СЕПТЕМВРИ'09, тема 11

• 17 483
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • където има любов
Мацки,навита съм да се включа в обща поръчка!
Цвета,да ти е жива и здрава Миша!

# 331
  • София; Дружбето
През Емопреса е по на далавера, защото там е 1,5 лири на кило без такси

Аз гледах Ларедута ама този път нищо не ми хареса

# 332
  • До хладилника, който обичам
Каката захраних (на 6 навършени) с каша от кафяв ориз, но сега не знам така, или със зеленчуково пюре ще е (тиква или батат), а после ориз... имам още 2 месеца време да мисля. Сок няма да е, дразни стомашно-чревния тракт, а ползите са малко...  Simple Smile

Емпреса ползвам аз също Simple Smile и днес имам пратка при тях. И от ЛР успях да намеря какво дас поръчам  Crazy

# 333
tsveta, da e жива и здрава Миша! Grinning

Ще сложа анкета Simple Smile

Flutter  Blush Flutter
дългопланиран проект ни е това с бг-мамма, много съм горда и доволна, че партньорството ни е все така силно и успешно!

Бууу, добре дошла, къде беше, надявам се че всичко е наред при вас!!!   bouquet

# 334
На мен във Варна ми излиза по-ефтино с алезар, защото си ги взимам направо от офиса, без куриери.

# 335
  • Габрово
Цвета, честит рожден ден на малкият дзвер Mr. Green
Да расте, здрава, любознателна и оправна  Grinning

кришкамишка, аз тук в кърмаческият скоро попаднах на тема, пусната от мама на кърмаче, което е на 6 #Crazy
Ми то вече на у-ще ходи дет се вика и представям си как послучай някоя шестица мама за награда дава цица(ех каква рима докарах) Joy

А за бънджитата не всички са скъпи...
Мойто струваше 50 лв, а в продавланика може и по-евтино да има втора употреба.
На него пише даже за бебета след 4 мес. ама аз ще изчакам навършени 6 и тогава ще го ползвам.

Да ви кажа от вчера взех да се съмнявам, че Рая не е болна, а й расте зъб, защото като я намазах с гелчето и като й дам да лапа чесалката от хладилника и тя мирясва...
Снощи й дадох и хексалгин за Т - дано не вреди, че то е уж пречистен аналгин, а щом и педито го препоръчва...

# 336
  • София
И аз още мисля с какво да захраня...Кати с плодово пюре - круша, сега по склонна съм да почна с тиква...в хиповската диплянка я дават и в плодовете и в зеленчуците. Ама то в крайна с/ка детето ще си покаже, нещо ако не му харесва, ще почна с друго и такам. Но си мисля, че със сигурност няма да е с каша...дори и малките количества засищат значително, а аз не искам да замествам кърмене. Та и това със захранването е много тънък момент при кърмещите мами и доста бебоци точно тогава се отбиват...или кърмата значително намалява.
Е и на мен 5 6 годинишни кърмачета ми идват в повече...но за   2 3 годишни  определено го приемам... Mr. Green

# 337
Аз ще захранвам със зеленчуково пюре но след като навършим 5 месеца.
Мами искам да ви попитам, разбрах че има някакви мазила с които се мажат венците и облекчавало болката пък и помагало по бързо да избие зъбчето? Моля ако някой знае да такова нещо да сподели.

# 338
Привет момичета,
много сте изписали Simple Smile Не мога да смогна да ви чета Simple Smile

Много се смях на идеите на татковците за играчки на момченцата. Това за пореден път доказва, че мъжете са едни големи деца Simple Smile

Аз днес си чакам доставката от Емпресата. После ще пращам бате да я вземе и да видя какви покупки съм изпраскала Simple Smile

Гледам, че обсъждате захранването...

Ох, аз днес за пръв път й дадох малко пюре от ябълка. Нямам думи- такава физионномия направи, все едно й давам изходящи продукти от обмяната на веществата( научному ексременти). То беше муцки, то беше плюене, после пък искаше още, като й дадох пак почна с муцките. Едвам изяде 2 лъжички и я дохраних с АМ. Освен всичко това, докато ядеше пюрето си бръкна в устата и се омаза навсякъде.. ужас..
Ще видим утре как ще е и ако продължава да прави такива цупки, ще търся някакво друго решение... Смятам да дам 3 лъжички, към които да добавя малко АМ( 1/2 лъжичка) и след това да дохранвам с АМ. Ох, ще видим...

Бате сега ми вкарва нерви. Направих му списък и го пратих да пазарува от Била-та:
1) заяви, че много неща съм поръчала и щели да му тежат. Това са пълни измислици, но бате реши да отиде с колата до Билата, при положение, че магазина е съвсем близо до нас... ooooh!
2) направила съм му списък какво да взема и вече за незнам си кой път ми звъни, за да пита елементарни неща...
Но по- добре да пита, отколкото да вземе нещо дето не трябва като предния път дето го пратих да купи пилешко филе за мезе, а той купил пилешко филе за готвене  ooooh!
Просто нямам думи.. много е забавно с бате Simple Smile

desi_k84, на мен няколко човека ми препоръчаха Dentinox N гелче. Казаха, че било много хубаво, та аз купих. Още не съм мазала малката, така че не мога да дам и мои отзиви от него.
Иначе съм поръчала от Англия прахчета на Аshton&Parsons та днес ги чакам с доставката на Емпреса. А тези прахчета са вълшебни. На съседката взех преди време, защото детето й имаше много големи проблеми при зъбоникнене. С очите си съм я виждала как се дере, превива и си блъска главата в мрежата на кошарата. Та тези прахчета направо вършат чудеса. Основната съставка е лайката, има и други билки. Та комшийката даде на чавето от тези прахчета и за 30 мин детето се успокои и заспа, беше спокойно цял ден.

# 339
  • Испания и Стара Загора
Gorska_Kitka и Андреа така се омазва,но аз вече намерих начин да го предотвратя.В едната си ръка държа играчка и тя се мъчи да я хване.Така забравя да си лапа ръцете. Peace

# 340
  • София
desi_k84 - Калгел, дентинокс...

# 341
бебешондел,с какво переш мила-прах или течен сапун newsm78

# 342
anita, много добра идея за играчката  Hug Аз си мислех да и вържа ръцете Simple Smile

# 343
Здравейте момичета!

Днес Борислава става на 6 месеца и по този повод Ви черпя виртуално

Ние се захранихме с пюре от круша, а сега вече почти сме изместили обедното ядене със зеленчуково пюре.
Вашите дечица пият ли вода или чайчета, Борислава отказва да пие течности различни от кърма, изпива най много 20, 30 мл. за целия ден.

Ушите ние ги пробихме в студио за красота, поплака си детето, но бързо забрави всичко. Плака повече отколкото като й слагат ваксина.
Пробиването на ушичките става с пистолет и с техни обеци, много бързо, докато се усети бебчо и готово. Иначе като е по-малко детето е по-лесно. Аз не мога да си представя на баткото примерно ако трябваше да му сложим обеци какъв рев ще е, той е почти на 3 години.

Приятен ден на всички!

# 344
Пера със Шуркеър. Мажа го с Олио на Хип, а го къпя с душгел на нивеа. Но олиото го смених преди месец някъде. Едва ли е от това. Да не е от хомеоплазмина, но пък тогава миналия път от какво е  било??  Tired

Общи условия

Активация на акаунт