МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 3

• 107 722
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 105
Душе,съжалявам че не се засякохме,ама ти много рано. аз бях питала за теб един път но докторката още не те беше видяла. иначе наистина много те мислихме.как са бебчетата?оправяте ли се с  трите деца

# 106
Съни скай,какво стана с твоя преглед?

# 107
Душче, да са ти живи и здрави бебоците и много да слушкат...

mama89 ти още ли не си родила Grinning

# 108
Душче, да са ти живи и здрави бебоците и много да слушкат...

mama89 ти още ли не си родила Grinning

до понеделник ще го чакама

# 109
  • Бургас
Отложихме го за петък,че с това време....
Колата с летни гуми,такситата трудно се движат в джунглата ни Меден Рудник....и ми е доста трудно излизането от къщи  ooooh!
Та че петък,ако бебчо не реши нещо друго  hahaha

# 110
Отложихме го за петък,че с това време....
Колата с летни гуми,такситата трудно се движат в джунглата ни Меден Рудник....и ми е доста трудно излизането от къщи  ooooh!
Та че петък,ако бебчо не реши нещо друго  hahaha
аааа да не искаш да кажеш,че и стеб може да сме в една стя а? и аз в петък ще ходя пак на запис на тоновете (еко не излезе бебчо до тогава де),ама незнам по кое време ще ходим

# 111
  • Бургас
И аз съм в петък на линия там,даже и още една девойка от февруарките ще идва.
С черно палто ще съм,сив шал и дълга тъмна коса. Отговарям на името Деси Wink Теб предполагам ще те позная по снимката.
Предполагам преди обяд ще сме там /ако не продължи тази снежна приказка и дотогава/.

# 112
и аз съм с черно пато и дълга черна коса. отговарям на всякакви имена,но на нас ни казаха да идем след обяд, освен ако не тръгна да раждам де

# 113
SuNnY SkY , значи и ти си от отбора на "Меден рудник"!!! Peace?На пролет ще бутаме заедно колички, че за сега като гледам все "Славейков-лийки" се заформят!!!Аз съм в зона А!!!Ако искаш да сменим координати на лични!? newsm78

# 114
  • Бургас
Мами, нищо не казахте за срещичка другата седмица?! Кой ще организира тази среща? Хайде, искам да се запозная с новичките мами.

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 14:14 от psychology

# 115
  • Бургас
От форума само аз и Охо-Бохо ли бяхме на лекцията? Не се крийте момичета  Hug всяка да си каже коя е  Heart Eyes На йогата ще ходи ли някой, аз се чудя заради времето  newsm78

# 116
От форума само аз и Охо-Бохо ли бяхме на лекцията? Не се крийте момичета  Hug всяка да си каже коя е  Heart Eyes На йогата ще ходи ли някой, аз се чудя заради времето  newsm78

Аз бях единствената раждала... Wink

# 117
  • Бургас
Ааа познах те,  Simple Smile на йогата ще ходиш ли  Rolling Eyes , аз мисля да отида ако е хуаво времето. На лекцията до колко часа стояхте?

# 118
Ааа познах те,  Simple Smile на йогата ще ходиш ли  Rolling Eyes , аз мисля да отида ако е хуаво времето. На лекцията до колко часа стояхте?

15-тина минути след теб, но не си изтървала нещо важно , не се притеснявай. Така като гледам времето май ще пропусна йогата...

# 119
  • Бургас
Мами, нищо не казахте за срещичка другата седмица?! Кой ще организира тази среща? Хайде, искам да се запозная с новичките мами.

Много сте несериозни бе мами, хайде искам да ви видя и да се запознаем! Кой каза 27.01. сряда?

Общи условия

Активация на акаунт