МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 3

• 107 298
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,в 8г.с.съм.Интересува ме болницата предлага ли услугата проследяване на бременността.Зачетох се ,но коментирате предимно раждането там.

# 256
  • Бургас
можеш да се запишеш на ЖК при някой от лекарите, които са там. Със ЗК мисля, че само д-р Драгнева не работи. За останалите взимаш направление "майчино здравоопазване" от личния си лекар и се записваш при, който ти е симпатичен. ЖК се води не в болницата, а в кабинетите им.  Peace

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 21:53 от LaDiDa

# 257
честито бебче на тани и от мен newsm53  стискам палци на всички за утре и понеделник Simple Smile а кой остана с мен за началото на февруари има ли някой Simple Smile

# 258
Четито бебе на Тани и от мен.  bouquet
Аз имам 1 въпрос,той е по-скоро към Гери.Записала съм се например за стандартен пакет със нормално раждане,в последния момент се оказва,че не може нормално,трябва секцио.По медицински причини например.Та въпроса ми е като е по медицински причини доплаща ли се и дали се доплаща престоя после в болницата.
Ох много объркано май стана незнам дали си ме разбрала.

# 259
Аз имам 1 въпрос,той е по-скоро към Гери.Записала съм се например за стандартен пакет със нормално раждане,в последния момент се оказва,че не може нормално,трябва секцио.По медицински причини например.Та въпроса ми е като е по медицински причини доплаща ли се и дали се доплаща престоя после в болницата.
стандарт пакет нормално раждане е 780 лв.
стандарт пакет секцио е 1080 лв.
дори и да се налаго по медицински причини се плаща. хубавото както вече разбрахме е ,че от 28-ми този месец започват работа със здравната каса и всички пакети стават минус 400 лв.
т.е. ако си стандарт пакет секцио ще платиш 680 лв.
ако съм сгрешила някъде Гери ще ме поправи

# 260
mama89 и аз така си ги обястнявам нещата,но Гери нека да потвърди така ли е.. Thinking

Леко раждане на тези,на които им предстои тези дни!  Hug

# 261
Да,то и аз така си мислех,че е ама да питам пак.Пламенка да знайш твойто бебче само здравната каса ще чака Laughing Ама нищо,това не  е най-важното.Стискам палци всичко да мине по мед и масло в понеделник.На теб и на другите момичета ,с които ще сте.

# 262
  • Бургас

mama89 вече ти е отговорила, само да допълня, че престоя не се доплаща.

Пламе, стискам палци всичко да мине бързо и възможно най-безболезнено! Дори и да боли - изтрайва се и си струва Kissing Heart

Тани, честита малка принцеса Симона! Да ви е жива и здрава, и много да ви слуша и радва!

# 263
много ви благодаря за подкрепата! наистина е много важна за мен. неска съм като препикано мушкато
моля се само с бебето всичко да е наред  Praynig

# 264
  • Бургас
mama89, силна прегръдка и от мен и кураж, миличка! Влизам в темата тези дни само заради теб!  Hug
Утре вече най-късно чакаме щастливата новина!  Hug

# 265
  • Бургас
Честито бебче на Тани  bouquet Да е жива и здрава малклата принцеска и много да радва мама и тати Heart Eyes

# 266
много ви благодаря за подкрепата! наистина е много важна за мен. неска съм като препикано мушкато

Мама89, и аз съм така, направо място не мога да си намеря. Досега ревах и се самосъжалявах, не знам как ще изкарам до утре, успях да се скарам жестоко с мъжа ми, ама и той хич не се усеща какво ми е. Хайде,  Hug и от мен. До утре

# 267

Мама89, и аз съм така, направо място не мога да си намеря. Досега ревах и се самосъжалявах, не знам как ще изкарам до утре, успях да се скарам жестоко с мъжа ми, ама и той хич не се усеща какво ми е. Хайде,  Hug и от мен. До утре

твойта е лесна ти за 1 час най-много ще имаш бебе. а пък аз кой знае колко ще се мъча  #Crazy. айде утре ще се видим Hug

# 268
Макари от скоро в този форум,силно ме заинтригувахте и ви желая много успех и  безпроблемно раждане! Аз съм бременна в 24седмица и ми е голямо шубе за предстоящото отсега .Като ви слушам(чета) май към края всички този страх става петорен... те тогава какво ще правя... Grinning
Аз също съм със секцио ,но се оказа скоро, че ще съм възпрепятствана за ползването на услугите на Дева Мария.А бая се бях нагласила за там.Ще се наложи да ходя в Бургаската ,а това ме кара да се притеснявам все повече...
Хубав ден на всички сладурки!   bouquet
kendii мъжа ти или не се усеща какво ти е на главата или той се притеснява повече от всеки.Съдейки по моя мъж който трепери повече от мен как ще миине всичко.Не се карайте, чака ви най прекрасното нещо!
За всички  Hug

# 269

твойта е лесна ти за 1 час най-много ще имаш бебе. а пък аз кой знае колко ще се мъча  #Crazy. айде утре ще се видим Hug

За сметка на това чувството,което те обзема в момента,в който бебето излезе и го видиш,не може да се сравни с нищо!!!Дори само заради това си заслужава да се изтърпят болките на нормалното раждане,повярвай ми!

Общи условия

Активация на акаунт