СЕПТЕМВРИ'09, тема 11

• 17 439
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • sofia
След дъълъъг размисъл,четене и пр.,реших днес по случай месечинката да черпим Попо с малко тиквено пюренце на Хип!Нещо не ака много много,става нервен,дано то го прокара...Та от много четене ли,от тъпота ли,да питам,значи,първо да го нахраня,а после пюренце,преди храненето му,или между храненията.Извинете,че сигурно повтарям темата,ма друго е свой човек да обясни!

# 346
  • Габрово
Не че и аз съм супер компетенция, но първо кърмя Рая, а след около 1ч -1ч.30 мин. давам другата храна и после след още около час пак предлагам гърда.

Алекс пък като я захранвах директно давах пюре на гладно и веднага след него бутах цица. Не знам кое е по-правилното Rolling Eyes

# 347
бебешондел,а тест при Мустаков правили ли сте му newsm78мята приятелка му правеха и така разбраха към какво е направил алергия Peace

# 348
  • София
Кришкамишка http://september2008.multiply.com/journal/item/66/66 ей това мама Гаци го беше  дала....
Води се по Попо...принципно, не трябва веднага след млякото да му даваш да пробва нова храна, поне час след това...ама не трябва и да е много прегладнял за да има желание да пробва все пак...На Кати първо й давах пюрето и след това кърмех...ама тя така си го наложи...пробвах всякакви варианти...и минути след, преди кърмене и т.н.

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 15:28 от EmiR

# 349
Не сме правили тест, но нали трябва да станат на 1 год и след това... А някой ми беше казал че теста е 150лв.

# 350
  • sofia
Мерси боку!Значи,общо взето,правилно си мислех,че няма твърдо правило...Да,едно разбрах,че утре ще е,за да го проследя през деня за алергична реакция.Много мъдро,нямаше да се сетя сама!

# 351
  • София
Докато си напиша отговора мина 1 час...

Цвета, да ти е жива и здрава Мишата, да е грижовна кака и помощничка Mr. Green
Честита месечинка и на малката Борислава на Розалина. bouquet

По анкетата - мисля с безглутенова каша да започна, ако с нея не стане, ще правя зеленчуково пюре.
И аз четох наскоро темата за 6-годишното кърмаче. Ми малко в повече ми дойде да си кажа честно Crazy Иначе в началото и 2-3 годишни ме шокираха, но след известно време във форума май взех да свиквам.
Ооо да, забравих да похваля новия подфорум. Имаше нужда от такова нещо smile3501

# 352
бебешондел,зча мене мила е най-добре да разберет към какво е алергията Peaceзащото ти си вегетарианка,не ядеш вече  много неща също и мисля.че така кърмата няма да доставя необходимите неща на бебока Peaceпо-добре щ е  в случая да знаете към какво е алергичен,а останалото да си го хапваш с кеф и без притеснение Whistling Whistling Whistling/ей сега ще звънна и ще ти кажа колко е теста/

# 353

По анкетата - мисля с безглутенова каша да започна, ако с нея не стане, ще правя зеленчуково пюре.

и аз така мисля.Мъжо има сенна хрема та затова мисля с каша,уж за тези дето са склонни към алергия се препоръчва оризовата каша да е първа.

Nadina мерси много  Simple Smile

# 354
А този лекар в софия ли е ?

Честит рожден ден на рожденничката!!! И на олеми патерици на сина на Горби, съжелявам че по-рано не честитих, но покрай тая изгорена ръчичка много се бях шашнала, после алергията и чак сега изчетох всикчо  Hug

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 17:41 от BebEshOnDeL

# 355
Честит Рожден Ден на Миша! Да е жива, здрава и все така будна и очарователна!!!

Честито и на месечинките!

# 356
честита месечинка на сладката беболина на розалина  bouquet  bouquet  bouquet/мале ,как минаха 6 месец Grinning/

гледам тука сте зачекнали любимата ми тема Mr. Green Mr. Green Mr. Greenа кърменето на 3-4-5-6 годишни деца Mr. Green Mr. Greenвие не ми вярвате,ама аз продължавам да си упорствам,че ако детето е  момче особено и суче до 6-7 години,то това непременно ще се отрази на психиката му ooooh! Naughty Naughtyи наистина кат се ожени ще предпочита циците на майка си,отколкото на жена си hahaha hahaha hahaha/просто подсъзнателно предтавата му за цици ще е свързана с маминка му   Wink Wink Wink/

# 357
Находке, аз си имам цяло проучване по темата. От попитаните от мен колеги и приятели се установи че малко кърмените от тях харесват дупета , а много кърмените-над година, харесват цици, ако може големи...  hahaha Макар че се смея, не е шега, имам си проучване  Naughty

# 358
ЦВЕТА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЪЩЕРИЧКАТА ТИ!!! НЕКА РАСТЕ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ПОСЛУШНА!!!

розалина-ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА МАЛКИЯ ЮНАК!!!

За анкетата-мисля да захраня в 5-ти месец.Най-вероятно ще дам сок,после зеленчуково пюре и след това не знам Wink.

# 359
  • sofia
Да,бе,пък туй детенце,кърмено до 5 беше момче...Представете си,един такъв дънгалак,как се сгушва в скута на майка си!Брррр! SickМи не мога да намеря разумно обяснение,не са да кажеш в Африка,да нямат храна,та майката да го изхранва така или нещо подобно...

Общи условия

Активация на акаунт