"Дързост и красота" 56 - Чичо стана зет на мама

• 32 915
  • 693
  •   1
Отговори
# 270
Харесваш ли новата Хоуп?
Да, много ми допада. Актрисата е супер сладка и се надявам ролята й да стане още по-сериозна с времето. Simple Smile

# 271
Да...кой ли се възмущаваше скоро newsm78 - щото не бях аз Simple Smile Аз съм си научила урока добре - ако се каже нещо за едната, веднага трябва да се опровергае с нещо за другата...това открай време е подход тук и той се ползва успешно и от двете страни. Но е много по-успешен с репликата (това е само пример  Wink) "Е да ама Брук колко по-лоши неща е правила, та няма нужда да обръщаме внимание на Тейлъровите...." (това е свободна интерпретация, не цитирам дословно) Peace

А и между другото, когато ТТ отбора публикува лоши, според тях снимки на ККЛ,а също така и "ласкави" епитети, очаква ли Брук-отбора  да си заключи клавиатурата?

Дааа, това е много добър подход, само не знам кой ще се окичи с титлата "негов откривател"  Thinking
Не знам в кой отбор ще отидат заслугите за това, нямало ме е тогава. Хайде учителят да не скромничи, а веднага да си признава и да поощри ученичката, че доста добре си е научила урока  Naughty

От кога пък се съобразявате с нашите очаквания  Thinking
И ако се повърнеш назад, ще намериш също снимки на ХТ, придружени с неласкави коментари.

Дано и при нас да дойдат скоро сериите с порасналата Хоуп, да се раздвижи малко сюжетът, че нещо е зациклил  ooooh!
Доколкото си спомянм изчислявахме, че след около година и нещо ще ги настигнем Хамериканците, някой има ли спомен  newsm78

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 13:06 от Nenna

# 272
Къде е Форестър69 да поздрави нашия нов съфорумец с добре дошъл и да го попита на кого симпатизира?  newsm78

# 273
  • София
Харесваш ли новата Хоуп?
Да, много ми допада. Актрисата е супер сладка и се надявам ролята й да стане още по-сериозна с времето. Simple Smile

Нали? Голяма сладурана, като кукла е...според мен те със Стефи ще са новото поколение съпернички Simple Smile Да видим!

От кога пък се съобразявате с нашите очаквания  Thinking
И ако се повърнеш назад, ще намериш също снимки на ХТ, придружени с неласкави коментари.

Дано и при нас да дойдат скоро сериите с порасналата Хоуп, да се раздвижи малко сюжетът, че нещо е зациклил  ooooh!
Доколкото си спомянм изчислявахме, че след около година и нещо ще ги настигнем Хамериканците, някой има ли спомен  newsm78

Nenna, не съм казала, че се съобнразяваме, питах дали това се очаква...както виждаш не се съобразяваме Simple Smile
А иначе неласкавите коментари са двупосочни, така е  Peace

Може би вече малко повече от година остава до настигането им (приближавам се към целта  newsm44)...но тъй като продължават да снимат...не знам ще успеем ли да се изравним съвсем Simple Smile

# 274
Къде е Форестър69 да поздрави нашия нов съфорумец с добре дошъл и да го попита на кого симпатизира?  newsm78

Аз като цяло винаги съм симпатизирал най-много на Стефани и Тейлър. Това, разбира се, в никакъв случай не значи, че съм против Брук, тъй като и нейните действия в сериала ги разбирам до известна степен. А иначе като цяло намирам и двете актриси- Хънтър Тайло и Катрин Кели Ланг- за доста привлекателни. Wink

Харесваш ли новата Хоуп?

Нали? Голяма сладурана, като кукла е...според мен те със Стефи ще са новото поколение съпернички Simple Smile Да видим!

Може би вече малко повече от година остава до настигането им (приближавам се към целта  newsm44)...но тъй като продължават да снимат...не знам ще успеем ли да се изравним съвсем Simple Smile

И на мен ми допада идеята Стефи и Хоуп да са новите съпернички. Време е от ДиК да се насочат и към по-стабилното показване и на новите поколения, и на взаимоотношенията в тях. Все пак Ридж, Брук, Тейлър, Стефани и Ерик няма да живеят вечно, за да са винаги в центъра на събитията. Хубаво е сценаристите вече да започнат да се насочват към постепенно прескачане от по-старите, към по-новите поколения. Доколкото знам, през годините, множество сапунени сериали до голяма степен са губили интереса към себе си и заради разни такива неуспешни преходи между поколенията. Дано с ДиК да не стане така, и да го гледаме и ние докато остареем. Wink
А по-въпроса за догонването на американските серии, след 3-4 години би трябвало да се изравним с тях ако американските продължават да бъдат по половин час. През пролетта на 2009 се говореше, че от есента на същата година епизодите ще станат по един час, но това така и не стана... Дано да стане тази година, още повече след края на "Докато свят светува", който ще освободи още един час от 'сапуненото' време, колкото и кофти да е факта, че този толкова знаменит сериал свършва.  Sad

# 275
  • в света на илюзиите
SuperGeorgi   newsm51
btw ти наистина ли си мъж?

# 276
Супермен, виждам,че пишеш много правилно , на книжовен български език,  ще да си от Плевен май  newsm78 Там са наясно и с граматиката и с правописа  Peace

# 277
Зори, ще ме извиняваш, ама не е достатъчно да е от Плевен  Naughty
Трябва да е от центъра на Плевен  Crazy

# 278
Зори, ще ме извиняваш, ама не е достатъчно да е от Плевен  Naughty
Трябва да е от центъра на Плевен  Crazy

Щеше да получи оценка минимум 5.69 по шестобалната система от нашия виден критик литературовед и българист  г-н Форестър, ама на, отсъства  Mr. Green Де го тоз човек? Няма го от часове, а вече ни липсва  Wink

# 279
Е, може би ще ви разочаровам като ви кажа, че не съм от Плевен, а от София. Grinning
Към *Ne_lly*- да, наистина съм мъж. Wink

# 280
  • Разпиляна във въображението
Сега пък на градове почнахте. Нямате ли друго за обсъждане?

Тейлър се държа тъпо и напълно детински. ХТ дори и не изигра правилно ролята си. В нея се усеща винаги някакво напрежение когато трябва да изиграе сцена и не го прави хич добре. Направо ми е мъка да я гледам.

# 281
.......... щом Брук все още се колебае кого обича повече- Ник или Ридж... Grinning

Добре дошъл    bouquet   на още един фен на ДиК!

Ако наистина си му фен,би трябвало да си разбрал,че Брук обикновено обича най-много  себе си и ...между другото,мъжа,с който й е най-удобно за момента!    Peace

Оооо,Хоуп ще порасне     Joy    и ще поумнее...не може да бъде!След като вече 11-12 години си стои все на 4,явно са измислили чудодейно лекарство за малоумни...    Joy     сори,ама много ми е антипатична.
И след като съм я възприела веднъж за бавноразвиваща се,която и актриса после да играе ролята, все ще ми е тъпа и няма начин да я възприема сериозно!    Peace

А на мен новите герои и роли,които вкарват,честно,са ми адски безинтересни и скучни.Не знам,може би много съм свикнала с Ерик,Стефани,Брук,Тейлър,Рич,Торн и т.н. ....да не ги изброявам,и всички нови и млади    Twisted Evil    абе,като ги дават ,гледам отгоре-отгоре и просто чакам епизодите и кадрите със старите актьори...
И ако сериала продължи още дъъълги години и старите актьори отпаднат ,си мисля,че ще спра да го следя.
Така се получи при мен със Отдаденост...гледах първия сезон и до там...като отпаднаха повечето от първоначалните актьори и загубих интерес.
И със Спешно отделение... и с Отчаяни съпруги...

# 282

Ни питай нас, а този, който започна темата  Naughty

# 283
Не мога, ще ми развали прическата  4470 4470 4470 4470 4470 4470 4470 4470 4470 4470 4470 4470
Ъх,то понеже ти е много сложна коафюрата Mr. Green
Шъ мъ извиняваш, обаче не чети избирателно,а зачети берина какво ти обяснява за твойто аджАба,което не знам де си чула,обаче вие там на морето едни магЕрии говорите Mr. Green македонският е по-близък до българския Laughing Викам да си направите отделен език Mr. Green
До някъде с джинджари ви оправдавам все пак не сте видни КУРенячки Плевенчани кат мен и е нормално да не говорите книжовен език,ама чак пък толкова.........да си имаме уважението Mr. Green

Тейлър се държа тъпо и напълно детински. ХТ дори и не изигра правилно ролята си. В нея се усеща винаги някакво напрежение когато трябва да изиграе сцена и не го прави хич добре. Направо ми е мъка да я гледам.

Не я гледай като ти е толкова мъчително  Mr. Green

Краси, това за Хоуп беше  rotfImao rotfImbo

# 284
  • София
краси, от чисто любопитство, защо смяташ  Хоуп за малоумна? Мен също ме дразни дубльорката ́и, но какво малоуно е направило едно 4-годишно (или колкото е там) дете?
Това че не пораства, е дело на сценаристите...и другите деца са били малки дълго време и после изведнъж  - тийнове.

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 14:08 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт