката?Има ли нещо,което се заплаща допълнително,за да знам и да се подготвя?Срава въпрос за стандартния пакет.

# 514
  • Бургас
Да попитам майките, които са раждали "със" и "без" система - как бихте предпочели ако имате избор? Аз съм чела доста проучвания че системата с Окситоцин се слага поголовно, без задължително да има необходимост от това, а окситоцина засилва контракциите, скъсява интервала между тях и ги прави много по-болезнени. Аз помолих да не ме слагат на система ако не е наложително, но ме излагаха Sad и след системата кошмарът започна. Системата ми я сложиха при 8 см разкритие (така ме качиха в предродилно), и до този момент раждането вървеше съвсем леко, но след системата следваха близо 3 4аса мъки за някакви си 2 см! Смятам 2рото да е без система, ако трябва ще стоя до последно в къщи...ако някой има лични наблюдения или инфо - нека да сподели моля.

Освен всичко което си писала за действието на Окситоцина ще добавя и налагащата се в повечето случаи епизиотомия.
Макар че някои лекари я правят с или без причина Crossing Arms

Здравейте мамчета.Искам да ви питам по време на престоя в болницата след раждането има ли някакви изследвания,които се правят задължително на детето,на родилката?Има ли нещо,което се заплаща допълнително,за да знам и да се подготвя?Срава въпрос за стандартния пакет.

Правят ти ПКК на следващия ден, има и задължителни изследвания на бебо, но мисля, че влизат в цената на пакета.

# 515

Не можеш да се подготвиш.Ако всичко е нормално с майката и бебето,никакви изследвания не се налагат.

За окситоцина-по-добре без.Мнооооого повече боли със система,отколкото без.

Hugsy,все пак имам напредък-от 2 дена съм с ежедневни превръзки.Сутрин съм с леко бежово зацапване и си казвам-еее,най-сетне му се вижда края.И надвечер пак съм с червено-кафяво...Мислех утре или вдругиден да посетя Гамишев,ама колата ми е зарината под снега...

# 516
Да,не се изразих правилно-задължителните не се заплащат допълнително.

# 517
Благодаря за посрещането Simple Smile За изследванията,има си задължителни,които не се заплащат,тоест влизат в пакета,а има и допълнителни. Ето тук можеш да си изчислиш колко ще ти струва всичко, в зависимост от това какво искаш http://devamaria.com/  Hug Като влезеш в сайта, кликни на прозорчето в дясно " Колко струва раждането при нас ".... Оф дано съм го обяснила както трябва.

# 518
Момичета да ви попитам (незнам дали му е тук мястото или има друга тема ) получихте ли си майчинството този месец?Попринцип моето го получавам в началото на месеца, но вече е 22-ри , а от него няма и следа???Случайно да има и други като мен?  newsm78

# 519

[/quote]

[/quote]

Сигурна бях!  #Cussing out Добре, след като няма практика да се прави birthplan у нас, как следва да си извоюваме раждането което искаме? Дали в Дева Мария няма да въведат такъв стандарт, за да могат майките да си заявят предпочитанията, както заявяват пакет...

# 520
  • Бургас
Момичета да ви попитам (незнам дали му е тук мястото или има друга тема ) получихте ли си майчинството този месец?Попринцип моето го получавам в началото на месеца, но вече е 22-ри , а от него няма и следа???Случайно да има и други като мен?  newsm78

И аз го получих по-късно този месец, преди два дни. Но си го обяснявам с това, че ми беше объркан болничния и докато се коригират нещата мина доста време, че беше и точно преди празниците.
Ако те притеснява много, звънни на счетоводителката на фирмата, в която работиш, да я попиташ наред ли е всичко.

# 521

[/quote]

Сигурна бях!  #Cussing out Добре, след като няма практика да се прави birthplan у нас, как следва да си извоюваме раждането което искаме? Дали в Дева Мария няма да въведат такъв стандарт, за да могат майките да си заявят предпочитанията, както заявяват пакет...
[/quote]

Ами то може да си кажеш,че не искаш окситоцин.Така направи едно от момичетата тук.

# 522
  • у дома
Хелоу, съветвам Мама89 да подминава писанията за системи и болки  Hug
Мен лично второто ми раждане, макар и по-кратко, беше в пъти по-болезнено от първото. Не знам, дали беше заради системата. Бая се навиках, после ме беше срам от д-р Драгнева  ooooh! Да питам излизате рли в тези студове  newsm78

# 523
  • Бургас
Вили,  Hug  Добре дошла!  Как сте в къщи?

# 524
  • Бургас
Да питам излизате рли в тези студове  newsm78
да!  Close В резултат на вчерашната ми разходка с бебе днес над цялата ми горна устна имам херпеси!  Twisted Evil

Видяхме се случайно и с една дружка по обед пред Триа и решихме да изпием по едно капучино вътре в кафето. Значи освен нас имаше още 2 маси с хора, всички облечени с шуби и шапки на главите. За 30мин вътре ми се вкочаниха пръстите на краката!  Close

Но Боб си е ОК, определено студения въздух му действа разтоварващо, защото спи в количката без да се събуди.
За днес не знам дали аз ще се престраша да изляза, но по обед си мисля него да го изкарам на двора да подремне на прохлада.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт