Доволни ли сте от следящия ви бременността лекар/ка?

• 19 794
  • 210
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм не само доволна, но и очарована от отношението и професионализмът на моят лекар. Имах чудесна бременост и консултациите при него ми бяха повече от приятни, много се шегувахме, обясняваше ми абсолютно всичко в детайли, даже веднъж взе лист и химикал и започна да ми рисува как се прави секцио  Laughing, защото го попитах какво точно се случва  по време на операцията. . Личният му мобилен ми беше 24ч. на разположение, можех да му зъня по всяко време. Раждането мина префектно, наистина съм щастлива че се доверих неговите грижи.  Peace

# 151
Не бях доволна - за протокола д-р Венкова от 1 градска.
Ходих на частно при лекарката, при която после раждах в Света София. От нея съм изключително доволна.

Аз съм много доволна от следящия бременностите ми лекар (и трите) - Човек и Професионалист (д-р Гунев  Heart Eyes)  - думи нямам да опиша благодарността си към него!

Свят шарен. ..
На този доктор само като му чуя името и ми настръхват косите. Най-ужасния ми спомен е от него, не искам ни да го чувам, ни да го виждам  Stop

# 152
И да и не, ама май клоня повече към не Thinking

# 153

Аз съм много доволна от следящия бременностите ми лекар (и трите) - Човек и Професионалист (д-р Гунев  Heart Eyes)  - думи нямам да опиша благодарността си към него!

Свят шарен. ..
На този доктор само като му чуя името и ми настръхват косите. Най-ужасния ми спомен е от него, не искам ни да го чувам, ни да го виждам  Stop
Аз също. Може би критерият е частен пациент или някакъв навляк (какъвто според персоналът на МД бях и аз).   Tired

# 154
Здравейте на всички тук радвам се че открих тази тема за да споделя това което преживях вчера.Аз съм на 36 години имам една неуспешна бременност завършила зле в 24 седмица,след това имам син на 4 години и сега съм бременна в 8 седмица.Вчера отидох в 25 поликлиника при д-р Йорданова да се запиша за да ми следи бременността чаках около 30 мин.изѝлезе докторката прегледа на всички чакащи направленията,каза че моето направление не е за сега повикаме да вляза.В кабинета ми се накара едно хубаво защото се опитах да и обяснщ че имам проблеммна бременност  въобще не ме изслуша,наговори ми разни неща който ме разтройха даде ми час за след 1 месец .ПО нелюбезен и неучтив доктор не съм виждала .Излязох разплакана от кабинета и повече там нщма да стъпя.Явно човек плащаш си здравните осигоровки в България заслужава да се отнасят с него като боклук.Благодаря че ме изслушахте.

# 155
Имаше още какво да се желае, но като цяло бях доволна.

# 156
Здравейте на всички тук радвам се че открих тази тема за да споделя това което преживях вчера.Аз съм на 36 години имам една неуспешна бременност завършила зле в 24 седмица,след това имам син на 4 години и сега съм бременна в 8 седмица.Вчера отидох в 25 поликлиника при д-р Йорданова да се запиша за да ми следи бременността чаках около 30 мин.изѝлезе докторката прегледа на всички чакащи направленията,каза че моето направление не е за сега повикаме да вляза.В кабинета ми се накара едно хубаво защото се опитах да и обяснщ че имам проблеммна бременност  въобще не ме изслуша,наговори ми разни неща който ме разтройха даде ми час за след 1 месец .ПО нелюбезен и неучтив доктор не съм виждала .Излязох разплакана от кабинета и повече там нщма да стъпя.Явно човек плащаш си здравните осигоровки в България заслужава да се отнасят с него като боклук.Благодаря че ме изслушахте.

Зори, и аз имах случай с некомпетентен и груб лекар - но няма да ти разказвам, да не те депресирам още повече. Само дето това, което той ми обясняваше и ме шашна - нямаше нищо общо с истината. Не се тревожи. Просто си намери подходящ. Тая поликлиника в Дружба ли беше?

# 157
Общо взето съм доволна!  Peace

# 158
Да , доволна съм , АГ-то следящ бременността ми беше на частно , акушерката която ми водеше консултацията също беше на частно . По-важните прегледи ги правех в София , а в 9-тия месец във Варна . Не съм ползвала направление за нито един преглед или изследване през цялата си бременност .

# 159
  • до една звездичка
Аз имах много.  Tired
До осмия месец на бременността бях в София, а после - в родния си град.
Когато се прибрах - да, знаех си при кой лекар ще отида, носех си изследванията и пр. и бях доволна.

Що се отнася до първата част обаче - на никоя бременна не го пожелавам! Ходих на консултации в Тина Киркова. Лекарката, която регистрира бременността ми също излезе в майчинство и с нея имах честта само да се запозная първия път. След това - при който се случех. Отвратително! Всеки път различен лекар, на всеки се налагаше да обяснявам чия пациентка съм и защо се налага на него да ме преглежда... Мрънкащи, оплакващи се, претупващи - нямам думи!

# 160
Страшно съм доволна от своя лекар - професионалист е човекът, с много спокойствие и весели моменти минаха и консултациите, и раждането ( Варна, АГ)

# 161
Бременосттами ми проследи д-р Димитров от АГ-Диваро!Страхотен човек много съм доволна от него.Някоя майчица или бременна ако ходи при него нека да сподели и своето мнение Simple Smile

# 162
Аз се доверих на двама, от които бях много доволна:
д-р. Бойко Димитров - Токуда болница София.
д-р. Иво Тодоров - АГ клиника "Братя Тодорови".

# 163
Да, доволна съм. С предната бременност бях при нея. Сега за втората пак нея потърсих. Гинеколог в поликлиника е, не води раждания.

# 164
Да. Получих това, което очаквах. Веднъж се наложи да търся и второ мнение.
За ФМ ходих при друг специалист.
Е, ако тръгна да търся кусури, има за какво да се хвана.

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 12:37 от aniTakova

Общи условия

Активация на акаунт