Доволни ли сте от следящия ви бременността лекар/ка?

• 19 812
  • 210
  •   1
Отговори
# 120
От акушерката съм доволна,но от лекаря не.

# 121
  • София
Ходих при един гинеколог в частна клиника в Пловдив и бях много доволна. Всеки месец ме гледаше на ехограф, което за мен беше голямо успокоение. А като имах някакъв проблем и по телефона ме консултираше. Джипито ми пускаше всички изследвания по здр каса, а на ЖК в поликлиниката изобщо не ходех - беше безмислено да си губя времето. На фетална морфология ходих при доц. Томова в Св. София, а скрининг в майчин дом. Накрая родих в Пловдив в същата тази клиника.

# 122
  • Пазарджик
Абсолютно и до ден днешен ако ми се наложи ползвам услугите на същата лекарка. Peace

# 123
Не особено - претупваше, говореше много и общо взето нищо съществено. Изследванията бяха ок, част от тях си ги платих. Видеозон - само 2 пъти в началото /сякаш че ще се изхаби, ако ме погледне повече  ooooh!/.
Добре, че поне знаех при кого ще раждам, та бях уверена, че всичко е наред.
Явно че общата картинка е тази.

# 124
Абсолютно доволна!!! най странното е че при мен ме гледаха на 4 де. казаха че пола мие женски . дни преди да родя казаха че в блиските 10 дни не се очертава раждане. термина ми беше 27.02. а тя на дву потопен видеозон ме предупреди че ще родя до 14.02 и ще е момче.и излезе абсолютно права.родих на 13.02 и се роди момче.

# 125
адски доволна съм,ходих на ЖК при докторката при която и родих,много мила и внимателна

# 126
Аз бях при д-р Топалова(за пловдивчанки няма да пояснявам,че е една от известните докторици)!Не съм доволна.Мислех си че съм доволна,ама тя винаги една спокойна и усмихната-"всичко е наред!".в момента в който разнра че няма да раждам в Селена и спря да си вдига телефона.Беше мипаднала тапата ,а тя каза че не знае какво е това и че не е нейна работа,а на екипа при който ще раждам.Аз родих нормално,но тя загуби един пациент,а и всички около мен научиха какво предствлява тя.Да е жива и здрава да си лапа парички като има балами като мен да ходят при нея.Сега ходя през здравната каса при стратев-много съм доволна от него! Hug

# 127
уфф, това май е най-трудното нещо, да си намериш лекар. аз бях два пъти при Гагова от Шейново, доволна съм от нея, но тя не води ЖК, предложи ми да се запиша в Шейново на ЖК, но като ровнах из форумите, не видях едно положително мнение за ЖК в Шейново и най-големия минус е че на практика си нямаш свой лекар, няма на кой да се обадиш при спешност, въобщее..... Naughty та засега още си нямам лакар  Cry

# 128
Имах късмет с най-добрия доктор - винаги мил, усмихнат, леко шеговит и чудесен професионалист, да е жив и здрав Hug

# 129
Аз съм изключително доволна от моя лекар и не бих го сменила, продължавам и сега да си го посещавам. Всичко си ми правеше от-до, всеки месец ме гледаше на ехограф и е много внимателен и изчерпателен по принцип, не само по отношение на бременността ми.

# 130
До 8 месец ходех при д-р Аврамова в Благоевград.Всеки път плащах по 25лв.В този месец направих албумин,с високо кръвно.тя каза,4е това е нормално и да не се притеснявам. CryСлед което потърсих д-р Лазов(Перник) и ме приеха спешно в отделението.Ако бях останала при тази жена......не ми се мисли.

# 131
  • Горна Оряховица
Аз съм много доволна от него,но съжалявах,че не мога да родя при него(понеже той не практикува израждането на бебетата,а само следенето на бременността и извършва гинекологични прегледи.
Винаги ми е обяснявал всичко подробно,отговаря изчерпателно на въпросите си.Сега на профилактични при него ходя,а ако някой ден имам още едно детенце пак него бих избрала  Peace Извършиха всички необходими изследвания,имайки предвид,че съм резус фактор отрицателен.

# 132
  • Горна Оряховица
Имах късмет с най-добрия доктор - винаги мил, усмихнат, леко шеговит и чудесен професионалист, да е жив и здрав Hug

Все едно аз съм го писала  Peace

# 133
Задрвейте момичета, аз ходя при д-р Емилия Пантева в София - в частен кабинет, но тя работи със здравната каса. Много е внимателна и обяснава и показва всичко. Доволна съм. С голяма нежност наблюдава бебчето )))

# 134
Ходих и сега ходя Simple Smile на консултации при лекарката, при която родих първия път и при която ще раждам и сега. Изключително съм доволна, защото следи много внимателно бремнността, много подробно гледа бебечето, не пропуска нищо, много  е внимателна и отделя страшно много от времето си, много добър човек и специалист. Работи в УБ"Лозенец".

Общи условия

Активация на акаунт