Отговори
# 360
Раздвижи се темата Party
И моети дете не се изправя от легнало положение Grinning ама хич не и се притеснявам.
Стеле, споредмен детето си знае колко да хапва. Щом не мрънка от глад и качва - няма проблеми  Grinning
Мария-Киара, успех с отбиването Peace Максо е страхотен Grinning
Тази кстенурка и на мен ми допадна. Аз си я харесах още когато Мария-Киара я показа като бъдещ коледен подарък на Макси.
Росита, това за котката съм го изпуснала Laughing и много се смях, но на теб сигурно ти се плаче Hug
За колажа - и аз не разбрах какво стана newsm78
А относно предложението на Рони - ЗААА. Моето диване си спи, но няма да откажа вашата компания Laughing

# 361
  • Русе
Хайде и аз да се отчета.
Нарочно не писах че днес сложихме първите ваксини и си траех за да не се провали работата. На Пентаксим-а гък не каза но на хепатитната малко ревна. Иначе на почти 9м. и половина е 8.800 и 70 см. Дребен ама е здрав ( пу-пу). Дано имаме късмет и с другите ваксини и да наваксаме. Излязъл му е обрив по телцето и няма минаване. Взех малко козметика на А-дерма и дано с нея му мине. Яде като за световно и нощно време също хапва. Въвела съм всички манджи , които са подходящи за до годинка и е готов за кухня. Дъвче.  Мързелив е доста и не се мори сам. Знае че като ревне мама ще помогне. Пълзи като гъсеница и то не повече от 50 см. Започна по усилено да се изправя и сяда от легнало положение. Колкото толкова. Не се тормозя че другите деца правят повече от него. И неговият ред ще дойде. Най-важното забравих да се похваля: човечето си казва за тоалетна  bowuu Застава пред тоалетната и започва да вика. На голямата и пишка и ака. Не че съм се разбързала ама си казва детето. Е, не всеки път но има успех.За нощният ад въобще няма да казвам. Умирам за сън, вече съм с перманентно главоболие и разбити нерви. За капак и баткото го е пипнала ревността та сега се разправям и с двамата  ooooh!
Спирам че да не ви тормоза с четенето.

Болните да оздравяват бързо  Hug

# 362
  • София
Четох, четох, ама запомних на пунктир, та ще ме прощавате, ако не отразя всичко.  Crazy
Лора, какви са тия изследвания, и то по такъв повод?! Ние сме на дереджето на Мадленкината Алекс - отскоро седи относително стабилно, и то не за дълго, капичва се; не се изправя от легнало, не става, не пълзи, само дето се обръща. И сега какво, да се притеснявам ли?! То това в стил Мийка малко (без лоши чувства Simple Smile )
Вчера пропуснах да кажа за кистите на бебчето - преди бях чела тема за нещо подобно и се оказа, че според известния нам д-р Марков това било нормален етап от развитието и впоследствие изчезвали, та нямало страшно!
Сега отчет - нощес пак спах с Ваньо заедно, той често се будеше, мрънкаше, ту бутах биба, ту ц..а, но поне не е качвал температура. Обаче е станал един много лесно разкисващ се, преди малко не беше рев, не беше чудо, докато заспи (хлипайки). Дано всичко е наред, че ми идва в повечко вече. В този ред на мисли, Рони, одобрявам ти идеята!!  Mr. Green
Лампата с костенурката и аз я харесах оше преди като я показа Мария-Киара, ама хич не съм наясно с тия поръчваници и доставки.
Пробвала съм и аз Хамомила 15, не забелязах ефект, ама то си е индивидуално, дано при Смехоранка се получи!!
А аз си подсмърчам и кихам и кашлям, просто чудесно.

# 363
Тук съм, чета най-най-редовно...ако не съм заспала де!
Иначе съм ей тъй afwitch, на Ники Тихата стъпка  newsm32
му растат горните два зъба едновременно и се дере нон-стоп.
Пие само мляко и цока вечер, пюретата така си седят.
Всеки ден бягам нанякъде   car003 по задачи.
Сама съм с децата и нямам никакво време за форуми.
А вечер в 9-10 ч си лягам от липса на сили...
Поздрави и много целувки,
Нем

Това със замразяването на акаунти е  censored

# 364
  • София
А, пропуснах за херпеса - понеже не бих се изненадала, ако и аз се разкрася сега, та току-що погледнах в озни сайт за съвместимост с кърменето и за мазилцата ацикловир и подобни пише ОК; та Мадленка, не знам дали се мажеш и дали вече не е късно, но явно може!

# 365
Ето ме и мен... Grinning
Аз също не съм от редовните с писането , но пък чета всичко и не изоставам...Цял ден ми е включен форумът и като имам време почитам оттук оттам и знам всичкооо  Mr. Green
Относно замразените акаунти ... много съжалявам!
Радвам се че болничките оздравяват! Heart Eyes и вече никакви болести! Naughty
Иначе ние сме добре - Сашо си мрънка от зъби ли и аз не знам ,но още ги няма никакви!! Обаче като цяло слуша детето - яде си , играе си в кошарата и мама има време да си почине и да посвърши това онова  Blush
Александър също сам от легнало положение не може да сяда ,но иначе седи стабилно и се изправя като се придържа за нещо. Прав седи дълго време и даже се опитва да танцува на музика...много е смешен  hahaha hahaha
Думи все още не казва , но напоследък казва бааам ,аам и някави смешни срички ... hahaha
Ново друго няма освен че снощи бяхме на рожден ден на един бебок  Grinning на една годинка стана и беше като истинско мъжленце с риза  и вратовръзка  Mr. Green много сладък!! Изкарахме си много хубаво   Grinning  Сашо и той беше доволен - измори се хубаво и цяла нощ спа  Heart Eyes
Сега ставам че ще правя една баница  после ще пиша каква съм я направила.... Embarassed

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 14:43 от diveto

# 366
  • Велико Търново
С риск да подпаля страсти Crazyще си кажа де Mr. GreenИмаше една мама/нито й помня ника,не помня и какво бебе има дори/обаче тя се беше оплакала,че на първа страница ли на колажа ли й няма бебето Simple SmileТа на мен ми е много интересно като не пише /не знам дали чете/ за какво и е да има снимка на бебето на първа страница или колаж Rolling EyesАз в по-вечето пъти скролвам първата страница CrazyЗнам,че сме в свободно пространство и който иска той ще пише/чете,ама ми стана интересно де Grinning

# 367
С риск да подпаля страсти Crazyще си кажа де Mr. GreenИмаше една мама/нито й помня ника,не помня и какво бебе има дори/обаче тя се беше оплакала,че на първа страница ли на колажа ли й няма бебето Simple SmileТа на мен ми е много интересно като не пише /не знам дали чете/ за какво и е да има снимка на бебето на първа страница или колаж Rolling EyesАз в по-вечето пъти скролвам първата страница CrazyЗнам,че сме в свободно пространство и който иска той ще пише/чете,ама ми стана интересно де Grinning
newsm74 newsm50
Лиленце, това с Ацикловир-а го знам, ама като съм "заточена" в планината, не сколасах да скокна до аптеката, до колкото знам трябва в началото да се намаже, а при мен е вече доста късно  Crazy
Голямо гуш на вас двамата и скоро да сте съвсем здрави  Heart Eyes

# 368
  • София
И аз не пиша често, ама си ви чета, то при нас няма нищо интересно и за това.
Иначе миналата седмица бяхме на консулнация и на 8 месеца сме 8500 . (+500) и 74 см (+1). И като си хареса едно 2 месечно бебе и иска да го хваща за ръцете и аз добре хайде хванете се за ръце, но след малко изведнъж ръката на бебето се озова в устата и и аха да я схруска, ако не я бях дръпнала на време, та така и човекоядка си имаме в къщи.
Не знам дали седи стабилно щото изобщо не иска да седи, най много 10-20 секунди и хайде по корем да пълзи. Иначе пълзи като хлебарка от 2-3 седмици навсякъде и пипа всичко и аз ходя след нея, щото не сме обезапасили още. Започна да се изправя в кошарата и като се събуди в 6 ч само това прави докато не се измори -  изправя се и чака мама да я сложи да легне и после пак така, а не смея да я оставя да си стои права, че се пуска по някое време и си удря главата в стените на кошарата и реве.
Но пък не говори - нищо не казва освен едно ПУФ от дъжд на вятър, ама не знам това да го броя ли за дума.  newsm78
Ето и аз написах.  Laughing

# 369
  • гр.Стара Загора
Може да са си замразили акаунтите щото Миноличка е все във ФБ ам атова не пречи и тук да се вясва от време на време.Снощи си говорихме с Гал1982 май й беше ника що така са направили и помислихме защото всеки ден им е еднакъв-бебо ,памперси готвене.АМа във ФБ Минолтичка е доста активна.
Момичета не гадайте и не си мислете такива неща, говоря СПЕЦИАЛНО ЗА МИНОЛТИЧКА.
Причината поради която си е замразила акаунта е доста сериозна и основателна.На никой не е сърдита дори поздравява всички ,но по-добре така  Peace
Мисля че вече сте си направили някаква предценка що за човек е тя и не би следвало да си мислите че бебешките работи не я вълнуват  newsm10 или пък да го е направила като миийка  smile3505

# 370
  • Велико Търново
И аз не пиша често, ама си ви чета, то при нас няма нищо интересно и за това.

Ето това е една от причините темата да замира със скорост.То общо взето на всички ни ежедневието е едно и също.Другата "грешка" е,че се ограничаване в писане за децата и за това така се получава.Няма "раздвижване" така да се каже CrazyТова всичко с най-добри чувства Hug

# 371
  • София
Е аз гледам да питам от време на време някой неща, които не съм прочела тук - та за това сега пък да питам за миенето на зъбите на бебоците. Знам, че има някакви напръстници, ама някой ползва ли и колко често, и паста за зъби ползвате ли?
Ние имаме вече 5 зъба и се замислям как да ги мием.

# 372
Здавейте  Hug
Може да са си замразили акаунтите щото Миноличка е все във ФБ ам атова не пречи и тук да се вясва от време на време.Снощи си говорихме с Гал1982 май й беше ника що така са направили и помислихме защото всеки ден им е еднакъв-бебо ,памперси готвене.АМа във ФБ Минолтичка е доста активна.
Момичета не гадайте и не си мислете такива неща, говоря СПЕЦИАЛНО ЗА МИНОЛТИЧКА.
Причината поради която си е замразила акаунта е доста сериозна и основателна.На никой не е сърдита дори поздравява всички ,но по-добре така  Peace
Мисля че вече сте си направили някаква предценка що за човек е тя и не би следвало да си мислите че бебешките работи не я вълнуват  newsm10 или пък да го е направила като миийка  smile3505

Така е  Peace
Ето точно това исках да напиша и аз
Момичета,за мен замръзяването на Мийкиния акаунт е като поговорката:"Видяла жабата че подковават коня и си вдигнала краката".Докато при Минолтичка нещата са далеч по-различни,причината е лична и няма нищо общо с нас.Тя е интелигентна мацка и никога не би постъпила така!Тук може всекии да прочете какво сме писали,а във фейса само приятелите ни.Мисля,че това е достатъчно!
Аз знам коя е мамата,но и тя е от хората с далеч по-други виждания(познавам я лично) и няма общо с това! Нормална реакция,и аз бих попитала защо го няма моето бебче,а има много бебенца на първа страница на които мамите рядко пишат или изобщо не го правят!
С поста си не искам да обидя никой,изказвам мнение!

# 373
  • Велико Търново

Зимафлоур не съм пила и не давам.Мия зъбите с паста и накрайник на ненедент.

Цитирах се Crazy

Плами,аз нещо не разбрах за вижданията CrazyАз не искам никой да обиждам,а просто казвам,че ми стана любопитно.Както и да е.

# 374
  • София
Ох, то много щекотливо станало тук; който не уважава ФБ и не се занимава с него, ще си тъне в неведение Wink
Пък аз влизам да кажа, че май открих алтернативна причина за последните ни здравни премеждия. С пръст отдолу се напипват 2 зъбета  Mr. Green Ама като вземат и да се виждат, тогава ще ги обявя официално, и ще черпя с пуканки. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт