МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 3

• 107 409
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 1 290
Честит празник на всички
Бъдете винаги желани и обичани жени

# 1 291
Честит празник момичета бъдете много щастливи и много обичани мами  bouquet Hug newsm51  love001 newsm03

# 1 292
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ скъпи дами и мами !!!!!!
Бъдете здрави и щастливи,
за съпругите си единствена любима,
децата да Ви уважават,
в работата да Ви оценяват!

# 1 293
Някой утре ще ходи ли на лекцията от бъдещите мами -"Обезболяване по време на раждане>Видове упойки и медикаменти при различните раждания.анестезиолог 90 мин".?
Аз мисля да е посетя, но трябва явно да заявя присъствието си по е-майл или тел.

# 1 294
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ!!!
Бъдете нежни и красиви, уважавайте и отглеждайте внимателно и с много грижи силата си на жени и майки!

Иска ми се да посетя утрешната лекция, но времето е доста кофти и все още се чудя???
Утрото било, по-мъдро от вечерта ........   Simple Smile

# 1 295
kajete ne6o za dr.DOBREVA

# 1 296
  • Пловдив

Питай какво конкретно те интересува, в темата на Ветренските мами също може да питаш момичетата, които са раждали при нея.
Моля, пиши на кирилица  Peace

# 1 297
  • Бургас

Аз раждах при Добрева Peace Живот и здраве, второто пак при нея искам да е  Peace Страхотна и като лекар, и като човек  Peace Питай какво по-конкретно искаш да знаеш

# 1 298
Здравейте,искам да ви попитам как се процедира в следния случай,аз ходя на консултации при д-р Мърмърова,но искам да раждам в ДЕва Мария,живот и здраве терминът ми е за 30 юни.Кога трябва да заява желанието си в Девата,и трябва ли задължително да си избирам лекар за раждането.Ако няма някакви индикации,мисля да е нормално,но трябва ли първо да се запозная с някой лекар,ако искам да раждам тук,или когато му дойде времето,мога да дойда и без да имам уговорка с никой,който е на смяна?

# 1 299
  • Пловдив
Здравейте,искам да ви попитам как се процедира в следния случай,аз ходя на консултации при д-р Мърмърова,но искам да раждам в ДЕва Мария,живот и здраве терминът ми е за 30 юни.Кога трябва да заява желанието си в Девата,и трябва ли задължително да си избирам лекар за раждането.Ако няма някакви индикации,мисля да е нормално,но трябва ли първо да се запозная с някой лекар,ако искам да раждам тук,или когато му дойде времето,мога да дойда и без да имам уговорка с никой,който е на смяна?

Ако не искаш някой конкретен лекар - може спокойно да си отидеш като ти изтекат водите:) За твое спокойствие , вземи пусни едно заявленийце, да ти е мирна главата и да нямаш излишни притеснения.Д-р Мърмарова трябва да ти издаде направлението за раждане и да ти пусне всички необходими изследвания.Няма задължение да избираш екип, а и това си допълнителна екстра.

# 1 300
здравейте!Герииииииии , Диляна да не е при  вас вече?Немога да и хвана спатиите !Юлката също никва я няма!Кво става с нашата тайфа незнам-зачезват като старите пари:)

# 1 301
Хей моме , yuliana74 къде ходиш като те няма!Вече се притесних че ме оставихте сама !Оня ден ти писах , ма отг няма Rolling Eyes

# 1 302
На линия съм вече момичета, благодаря  bouquet и се извинявам, че ви претисних тъка.

# 1 303
Горгона,благодаря ти за отговора.А някой от вас насочил ли  се е към банка за стволови клетки,да ме осветли по въпроса.Ако има мнение по в началото на темичката,само ме насочете,защото се опитвам да чета от начало,ама не смогвам.С първото ми дете не бях чувала за стволовите клетки,а сега с второто трябва да проуча.
Иначе всички ли се насочвате да се уговаряте с лекар за раждането,или има и такива които не,с първото се уговорих с акушерка,и сега мисля да е така,ама знам ли и аз....

# 1 304
  • Бургас
Denito , върти ми се из главата, че sisi_f е ползвала тази услуга. Можеш да си зададеш въпроса и в другата ветренска отчетна тема или да й пишеш на лични.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт