Доволни ли сте от следящия ви бременността лекар/ка?

• 19 792
  • 210
  •   1
Отговори
# 165
Да, доволна съм. Бях при д-р Папукчиев в 25 поликлиника. Вдъхваше ми спокойствие и увереност, а сестрата беше приветлива и никога не ми отказа изследване или болничен. Прегледите минаваха бързо и приятно. Но и аз не съм имала проблемна бременност и правихме само рутинните процедури.

# 166
Не мога да отговоря еднозначно на този въпрос. За сега ходя в Токуда при д-р Колева, защото съм чувала че била добър професионалист. Отношението и обаче никак не е на ниво. Всеки път като ходя съм със свито сърце едва ли не. Говорихме още първия път като отидох на консултация че тя ще ми е следящия лекар и ще раждам в Токуда и ми каза че може да ме поеме. Следващия път когато отидох обаче нямаше спомен за мен (което не е нетипично за лекари с повечко пациенти) и ми зададе същия въпрос - къде ще си следя бремеността за постоянно, аз и отговорих че бих искала при нея, но не получих никакъв отговор този път  Shocked.  Не обяснява много неща, дори и когато питам. За сега ще продължа да ходя при нея.

# 167
Лекарят който води бременността ми беше гинекологът който си посещавах от години. Беше ми по лесно да общувам с него , защото се познавахме добре. Вярно изпусна някои важни моменти , случваше се да е в лошо настроение , естествено аз го отнасях / което май не е дотам професионално / , но за сметка на това следеше стриктно състоянието на бебето / и моето / . Понякога не беше особено словоохотлив , друг път ме затрупваше с информация. Аз го отдавам на характера му , тъй като е малко по особен тип човек. Както и да е , като цяло съм доволна , и вероятно при втора бременност отново бих отишла при него   Peace

# 168
  • София
Да, бях много доволна. Бях при д-р Мадолева, при която и родих  Peace

# 169
Доволна съм от целия екип в болница "Св. София"!!!

# 170
Здравейте, мили мамчета! Регистрирах се днес, за да ви помоля за информация относно ЖК в МБАЛ Св.София, работят ли със ЗК, и ако да в този случай трябва ли да се плаща определената такса за платена ЖК от 520 лв?
Благодаря Ви предварително!!!!

# 171
# 172
Не. Ходих в МЦ към Майчин дом - гадна обстановка, доктора беше с деменция и през пет минути ме питаше за какво съм дошла...Чаках по два часа, докато ми дойде реда...Ще погледна по документите и за името на лекаря.

# 173
През първите месеци от бременността ходех в МЦ към Майчин дом при Стойчо някакъв си. Толкова мързелив лекар не съм виждала, да не говорим, че не помнеше нито една пациентка. Акушерката пък ми се правеше нещо на интересна, абе едва издържах. Ходех там заради болничните. Добре, че се преместихме в провинцията, та си намерих свестен лекар. Имаше много пациентки, обаче всяка си я помнеше и беше на разположение през цялото време. Обясняваше, ходеше с пациентките си до лабораторията на болницата да не чакат, а да минат направо, много бях доволна. Ако имам трето дете пак ще се върна в провинцията, да ми следи той бременността.

# 174
През първите месеци от бременността ходех в МЦ към Майчин дом при Стойчо някакъв си. Толкова мързелив лекар не съм виждала, да не говорим, че не помнеше нито една пациентка. Акушерката пък ми се правеше нещо на интересна, абе едва издържах. Ходех там заради болничните. Добре, че се преместихме в провинцията, та си намерих свестен лекар. Имаше много пациентки, обаче всяка си я помнеше и беше на разположение през цялото време. Обясняваше, ходеше с пациентките си до лабораторията на болницата да не чакат, а да минат направо, много бях доволна. Ако имам трето дете пак ще се върна в провинцията, да ми следи той бременността.

А, да. Забравих да пиша за сестрите и акушерките - държаха се отвратително! На няколко пъти присъствах на скандали между тях и бременни жени. Общо взето акушерките се изживяваха като шефове на болницата!

# 175
  • София
много съм доволна и благодарна на следящия бременността ми - Доктор Ковачева, но няма да се повтарям Crazy само ще добавя, че няма да се замисля при следващата бременност Peace
Здравейте, мили мамчета! Регистрирах се днес, за да ви помоля за информация относно ЖК в МБАЛ Св.София, работят ли със ЗК, и ако да в този случай трябва ли да се плаща определената такса за платена ЖК от 520 лв?
Благодаря Ви предварително!!!!
и аз си следих бременността в МБАЛ Св.София / бившата Тина Киркова/ там не работят с касата. това си е цената на пакета за проследяване, който включва ежемесечен преглед с ултразвук и кръвно изследване. по мое време трудно се добирахме до резултатите от изследването, но може да се е променило както цената Crazy беше 400лв. отделно се заплаща записа на тонове, но иначе за нищо не съм мислила Peace важен е най - вече Доктора когото избереш, успех Peace

# 176
И аз съм много доволна от ЖК на Шейново,там ме следяха

# 177
  • София
Да много доволна бях от доктор Пантева. И следващата бременност, ако зависи от мене ще ми я следи точно тя.

# 178
Клоняща към по-скоро доволна съм аз......Е....имаше и неприятни моменти, добре че са зад гърба ми.......

# 179
Аз се следя от десетина години при един и същи АГ специалист .Той ми е следил всички заболявания , предишната бременност и е водил  раждането на детенце . Да съм доволна , е меко казано ... Имам му изключително доверие за всичко , и мисля че за една бременна това не е никак малко !
Съвсем по друг начин стоят нещата  в поликлиниката , където съм регистрирана заради изследванията по каса ...
Там е трагедия  Sick Sick  #Cussing out
Не може на лекар гинеколог нищо да не му говори информацията , че си над 35г. ! #Crazy Нищо дори и не намекнаха за генетични консултации  Shocked.

Общи условия

Активация на акаунт