СЕПТЕМВРИ'09, тема 11

• 18 447
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
# 151
полли, пиши ръста в см - 157, а не 1.57!  Peace
бебешоци - бай дъ уей, баш съм! Някой път кат ме видиш на живо и голо, ша си говорим Wink

# 152
Усетих се аз  Embarassed,но много късно .
Редактирах си предишния пост :
П.п  Joy така е който не спи до 6 сутринта ....сега гледа,гледа и недовижда.....аз не вкарвам правилно данните  Embarassed .

# 153
Ееееееееее, Бебешоци, евала бе!!  bouquet

Сега след майтапите:
Честито озъбване на малчугана на Веси  bouquet

anita, просто съм безмълвна за вашите болести CryНадявам се и ти желая сега наистина да е за последен път и да приключите с този период Hug

Връщам се да изчета всичко Wink Wink

# 154
хахах Бебешоци, това е култова тема. Много се забавлявах, докато я четях.
Доста се смях на въпроса на един младеж към женската аудитория, а именно " Как го предпочитаме- мит; мит, но престоял няколко часа; немит" Simple Smile
Аз доколкото знам няма жена, която да си пада по не добре измит и козметизиран... Simple Smile

# 155
  • Габрово
Честито зъбче на малкият Аси!
И честит рожден ден на синът на Горби  bouquet

Бързо оздравяване на всички болни дечица между които са и моите за жалост...

Ми аз с тоя букет болести... не ми стигаше гадната кашлица, че и ангина направих- е такава кобинация не съм имала, за едното трябват топли чайове, а за другото вредят.
Алекс от днес и тя ми кашля, а Рая пък е и с Т освен покашлянето и утре ще ги водя при педито и двете.

Иначе  този калкулатор на мен вярно ми показа, че идеалното тегло ми е 57 и наистина на тези кг най се харесвах, само където сега съм 62  Sad

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 18:55 от valkata78

# 156
на мен ми е 20.1 newsm44

# 157
  • София
Е няма как да не ви пусна това... Sunglasses то е текст, то са танци....
http://vbox7.com/play:a4ab678d

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 20:46 от EmiR

# 158
  • Пазарджик
Само дето с тези сополи незнам какво да правим. Постоянно й хъхри носа.
s_georgieva, моля те разкажи ми малко по- подробно как се слага тази клеева тинктура. Готова ли се купува от аптеката? По колко капки в ноздричка се слага?

Горска китка правя му разтвор от преварена вода 10мл. + 3-5 капки клеева тинктура, като това количество го използвам 2-3 дни, клеевата тинктура е 2 капки на годинка живот, на баткото си му давам по 6 капки в 20-30мл. сок да го изпие наведнъж, но нашите проблеми с нослето още си ги имаме. Според доки трябва да  махна нощното хранене, защото през нощта се събира храна в носоглътката и се развиват бактерии. Днес му пуснахме и изследвания. Също според доки, за да спрем напълно нощното хранене трябва да го захраня, но не ми се иска, поне още месец мисля да е само на кърма, ако всичко е наред.
 Дано при вас да отмине по-бързо, ние сме така от един месец, като в началото бяхме и на антибиотични капки и имахме леко червено гърло. И баткото е  постоянно с проблеми с нослете, направо ми писна от тези чипоносковци. Wink

Консултирай се и с доки  Hug и успех.

# 159
Е няма как да не ви пусна това... Sunglasses то е текс, то са танци....
EmiR , паднах просто от смях!  smile3532 Просто не е истина!

# 160
  • Пазарджик
Моя индекс е 22.6, а идеалното тегло 54кг., но според мен това е много аз се харесвам на 48кг, но скоро няма да ме огрее Grinning.

# 161
  • София; Дружбето
Е няма как да не ви пусна това... Sunglasses то е текст, то са танци....
А майко Joy Joy уникални са. А текста, текста... нямам думи

# 162
  • sofia
Ноо ми развалихте настроението с тоя тест!Мерси!Ма мене ми не дреме,аз и така си се аресвам!Предлагам сички с индекс под 25 да ги изгоним от темата,да ни не дразнат!И,моля,моля,Соник,да не съм чула вече-"Ау,колко съм слаба и висока,че и с големи цици!"Стига дразнели,бе!Ч.Р.Д.на Слънчо на мама Бамба!Ех,кога ли и моя мушмурок ще стане толкова голям...И,специално и подчертано НЕ честитя озъбването на синчето на Веси!Айде,лека,че моя Попо днес ме пощури от взискателност!

# 163
  • sofia
Деян и Бойко Неделчеви са Дъ Бест!!!

# 164
  • София
Имам въпрос към мамите, които дават АМ, защото нещо май ме няма в математиката newsm78 За да забъркам 180 мл АМ колко вода трябва да сипя? Разбрах, че се слагат 6 лъжички мляко, ама за водата не зацепвам. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт