Отговори
# 285
  • софия
Валче,радвам се,че си имате вода. PeaceДнес пък в нашия квартал няма да
има до към 22ч.
Цитат
Аз да ви кажа в последно време много съм отвеяна,и дати ми се губят ,абе заплес.
Защо така,Стаситке?
Иначе за хъркането и нашия тати хърка напоследък яко. ooooh!

А ето една снимка на Ицко,който в последно време се е научил да гледа лошо:
http://www.flickr.com/photos/lidow/4281436188/

# 286
Добър ден!
Написах си поста преди половин час и Рая ми го изтри ooooh!
Смехоранка, страхотна закуска, но ще се възползвам само от кафето!Цигарата от мен, че без кафе и цигара съм ни жива, ни умряла...А Ицко е много готина муцунка HugДа взема да го искам за зет, щото Мийка ни заряза и си замрази акаунта.
Валче, честита ти баня и браво на каката, че се е пооправила Hug
Алекс е ок.Няма Т, но пък кашля като дърта пушачка.Ама му се вижда края.Рая вчера я водих при педито.Изписа АБ в случай, че и днес вдига Т.Иначе само капки за нос и за имунната система, и сироп за кашлица.Тази нощ беше доста по-добре.Буди се само 5 пъти, но пак имаше Т.Успях да поспя цели 2 часа Crazy
Роси, и мойта девойка е финна.Далече сме от 10 кг-7800 кг!А ако съдя по каката, която на 4 и половина е 15 кг и малката скоро няма да надебелее Mr. Green
Честита месечиинка на Евгени и на останалите, които празнуват днес  bouquet

# 287
  • София
Включвам се за да кажа как сме, благодаря, че ни мислите! Hug Нощта беше горе-долу добре, спа про мен, поти се, преобличахме се, въртя  се нещо призори. След ставане 4 пъти се мъча да го премеря, той реве и мести термометъра  Crazy, но май към момента няма Т. За по-нататък не се знае. Но е кисел и иска носене, аз кога ще ям, не се знае. Аз пък съм хремава, много гадно.
Извинете за раздрънкания пост, но ми реве в скута. Хубав и здрав ден!

# 288
  • Елин Пелин
Добро утро!  Mr. Green Мойта беборана днес послучай осмата си месечинка направи подарък на мама и спахме до 10:30  Crazy
 Смехоранка ама страшна муцка е направил малкия  Laughing
Валче браво на водата,че дошла!   bath хайде приятна баня  Simple Smile
Болничките дано сте по-добре всички  Praynig
Честит имен ден на Макси на Мария Киара! Да е жив и здрав и с гордост да си носи името!    bouquet

# 289
Смехоранка съчувствам ти за липсата на вода, наливай кофи и шишета и се запасявай, че нямам думи  Confused
Рони, браво на Алекс че се оправя, дано и при малката мине бързо и леко  Hug
Лято, и вие така! Бързо да оздравявате  Hug
Иначе и моите моми са финни и двете. Симона ще става на 5 години сега април и е 16 кг  Crazy, а малката беше последно 7400 кг.  Laughing Ко да ви кажа, яденето е трудно, а движението многоооооооо  Mr. Green
Честити месечинки   bouquet

П.С. Ицко е голям сладур, ще се караме с Рони за него май май  Mr. Green
Мийка защо си е замразила акаунта? newsm78

# 290
  • Русе
Мийка защо си е замразила акаунта? newsm78

Eeee, какво става, бееее? Да не сме прокажени в тая тема  Sad

# 291
  • София
Ох,не знам и аз.
С миика,не съм имала личен контакт,но и се радвах,като я срещна в темата.
Вярно е,че на моменти темите ни зациклят и понякога се върти всичко около пюрета и лайнца Mr. Green,ама малки деца малки грижи.
След време ще си коментираме учителките на децата си и така всичко по реда си.
Дано на миика,замразяването на акаунта е някакво спонтанно хрумване,а не някаква сериозна причина.

# 292
  • вече Пловдив
Що така, бе момичета? След Минолтичка и Мийка  newsm78... Дано да няма други отказали се от темата  Confused Не съм имала лични впечатления от вас (освен от Кремче), но сте ми като истински приятелки, с които мога да споделя много неща - и лични, и за отглеждането на бебето, и служебни  Mr. Green

# 293
  • Пловдив
Леле , "замразяване на акаунт" , звучи някак прекалено според мен. Като не искаш да пишеш или да влизаш в Май-ската тема , ами не влизай ... Започва се едно питане , ама ние ли нещо я обидихме , или ... както и да е ... Аз пък ще съм тук мнооого дълго време  Laughing

Влизам да се оплача и аз от моя звяр. Тази нощ ме докара до нервна криза. Първо заспа чак в 22.30 ; събуди се в 0.30ч да яде и после в 2.00 та до 5.00 не иска , и не иска да спи. На мен ми се реве , онова малкото му се играе. Полудях направо . Накрая го приспах на ръце - така никога не е заспивал - друсам , пея и рева . В 5.00 като заспа се събуди в 6.30 ; приспах го в 8.00 , събуди се в 8.30. Защо не иска да спи тоз дзвер , не мога да си го обясня. Мен , ако някой ме остави , мога да спя цял ден  JoyА той , не ...

Сега всеки момент очаквам да се събуди , а аз още не съм закусила ... И при цялото това неядене , още имам вид на бременна  Joy

# 294
  • софия
Много гадно,че и Миика,си е замразила акаунта.Защо така? newsm78
animated,направо ти завидЕх за подаръка,който Ели ти е направила.
Искам и аз от Ицето един такъв,ама нещо тц,не сме на едно мнение с него по въпроса. Naughty

А между другото,забравих да кажа,че,когато гледа лошо и ръмжи. Joy
лято,дано Ваньо не вдига повече Т. Praynig
За килата,моето момче и то е скромно 7.850кг беше минала седмица.
Мире,същата история е и при нас.Да не кажа,голяма дума,но
е почти всяка нощ така.

Честит имен ден на Макси!

# 295
И аз да се включа, не че има кой знае какво, ама поне калабалък да правя  Crazy
Смехурче благодаря за закусчицата, жалко, че Ицко така те е изтормозил, но може би го мъчат зъбчета, остана ми една кутийка от прахчетата, които донесох от Англия, ако искаш може да се видим и да ти ги дам, може при него да подействат  Praynig и да се кротне малко, а ти да си починеш  Hug
Много положителна енергия изпращам към всички болнички-малки и големи, скоро да са здрави и засмени  Heart Eyes (чак в рима го докарах)
Вашите деца фини и то госпожиците, а пък Алекс една дунда вече сигурно е 9кг, с едни баджаци и бузи само за мачкане  smile3522, няма значение само да са ни живи и здрави  Heart Eyes
Нещо тия дни си мисля за срещичка, домъчняло ми е за вас  Cry, даже снощи ви сънувах  Wink. Хайде да организираме нещо, но нека се позатопли малко, че на вън бели мечки ще почнат да се разхождат.
Еми това за сега   love001
Честит имен ден на Макс на Дидето и на Макс на Деси Горанова! Да са им живи и здрави малките хубавци  Heart Eyes
П.П. Корекция не на Стела, а на Деси, знаех си аз, че има още един Макс  Naughty, макар и майка му да не влиза вече при нас.
Абе много от редовните ни изоставиха, освен Минолтичка и Мийка, още Бърбери, Нинище, Дидочка, Nijntje, Радост_лео и ще много други ooooh!. Жалко Бяхме доста голяма компания докато бременеехме, понякога си спомням с носталгия тези дни, седя и си мисля - Еееех, миналата година по това време....ме ритана за пръв път, трябва да кажа на момичетата  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 13:43 от Мадленка

# 296
Не пиша от известно време, заради гадните болести - цялото семейство се изреди и децата и аз и мъжа ми - на антибиотици. Вече отминават, да не се връщат изобщо.
Мира, това неспокойствие на зъб ми прилича.
Относно Ицко, Смехоранке много е сладък. И нашия е научил едни мурафети. Сбръчква си челото и носа, присвива си очите и си опъва устата настрани. Голям е смешник. Прави го почти всеки път, когато някой го погледне със закачка. Поисках да му направя видео - познайте - ц, изобщо не я прави физиономията.
Ние сме от 10кг., ама като го гледам как по цял ден не се спира, прави опити да се набира по шкафовете, за да докопа нещо оттам, както е в паяка като изпусне нещо, толкова се навежда, че успява да го вземе от пода - въпрос на време е да се обърне, скоро ще отслабне.
Да му е живо и здраво името на Макси, с гордост да си го носи.
Може би Мийка нещо се е обидила. Жалко
Айде кротки и здрави бебенца желая

# 297
Включвам се Laughing
Малкото диване продължава да си кашля и да реди сополки, но иначе си е весела и ням температура. Най-накрая светлина в тунела за болничките Praynig
Смехуранка, благодаря за закусчицата. Все така да си ни храниш Grinning
Честита вода на имащите и съжаление за нямащите. Много е кофти особено с малко дете Sad
Честити месечинки на новите осеммесечковци Hug и на Макси честит имен ден.
При нас нищо интересно. Чакаме си астралната близначка от болницата на гости и дивеем в проходилката Laughing
За среща - и аз съм заааааааа Laughing

# 298
Много рано почнахме да оредяваме - аз мислех, че след годинката ще оредяваме толкова.  Sad Аз смятам да се задържа доста дълго тук и да Ви досаждам  Heart Eyes
Ева сега е на крокодилката си и ми пее оттам в акомпанимент с играчките й.  Simple Smile
Снощи двамата с баща сборно направихме днескашното й пюре. Аз сварих пилешкото и го обезкостих, а той свари ориза и морковите и накрая ги пасира. Днес малката гладница Ева си хапна около 200 гр. от него. Днес трябваше да сме на консултация, но реших да я оставим за другата седмица, че не ми се иска да пътуваме даже и с кола до клиниката в този сняг.
Мисля че Ева е поне 8 кг и 500 че преди повече от месец бяхме 7950 кг. Пухкава ми е тя и бузки и баджачета. Поне по това май на мен ще прилича  Heart Eyes, че иначе почти по всичко прилича на баща си - даже и по рогатия характер, че мъжа ми е Козирог, а тя Теле  Laughing Наскоро говорих на Ева, че като порасне ще си мерят рогата с баща си  Mr. Green

# 299
  • София
И аз съм на пост днес Mr. Green. Много гадно ,че така оредяваме, замразяване, затопляне, кофти работа.
Болничките, точно така лека полека ще се оправят милите. Hug
Честит имен ден на Макситата!
Честити месечинки на празнуващите!

bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes
От няколко дни Буо взе да се изправя на крака, в леглото , като достигне нещо ниско, но и не чака подкрепа.Мен все ме е страх, та все съм готова да придърам, ама нали трябва сам да се научи да се пази.
Въпрос!!!Момичета, в проходилката с какво слагате дечицата с обувки ли?Мадленка, казваше ,че е хубаво да се прохожда босо детето т.е с чорапки ли имаш в предвид?Ако имате полезна статия относно ходене, прохождане може да  пуснете линк?
Спокоен и лек ден пожелавам на неспокойните бебоците, и повече почивчица на мамите! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт