"Дързост и красота" 56 - Чичо стана зет на мама

• 32 316
  • 693
  •   1
Отговори
# 495
Супер Георги, въпрос в бяло: Това бебе от кого е? Извинявай, ако си го писал по-нагоре и не сам разбрала  Praynig
Отговор в бяло: Бебето е на Ник. Санди е сурогатна майка, която Ник и Бриджет избраха, за да им износи бебето, тъй като Бриджет очевидно има проблем, и затова не може да си износва децата докрай. Фактически бебето в тялото на Санди е от Ник, но е в яйцеклетка на Бриджет. Simple Smile

# 496
Защо баба Чефи живее при Тейлър? Тя ли е напуснала къщата си или Ерик и Дона са я шътнали?

# 497
Защо баба Чефи живее при Тейлър? Тя ли е напуснала къщата си или Ерик и Дона са я шътнали?
Тук вече не мога да отговоря, защото не съм гледал сериите, когато Стефани се е изнасяла. Но каквато и да е причината, е напълно нормално тя вече да няма желание да живее в къщата им с Ерик, при положение, че той вече живее там с новата си жена. Само е странно това, че през годините Ерик винаги купуваше къщи на новите си жени- Брук, Шийла... и така Стефани винаги си оставаше да си живее в главното имение Форестър. А този път очевидно е различно, Ерик май е пообеднял.  Rolling Eyes

# 498
Я кой се спотайвал...    Mr. Green

Нена,Честит рожден ден!Много здраве,късмет и любов!На теб и цялото семейство!      nbirthday  party023

Продължавам да одобрявам това, че Брук проявява здравословен егоизъм. Поне от примерите, които имам досега, никое дете не е одобрило в последствие това, че майка му е жертвала личния си живот заради него, а напротив.  Crossing Arms
По принцип е така,но Брук и здравословен егоизъм... Mr. Green   
При нея егоизмът е водещ в отношенията й със всички!    Peace
И в крайна сметка се оказва ,че е по-скоро разрушителен,отколкото здравословен!За когото и да било!

# 499
Супергеорги, благодаря   bouquet

Между другото, 'роднинската' връзка на Рик и Фийби е по-скоро на чичо и племенница, отколкото на брат и сестра. Рик нали е син на Ерик, който преди се водеше кръвен баща и на Ридж, и съответно Рик и Ридж бяха полубратя. Съответно дъщерята на единия е племенница на другия. Това, че си били некръвни брат и сестра май дойде от идеята Ридж и Брук да са женени, и така децата на единия да са доведени такива на другия.

Погледнато по бащина линия може да са чичо и племенница, но по майчина линия, тъй като Рик е син на Брук, а Фийби е дъщеря на Ридж, Брук и Ридж са женени, следователно Фийби и Рик са  доведени брат и сестра.  Crazy Като в римско време стана тоя сериал, чичото се превръща в брат на дъщерята  Grinning

Нена, изловиха те мила, сега няма как да не почерпиш!  Heart Eyes  cook

# 500
Я, каква приятна дискусия се е заформила   bouquet
Ето от мен днешния сълзливо-сополив епизод:

Тейлър гледа снимката на Фийби и плаче.
Дона пак пробва да говори мило на Ерик.
Всички са облечени в черно, събират се лека-полека за опелото на Фийби.
Мацката, която Торн беше наел да изиграе ролята на Дона, идва при него да търси работа.
Той й казва, че трябва да отиде на погребение.
Стефи държи прочувствена реч пред всички, Брук и Джаки също са там.
Ерик също държи реч и разказва спомени от детството й, след него и Стефани, Тейлър също.
Бриджит и Брук плачат по време на речта на Тейлър.
Оуен се заговаря с двойничката на Дона и й казва, че му прилича на някой, който познава (Дона).
Рич също започва речта си, благодари на Бог, че е бил с нея в последните й мигове и е чул началото на новата й песен.
Рик се показва на вратата, звучи песен в изпълнение на Фийби с кадри от миналото й.
Рик пристъпва напред до снимката, Рич го вижда и скача като ужилен, казва на Брук да го разкара от там.
Брук го извежда, а Ерик благодари на всички, че са дошли.
Стефани е бясна, че Рик е имал наглостта да се появи на опелото и казва на Рич да не допуска на този "к*чи син" да му се размине.
Рич мята един сериозен поглед към Брук, тя го гледа като отровена.
Край на епизода.

Честит рожден ден на Нена Simple Smile

# 501
Щастлива, благодаря  newsm51

Ерик в крайна сметка ще разбере ли,че е бил измамен чрез двойничката на Дона?

# 502
  • somewhere near the sea

Честит рожден ден, Нена  Желая ти време за щастие, време за любов, време за промяна, време за наслада, време за мечти, време да опиташ от всички сладости на света и .... човек, с когото да ги споделиш!

# 503
Щастлива, благодаря  newsm51

Ерик в крайна сметка ще разбере ли,че е бил измамен чрез двойничката на Дона?

Аз лично предполагам, че ще разбере, тъй като в настоящите американски епизоди двамата вече са щастливо женени...
Нена, честит рожден ден и от мен! newsm59

# 504

Аз се спотайвам, аз  Blush
Много ви благодаря за пожеланията, страхотни сте всички  Hug
Веднага една почерпка за цялата тайфа:

А ето и нещо за преглъщане на бонбонките  Wink

# 505
здравейте
аз малко поизостанах и виждам, че съм изпуснала много
ще затрудня ли някой ако му се разказва да каже какво бебе на ник и бриджит в друга жена, кога е станало това
от кога стефка живее при тейлър и каква двойничка на дона
днес гледах, нищо подобно не се случи, а и назад в преразказите не срещнах такива интересни и възлови подробности  newsm78.
днес обаче много се възмутих-рикчо и фиби изобщо не си пасват, тя е много готина, а той ужасен грозник
нещо не ми хареса и на брук косицата хептен оредяла, ник много се сбабичосал, рич с тая побеляла брада...нещо взеха да се отдалечават от заглавието-дързост и красота, без красотата обаче
само тейлър цъфти, както винаги, днес беше с много симпатична прическа, онази доскорошната щръкналка настани не ми харесваше особено, но днес беше муцка
благодаря предварително за разясненията

ПП. чрд на Ненна, жива и здрава, приятен празник от мен

# 506
Yanoren, тези серии, за които говорят колегите  Laughing са в бъдещето, още не са се случили (това, че Стефчето живее в друга къща, както и за бебето).
Това, което вече се е случило е в разказите на Марси и е в червенко. В синичко е от Мис Арк и пише какво ще се случи в следващите серии, но съвсем скоро, по БНТ.
В бяло са разказите на Щастлива и Супергеорги, те са в бъдещето, но по-долечното бъдеще  Wink
Иначе не мога да ти помогна да навържеш събитията, разказани в бяло, защото не съм гледала сериите и аз самата имам само бегла представа какво ще се случи.
За Тейлър съм съгласна, че с тази прическа е много по-красива, с другата аз лично не я харесвах много  Rolling Eyes
Така е по-женствена, а нейната красота според мен е именно в това.
За РичУ Изида ми подшушна, че ще "турне една боя", та ще се пооправи надявам се, защото сега прилича на набор на Ерик  Crossing Arms
За оредялата коса на Брук ще замълча тактично, че пак ще ме погнат, че и мойта натам върви  Mr. Green
П.П. Благодаря за пожеланията  Hug

# 507
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИЧКА НЕНА.....МНОГО МНОГО ЗДРАВЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ ЗА ДА СЕ РАДВАШ НА ТВОЕТО СЛЪНЧИЦЕ....

За серията друго освен да си изкажа отвращението от връзката на Рик и Фиййби...друго няма да кажа.....Ужас просто...красавицата и звяра нищо друго.... Crossing Arms

# 508
Честит рожден ден, Ненна! Нека твоите мечти бъдат моите пожелания!  Gift  party023 newsm59

# 509
Берина, Пухи, много ви благодаря за хубавите пожелания smile3503

Общи условия

Активация на акаунт