Клуб Бургаски Ветренски Мами

• 24 616
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Аз пък утре съм на банкет и може и на караоке да ходя  smile3533, оффф само затова мисля,чакам с нетърпение
Горгона ще се джойнеш ли?

Ами щях, но се наложи майка ми да пътува за 2 дни и няма на кой да оставя малкия Confused Моля те, поздрави колежките от мен и снимайте там.

# 571
  • Бургас
Хайде Мама89, не остана  Peace Довечера се забавлявай,че после ...  Whistling  Laughing
Мацко, как е Ачко? Как понесе ваксината?  Hug
Сензейшън, завид, не дразни лъва  Crossing Arms

# 572
  • Бургас
Честити ви три месеца,скорпи! Heart Eyes

И аз да попитам тези,които купуват Нан сензитив.Освен в Бамболиното и Пикадили къде има,и на каква цена,че ми се виждат далечко в това време Sad.
току що се връщам от Карфур- ходих да купувам обикновен Нан аз, но видях, че имаше и Сензитив. Ако не ме лъже паметта, ми се стори, че е 13 и нещо, ама не съм на 100% сигурна. В магазина на ДМ в Плаза също има!  Peace

# 573
Аз пък утре съм на банкет и може и на караоке да ходя  smile3533, оффф само затова мисля,чакам с нетърпение
Горгона ще се джойнеш ли?

Ами щях, но се наложи майка ми да пътува за 2 дни и няма на кой да оставя малкия Confused Моля те, поздрави колежките от мен и снимайте там.

Задължително ще ги поздравя! А за снимките не обещавам,мъжа ми продаде фотоапарата преди да сме купили новия  #2gunfire Мацки ако ви остане време гледайте този филм http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=205692&hit=1. Скоро не бях гледала толкова хубав филм  Hug

# 574
Относно АМ в Тоболино (до Краснодар) има всякакви АМ на много ниски цени. Мацката май ги внася без да ги обмитява,вчера купих Аптамил 1 ,900 гр за 26.50лв  Shocked

# 575
  • Пловдив
Честити ви три месеца,скорпи! Heart Eyes

И аз да попитам тези,които купуват Нан сензитив.Освен в Бамболиното и Пикадили къде има,и на каква цена,че ми се виждат далечко в това време Sad.
току що се връщам от Карфур- ходих да купувам обикновен Нан аз, но видях, че имаше и Сензитив. Ако не ме лъже паметта, ми се стори, че е 13 и нещо, ама не съм на 100% сигурна. В магазина на ДМ в Плаза също има!  Peace

Нема такваз цена , душо:) Heart Eyes
В МОЛ-а , в  ДМ е е 16 и нещо, взимали са ми и от там

# 576
Горгона утре сигурно ще ходя до Тоболиното (до нас е) и ще проверя за Нан сензитив,ако има там със сигурност ще е много евтино  Peace

# 577
Мерси за инфото за Нан-а.Аз подледно го взех от Бамболино,и беше май 15,80.Ама взех последните 2,не знам заредили ли са.Ние в момента сме на 2 хранения с кърма,а останалите с АМ.

sensation,вие как я карате с храненето?

Пентаксима ще го слагаме в началото на другия месец.Ще видим как ще й понесе.

И накрая-топчетата ми дойдоха smile3534,ама кога ли ще почна да тренирам newsm78.

# 578
Прочетох упътването им-действително се препоръчват след раждане,но трябва лохиите да са напълно спрели.

# 579
Горгона утре сигурно ще ходя до Тоболиното (до нас е) и ще проверя за Нан сензитив,ако има там със сигурност ще е много евтино  Peace

Упс аз мислих,че Горгона пита за Нан и затова се обърнах към нея, сега виждам,че Миа е питала-хич не съм в час  #Crazy

# 580
  • у дома
Бръм, бръм  Simple Smile
Да се оплача, че съм с температура и се чувствам адски отпаднала  Cry Днес прибирах едно пране от терасата, ама нали съм калена по потник  ooooh! и май, май си докарах настинка. Сега пия фервекс и хвърлям кърма  Tired Пък ми е кът, м.мка му...
Само ние ли сме на Нутрилон? И къде е туй Тоболино?

# 581
Ами Сисе, следя му поведението. Малко е раздразнителен и повръща повече. Засега няма температура, дано с това да отървем.
Дани, пожелавам ти приятно изкарване утре и ако отидеш на караоке, изпей някоя песен за мен  Wink!
Тая мойта лекарка пак не си изми ръцете като дойде!

# 582
  • Пловдив
Мерси за инфото за Нан-а.Аз подледно го взех от Бамболино,и беше май 15,80.Ама взех последните 2,не знам заредили ли са.Ние в момента сме на 2 хранения с кърма,а останалите с АМ.

Има,има, оня ден взех 5 кутии на 16,70.

# 583

Има,има, оня ден взех 5 кутии на 16,70.

Аха,ново зареждане с нова цена Thinking.

# 584
Открих една детска борса в интернет,там е 15,10,ама не пише колко е доставката.Чудя се дали да не проверя как стоят нещата. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт