"Дързост и красота" 56 - Чичо стана зет на мама

• 31 994
  • 693
  •   1
Отговори
# 510
Нена, благодаря, че си отговорила на Янорен  Peace
Само ще добавя, че пиша моите епизоди в бяло, защото някои читатели в темата се оплакаха, че не искали да знаят бъдещето  Crazy
Но понеже любопитковците сме повече, пиша  Wink
Между другото в епизодите тук Тейлър е направо трепач - много красива, с красива коса, хубав грим.
На два пъти й даваха обувките и не ми харесаха особено, но аз не харесвам такъв стил обувки по принцип - различни вкусове  Simple Smile

# 511
И Джакито се е "пипала" обаче. На всички последни фенски снимки изглежда така.

# 512
Ти пък все ги разбираш дали са се пипали Laughing
А тая до нея е голям вампир,уплаших се Laughing

# 513
Ами ,имайки предвид,че и в живота Мадам Джакита е май-май на около 60 г,че и нагоре,малко трудно да изглежда така без намеса!
Освен ако не е мумифицирана приживе...

# 514
Ами ,имайки предвид,че и в живота Мадам Джакита е май-май на около 60 г,че и нагоре,малко трудно да изглежда така без намеса!
Освен ако не е мумифицирана приживе...

Добро утро!   food010

Краси Joy

В днешната серия всеки май си оправя сексуалните отношения - Стефани и Ерик, Рик и Фийби, Брук и Ридж, Тейлър и Ник  Mr. Green
Стефани към Ерик: "Ти хвърляш 12 топки във въздуха и очакваш някой да ги жонглира и едновременно да ти бъда секскотенце в спалнята. Това дори и Брук не успя"  Crazy
Фелиша толкова ли не може да си вземе детето от Данте?  newsm78

# 515
  • somewhere near the sea
Ерик се чуди какъв под да избере за обзавеждането н магазините: мрамор или друго. Вместо към Стефани се обръща повече за мнение към Памела, което ужасно раздразва кралицата.
Стефани е ядосана на майка си Ан, че изобщо не си търси къща. Оказва се, че тя изобщо не е погледнала брошурите с оферти за апартаменти.Ан й признава, че възнамерява да остане в къщата за гости, защото иска да е част от семейството. "Ерик няма да ме пусне"-спокойна и нахална е майка й. Казва, че е издържала присъдата си. Стефани я обвинява, че желае нещо повече- да се превърне в глава на семейството. "От кого? От теб ли? Пам е повече съпруга на мъжа ти, отколкото ти"-стряска я Ан. Тя продължава да говори, че Ерик трябва да бъде по-твърд с нея, да се държи като баща й. Това окончателно вбесява Стефани.
Ерик все повече се интересува от мнението на Пам за обзавеждането на офисите, той се съгласява с нея и това я прави много горда и уверена.Той споделя с нея, че се страхува, тя го подкрепя, двамата се гледат разбиращо...
Стефани се ядосва и заплашва, че ще изпрати майка си обратно в Чикаго, но Ан й казва, че не може да го направи без съгласието на Ерик. И това наистина е така - той категорично забранява на Стефани да споменава за връщането на сестра й и майка им. Тя се опитва да му припомни колко добре са прекарали в Биг беър. "Беше като дълъг студен душ след голямо течение"-казва той. Той хладно отговаря, че това е било като хладен душ след дългото засушаване. „Но Ан и Пам ще останат тук. Ако това означава да спя до един леден блок до края на живота си, така да бъде”- отрязва я Ерик. Стефани му казва, че не може да работи и да готви едновременно, никога не е била примерна домакиня. "Ти си пасивно-агресивен. Хвърляш 12 топки едновременно и очакваш някой да ти ги жонглира.Аз. Не мога да правя това и  едновременно да бъда секс котенце. Това и Брук не успя"- не се оставя Стефани.
Фелиша казва на Бриджит, че Данте не иска да се върне. Поръчал е тя и Дино да отидат при него в Италия, но тя няма да го направи. Той ще вдига шум около родитеските права, но нищо няма да постигне, убедена е Фелиша. Бриджит пита никога ли не е мислила да отиде там, но Фелиша настоява, че сега семейството й има по-голяма нужда от нея тук. Двете сестри се прегръщат.
Ридж, Брук и Рик обсъждат сватбата. Рик отива в един склад да провери някои неща, а Фийби се промъква след него. Започват да се целуват.
Ан казва на Памела, че е по-подходяща за съпруга на Ерик от Стефани и е редно да заеме мястото й.
Ридж е готов да тръгва. Преди това пита Брук дали е сигурна за сватбата. Тя отговаря, че се е надявала на нещо по-малко и тихо, но всичко е наред. „Коя жена не би искала голяма, сензационна сватба, която никога няма да забрави?”
Брук влиза в склада и е изненадана да види целуващите се Рик и Фийби. Пита ги  какво  правят?”
Двамата започват да обясняват, но тя троснато ги спира, че сама е видяла добре. Обвинява Рик, че я е излъгал, че е скъсал с Фийби, но всъщност не е.Налага се и двамата да обявят, че любовта им е по-силна от обещанията. Брук настоява да бъдат честни с Ридж и да му кажат.
Тейлър изненадва Ник с пикник на „Марлин”.
 Докато са в морето, излиза буря. Ник иска да се върнат, но Тейлър го убеждава, че  ще е добре да останат насаме. Правят любов.
Стефани се съмнява вече, че Брук е човекът, с когото Ридж трябва да прекара остатъка от живота си. Той й заявява, че каквото и да говори, те с Брук ще се оженят. Разказва й за отношенията на Рик и Фийби, за целувката им, за това как е изгонил Рик. Тя се ядосва на Брук, че покровителства връзката им. Ридж защитава Брук, Стефани примирено казва, че ще трябва да я приеме.
Идва Брук и казва на Ридж, че трябва да говори за отношенията между Рик и Фийби. "Няма да ти хареса"-предупреждава го тя.

# 516
Ехоо  Hug
Брук към Рик в днешната серия: Ако ме мислиш за егоистка, то и ти си  Shocked
Аууу, колко е хубаво и възпитателно да кажеш на сина си да оправдава себе си, сочейки с пръст другите, че и те са такива  Shocked
Пък и все пак тя цял живот е била егоистка спрямо децата си (това самата тя си го признава  Crazy), и сега обвинява сина си в същото  ooooh! Така по-малко егоистка ли ще се чувства като упрекне в същото и сина си  Thinking
Нещо Ерик много ме дразни с това противопоставяне на Стефани относно семейството й. Все пак са нейно семейство и от какъв зор той ще решава какво да става с тях, още повече, че го прави против нейното желание  Whistling
А таз стара мома Пам ... егати сестринската обич, няма що. Да мечатеш за мъжа на сестра си  Sick
Баба Ан не би ли трябвало да лежи на легло с памперс  Mr. Green
Какво се е разпореждала все едно е млада и енергична като Стефка  hahaha
За Рик и ФийбитУ .. незнам, на мен не са ми гадни  Thinking
Може би, защото и аз не ги възприемам като брат и сестра, наистина не са израснали толкоз близко един до друг  Thinking

# 517
Разговора днес между Ерик и Стефани беше върха.......тази жена винаги знае какво да каже и то на място Peace.....Каза му най-накрая що за стока е.. Crossing Arms
А баба Ан направо ме уби.....да сватосва другата си дъщеря със зет си......до онзи ден Стефани не я е поглеждала 30год. и тъкмо малко взе да умеква,а бабата как се отплаща само.......голяма интригантка....Като гледам и Пам не пада по-долу......да мечтаеш за зет си......противна работа просто..... Sick Sick Sick
Брукасита  пък естествено не намира нищо лошо във връзката на Рик и Фийби.....на нея тез неща не са й чужди...... Sick
А Тейлър хич не мога да я възприема с тоз тюфлек...... #Cussing out

# 518
Брук към Рик в днешната серия: Ако ме мислиш за егоистка, то и ти си  Shocked
Майка за "пример"  hahaha
Това е типичната Брук  Wink
Тук днес:

Рич не е доволен, че Брук е позволила на Рик да се появи на опелото.
Двойничката на Дона се казва Грейс и Оуен й предлага да бъде модел за сърфлинията им, Дона няма против, Торн влиза в стаята и вижда и тримата.
Брук се опитва да оправдае Рик, че също страда от смъртта на Фийби, но Рич е непреклонен и не вярва, че страда, а че по-скоро се чувства виновен.
(Май Рик пак е ябълката на раздора за Брук и Рич)
Стефани и Ерик спорят относно вината на Рик.
Стефани се обажда на Рич, че иска да говори с него вкъщи, Брук иска и тя да иде с Рич, но Рич я отрязва, че Стефани иска да говори насаме с него.
Брук упорства, че знае за какво става дума (за вината на Рик и за това, че се е появил на опелото въпреки протестите на Стефани).
Ерик си припомня кадрите от скритата камера в офиса на Оуен и се възмущава как Дона е могла да му причини това.
Торн се опитва да убеди Грейс да се разкара от компанията и че ако реши може да направи така, че да се разкара и от града.
Двойничката се досеща, че работата, за която Торн я е наел, има нещо общо с Дона, понеже двете мног си приличат (а всъщност не толкова).
Рич признава на Брук, че е много ядосан на Рик, но няма да позволи на майка му да вкара Рик в затвора, защото я обича (Брук, де).
Брук ревва и му благодари.
Торн предлага на Грейс работа във Форестър Интернешънъл (тоест да се разкара от страната), Оуен подслушва на вратата разговора между Торн и Грейс и след като той излиза, Оуен я пита какво точно става между тях.
Стефани обработва Рич да изправят Рик пред подсъдимата скамейка, Рич започва да се замисля.
Край на епизода.

# 519
  • somewhere near the sea
Сценаристите бавно ни насочват към изостряне на конфликта между двете сестри. Тая Пам е скрита лимонка. Ерик и той не знае какво иска. Много хубаво му го рекна Стефани.
Брук в крайна сметка се съгласи да помага на чичо и племенница. Скандалите са нейният живот.

Щастлива по колко епизода дават в Норвегия? Като тук ли?
Тейлър и мен ме ядосва.

# 520
Не, по един кратичък около 15 минути с рекламна пауза по средата даже  Joy

# 521
Нена,Берина,  напълно ни съвпадат мненията...    Peace

А Брук...то нейното е  "Крадеца вика,Дръжте крадеца!"
Явно по-лесно се преглъщат собствените гадости,като обвиниш в същото и някой друг...Така поне не се чувстваш само ти гадняр...

А баба Ан ...къде се вре,дето не й е работа...Ако Ерик бил по-строг към Стефани като баща й    Shocked

А и завист ли видях...Стефани имала всичко това,а пък не го заслужавала ,защото не била читав човек...Страшно изказване на майка за детето й!

# 522
Ми ако имаме в предвид  средновековните й години.... и яко я тресе сигурно алцхаймера.....затова да не я упрекваме много Баба ви Ан..... CrazyАма Пам е друга работа..... #Cussing out

# 523

Марси, Щастлива   bouquet

И Оуен ли е бил с двойник на камерата?

# 524
  • somewhere over the rainbow
Баба Стеф ме накефи на макс днес. За пореден път. За дъртия си мозък много точно ги вижда нещата и винаги прави много точни метафори Crazy Като "топките" или "Ще се жените, земята се върти, чудя се какво ти е развалило настроението?" към Брук Mr. Green Усещам се, че заради нейните лафове гледам сериала тези дни. Другите разиграват големи бози в момента.

А тая Пам ми е супер антипатична от самото начало. Нещо във фейса й ме дразни. Като червей някакъв, мазна, мазна Crazy

Общи условия

Активация на акаунт