.Ние днес трябваше да сме на консултация,но аз реших да поизчакаме лекото омекване на времето от вдругиден.Честита дъщеричка и на мама кенди
Еми, аман от тези авентски шишета, то не са течове, не е чудо! За не знам кой път си преобличам детето, след като е затворено шишето и просто пуска! И в Девата беше така, момичетата се червят и се оправдават от високите Т на които стерилизират истината е, че Авентските шишета са тъпи и пускат! Нямам друга работа - изкъпан, нахранен и готов за сън, аз го оливам от горе до долу! Да дойде сега производителя да ми го преспи, а
Това е, излях си мъката!
Еми, аман от тези авентски шишета, то не са течове, не е чудо! За не знам кой път си преобличам детето, след като е затворено шишето и просто пуска! И в Девата беше така, момичетата се червят и се оправдават от високите Т на които стерилизират истината е, че Авентските шишета са тъпи и пускат! Нямам друга работа - изкъпан, нахранен и готов за сън, аз го оливам от горе до долу! Да дойде сега производителя да ми го преспи, а
Това е, излях си мъката!
,
,
мани,мани,мъжът ми един месец е в Англияи пазари дрехи за Васко и София,аз пък тук за бебе и мен,

Това е, излях си мъката!
. Преди 4 години не бяха така
.При разклащане да да разтворя Ам-да,пръскат,ама аз някъде бях прочела,че е заради клапата против колики.Пишеше да не се стягат ного капачките,че да може да влиза въздух.Та логично е щом от там влиза въздух,да тече
.Обаче с кърмата ,която естествено не клатя така енергично,нищо не ми тече.
Когато пазарувах, че колебаех м/у Чико и Ник, но в крайна сметка си заложих на Чико и не съжалявам