"Дързост и красота" 56 - Чичо стана зет на мама

• 32 831
  • 693
  •   1
Отговори
# 360

Защо никой не обсъжда как тази "светица" Тейлър изведнъж стана видна героиня от "Мъжете обичат кучки"?????

Това е дъвкано и плюто достатъчно, повърни се назад  Naughty

Че това кога е било пречка  newsm78

Лана, чети внимателно  Naughty
Въпросът беше, защо никой не го обсъжда. Казвам, че не е вярно и е обсъждано вече достатъчно.
Това за пречката каква връзка има Naughty

Който иска да си го обсъжда пак все ми е тая, но не е вярно, че никой не го е обсъждал  Naughty
Изида, не ми казвай, че на вас Тейлър не ви е любима дъвка  Naughty
Дъвчете си я колкото щете, хич не ми дреме.
Но въпросът беше друг и аз му отговорих, пък вие пак си ги извъртяхте нещата  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 12:31 от Nenna

# 361
Хубаво би било Нели освен преразказите на Марси да почете малко и в темата преди да си задава въпросите, а не след дъжд качулка да се повръща назад   Peace  Crazy

Нена, не ти ли стана вече ясно кой отговаря за въртенето в тази тема?  Mr. Green

# 362
  • София
Ти ли определяш кое е достатъчно?  newsm78
Освен това днес не е обсъждано, така че си е съвсем вярно, че не е  Naughty (да го сложа, гледам ти е любим емотикон напоследък)   Wink

# 363
Ти ли определяш кое е достатъчно?  newsm78
Освен това днес не е обсъждано, така че си е съвсем вярно, че не е  Naughty (да го сложа, гледам ти е любим емотикон напоследък)   Wink

Хич не ми извъртай думите и не се хващай за достатъчно  Naughty
Обсъждано ли е? да! Дали е достатъчно или не няма значение, важното е, че е обсъждано съответно не е вярно, че никой не го е обсъждал  Naughty
Тя не се е уточнявала с думата днес  Naughty
Следователно от така зададения въпрос се счита, че се говори по принцип  Naughty 
Пак не се получи, ама нищо, продължавай да опитваш  Naughty

# 364
От кога малките деца започнаха да адвокатстват на големите?

Нели, а защо никой не обсъжда, в частност ти, изблика на ревност на наранената кошута Брук???????  Mr. Green

# 365
  • София
Ще те замоля най-учтиво да не ми размахващ този пръст, ако обичаш, и да не ми даваш насоки как и какво да пиша - за каквото съм сметнала за нужно съм се хванала, това че не ти харесва, ами съжалявам.
Точното темата поставена от *Ne_lly* (добро попадение!) не съм я срещала  Joy..така че не е обсъждана, нито днес, нито преди...

# 366
Ще те замоля най-учтиво да не ми размахващ този пръст, ако обичаш, и да не ми даваш насоки как и какво да пиша - за каквото съм сметнала за нужно съм се хванала, това че не ти харесва, ами съжалявам.
Точното темата поставена от *Ne_lly* (добро попадение!) не съм я срещала  Joy..така че не е обсъждана, нито днес, нито преди...

За пръста - обърни се към модератор с официално искане да махне този емотикон тогава  Crazy
Иначе считам, че е турнат там, за да се използва от форумците, кой когато си поиска
След като коментираш мой пост (който хич не беше отправен към теб, ама ти пак да се намесиш), значи мога да си кажа аз пък, че не това съм имала предвид и ти се хващаш за нещо, което ти изнася.
Пък ти ако щеш си се дръж за него  Crazy (този емотикон как ти се види), аз пък ще си казвам, че не ми харесва  Crazy
Ясно е, че формулирано дословно не е поставяно така, но ти точно отлично знаеш, че това за светицата и промяната в противоположна посока е обсъждано вече. Не е нужно да е формулирано дословно така  ooooh!

Пак казвам: не ми пречи да го обсъждате колкото ви душа иска, но не е вярно това, че не е обсъждан този въпрос

# 367
  • В средата на времето
Изида, не ми казвай, че на вас Тейлър не ви е любима дъвка  Naughty

Ами моята любима дъвка всъщност е Orbit White Grinning Wink...но в ДиК  - Стефани. Тя много повече ме предизвиква, отколкото Тейлърита Simple Smile

Въпросът е принципен - би било хубаво някой от вас ...или ти примерно  да " Naughty" и да напише "Това е дъвкано и плюто достатъчно, повърни се назад" , когато някой запее отново старата песен за Брук Simple Smile Иначе стигаме до моето, че връщаме хора да четат назад в темите, само като се захапва любимеца ни Wink

... Мъжете Умрат да угаждат на Брук...
С нея всичко е лесно!Няма нужда да се напъват...    Mr. Green

Ами не е така - виждаме, че се пънат и напъват да и угаждат и да и ходят по д-то Grinning Значи не им е лесно. Ако с нея всичко беше лесно, както твърдиш, това нямаше да го има Simple Smile

# 368
Аз пък не виждам някой да е отговорил на въпроса на Нели или въпроса й касае само ТТ? Да уточнява тогава към кого е зададен, за да не стават недоразумения  Mr. Green Аз обаче си чакам отговора на моя въпрос,, конкретно поставен към Нели  Crossing Arms , но явно ще трябва да дочакам до утре,когато ще чете преразказа на Марси  Mr. Green

# 369
Изида, ПАК да си кажа: Това за повръщането назад го казах, не за да не се говори пак за това (дали за Тейлър или Брук няма значение), беше срещу това, че никой не го е бил обсъждал. Срещу това протестирам. Обсъждано е. Което не значи, че не може да се обсъжда пак, ако някой има желание нека го прави.
Казах да се повърне, за да види, че е обсъждано (в случай, че само моята дума не й стига). А не за да не обсъжда Crossing Arms

Това за търчането след Д-то. Принципно не е лошо мъжете да търчат след Д-то на една жена  Laughing
Въпросът е тя все пак да знае какво иска и да не се възползва от слабостта (евентуалната) на мъжете към нея и да иска единия, пък да не пуска другия  Thinking
И да му казва: Ако си имал чувства към мен, ще направиш еди  какво си  ooooh!
Това си е баш използване на мъжете, които уж обича  Outta Joint

# 370
  • Разпиляна във въображението
Зори, ако обичаш, няма желание да се заяждам, а очевадно ти си тук с тази цел. Пропусни ми мненията.

И Краси, не съм си задала въпроса за да те провокирам нито пък да навлизам в личния ти живот. Смятам, че когато изоставиш някой и си го обичал, не можеш като с нож да отрежеш и чувства си. Затова смятам, че е нормално Брук да изпитва нещо към Ник.

Тейлър беше смешна, смешна. За бога като размаха онази ръка все едно си вее пред лицето я помислих за някоя от мутресите в старите филми за Луи 14. Лошо изиграно. Нищо ново.

Епизод 5000. Страхотен. Отново показа всъщност кои са важните в сериала и кои го поддържат жив. Всички останали са притурки. Имаше свеж хумор, стари спомени и прекрасна игра.

# 371
Зори, ако обичаш, няма желание да се заяждам, а очевадно ти си тук с тази цел. Пропусни ми мненията.

И Краси, не съм си задала въпроса за да те провокирам нито пък да навлизам в личния ти живот. Смятам, че когато изоставиш някой и си го обичал, не можеш като с нож да отрежеш и чувства си. Затова смятам, че е нормално Брук да изпитва нещо към Ник.

Тейлър беше смешна, смешна. За бога като размаха онази ръка все едно си вее пред лицето я помислих за някоя от мутресите в старите филми за Луи 14. Лошо изиграно. Нищо ново.

Епизод 5000. Страхотен. Отново показа всъщност кои са важните в сериала и кои го поддържат жив. Всички останали са притурки. Имаше свеж хумор, стари спомени и прекрасна игра.

Нормално е на заяждането да се отговори със същото ,нали? Значи ти можеш да влизаш и да коментираш иронично мои постове, аз нямам това право  ooooh! И на какво отгоре? Пледирането за ненамесване на личния живот с този на героите не беше моя приумица,, така че съм длъжна да напомня  Peace Мнението ти за играта на ХТ също ни е добре познато, можеш да не го повтаряш като развалена плоча от миналия век   Mr. Green

# 372
О, Боже, някои хора наистина се влошават  Joy
Чета и се чудя и мая  Joy
Ето го днешния епизод:

Стефи плаче и нарежда над покрития труп на Фийби в болницата.
Брук се опитва да успокои Рик, че е било просто ужасен инцидент, но той се обвинява, че е негова вината за смъртта на Фийби.
Рик казва на Брук, че Рич не е виновен за онзи инцидент, когато той падна от покрива и че нарочно е казал, че Рич го е бутнал, докато истината е, че се е случило при самозащита от страна на Рич.
Стефани и Рич обсъждат катастрофата в болницата, явно и полицията разследва случая.
Двамата влизат при плачещата Стефи и трупа на Фийби.
Брук признава на Рик, че има вина, че не му е обръщала достатъчно внимание като е бил малък, а се е фокусирала само върху Рич.
Рик явно се е отдал на признания, защото си признава, че е целунал Стефи, която после е казала на Фийби, което пък е вбесило последната, също че постоянно се е чудил как да раздели Брук и Рич.
Отново разказа какво точно е станало на катастрофата, как Фийби грабнала волана и вместо да натисне спирачките, е натиснала газта.
Стефи гледа небето и плаче, говори на Фийби.
Рич цъфва на терасата и грабва Стефи преди тя да изгуби равновесие и да падне.
Бейкър отново е там на местопрестъплението и обяснява на Стефани, че Фийби не е имала предпазен колан, че всъщност колата е ускорила.
Стефани влетява при Брук и обвинява Рик, че е виновен за катастрофата, така както смята и полицията.
Брук ревва и й казва: Стой далеч от сина ми!, а Стефани отвръща, че той я е убил и ще си плати за стореното.
Край на епизода.

Баси, в тоя сериал драмите се въртят една след друга.
Тъкмо затихне положението и започва нова драма да се точи стотина епизода.
Нещо като темата тук  hahaha

Нели, въпроса ти е обсъждан многократно вече, предполагам затова не е на дневен ред ежедневно Simple Smile

# 373
Щастлива, благодаря за преразказа   bouquet

Не си ли свикнала вече със ситуациите в темата и сериала?  Crazy Най-накрая Брук се усетила,че не е била достатъчно добра майка. Трябваше да има смъртен случай, но предизвикан от сина й  ooooh!

# 374
Някой може ли да ми каже (може и в бяло) дали Рики ще рзбере, че НичУ не е чист кат сълза, а изневери на майка му със сестра му  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт