Доволни ли сте от следящия ви бременността лекар/ка?

• 19 798
  • 210
  •   1
Отговори
# 135
  • pomorie
хаххахааа аз ходих при най-откачената лекарка според всички в града.понеже бях от скоро в града и нямах информация кой лекар какъв е се набутах там но то слава богу всичко щом е ок няма голямо значение при кой си ....

# 136
# 137
Не съм доволна, но вече съм се записала по здравна каса ме гледат. Още не съм решила къде ще раждам, а ми е време.

# 138
Доволна съм, че е си разбира от работата и взима присърце случаят ми, а най-вероятно и повечето! Но не съм доволна, че има ужасно много пациентки и е нещо страшно и в частния кабинет и в болницата където работи. Имам чувството, че 70% от бременните жени в София посещават това АГ.  Crazy

# 139
  • в 1001-та нощ
наложи се да мина през 6 лекаря, докто стигна до "истината" - 2 от тях да си разбират от работата - наистина,защото карам рискова бременност и не е достатъчно да ми мерят кръвното и размерите;  Peaceотпоследните две - съм изключително доволна и при втора бременност ще знам къде да отида Wink

# 140
  • в Кошера
Дотолкова, доколкото ми пуска изследванията по каса и регулярно ми следи мерките и кръвното Grinning
За всичко останало си ходя при друг  Peace

# 141
  • Някъде по Дунава
Ходих на ЖК само заради безплатните изследвания.Отделно всеки месец ходих при друг лекар на частно, от когото съм много доволна. Носех му и изследванията на кръв и урина, за да си каже мнението. В нашия град това се практикува често, защото има само един гинеколог и то не особено компетентен и харесван.

# 142
  • Русе
Много съм доволно от моя доктор.Той е най добрия за Русенска област.Ако забременея съм пак при него.И раждането ми мина леко ,защото знаех че съм в добри ръце- д-р Л.Бойчев - Тутракан

# 143

Аз съм много доволна от следящия бременностите ми лекар (и трите) - Човек и Професионалист (д-р Гунев  Heart Eyes)  - думи нямам да опиша благодарността си към него!

Има частен кабинет, не работи със здравната каса, но пък цените на прегледите му са едни от най-ниските.
Всяко посещение при него си струва  Peace

# 144
аз си ходя при един лекар по ЗК да ме следи и съм средно доволна - не прави най-подробните прегледи и ако искам нещо да знам трябва изрично да го питам, но пък не съм имала и някакви проблеми досега. отделно ходих в частен кабинет за фетална анатомия и там лекарката беше чудесна, всичко ни обясни и показа, даде и снимки. не смятам да раждам при нито един от тези лекари, избрала съм си акушерка в друга болница.

# 145
  • Mediterraneo
Ходих на гинеколог, следящ бременността ми по ЗК. Доволна съм в общи линии.

# 146
Цялата ми бременност се следеше от лекаря, който ми проведе раждането в Света София . Имаше някаква опция да се доплати за ЖК в самата болница, но не беше голяма сума, страшно съм доволна, всичко на едно място-изследвания, специалисти, добра апаратура.

# 147
Аз съм повече от доволна. Оттогава ходя все при него /5 години вече/. Има частен кабинет - клиника, но работи по ЗК. Др Миков, на Екзарх Йосиф.  Peace

# 148
Аз също ходих при АГ по ЗК.Доволна съм и съжалявам,че не раждах при него,а избрах който се падне на смяна.Но за по нататък ще знам вече  Peace

# 149
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Доволна съм и то много...Обръща ми внимание за всичко, обяснява ми и се държи страхотно с мен Peace

Общи условия

Активация на акаунт