МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 3

• 107 722
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 120
Мами, нищо не казахте за срещичка другата седмица?! Кой ще организира тази среща? Хайде, искам да се запозная с новичките мами.

Много сте несериозни бе мами, хайде искам да ви видя и да се запознаем! Кой каза 27.01. сряда?

И аз не съм разбрала за срещичка, но с удоволствие бих дошла...27.01 е добре за мен, само да се организираме.Нека да се включат и другите мами с предложения за дата и място Peace

# 121
  • Бургас
Мами, нищо не казахте за срещичка другата седмица?! Кой ще организира тази среща? Хайде, искам да се запозная с новичките мами.

Много сте несериозни бе мами, хайде искам да ви видя и да се запознаем! Кой каза 27.01. сряда?

Аз съм за срещичка, но като се пооправи  времето Simple Smile

# 122
Аз също искам да се запозная с вас, вече толкова време влизам във форума, може да се каже почти от самото начало на бременността ми Wink Но не знам дали, ще мога да се включа на тази дата, все още ходя на работа  ooooh!

Гери psychology, има ли лекция с теб т.е психолог?

# 123
Като се пооправи времето,че като нищо може да се изтупкам някъде.Където и когато кажете.Аз съм свободна.

# 124
И аз съм за 27.01.-няма проблем за ммен часа и мястото!Стига предаврително да знам, за да организирам мъжо да прибере малкия от ясла!!! Peace

# 125
  • Бургас

Гери psychology, има ли лекция с теб т.е психолог?

Последната лекция е с мен  Hug

# 126
SuNnY SkY , значи и ти си от отбора на "Меден рудник"!!! Peace?На пролет ще бутаме заедно колички, че за сега като гледам все "Славейков-лийки" се заформят!!!Аз съм в зона А!!!Ако искаш да сменим координати на лични!? newsm78
ехооо от средата на февруари и аз схе живея в меден рудник Simple Smile

# 127
От форума само аз и Охо-Бохо ли бяхме на лекцията? Не се крийте момичета  Hug всяка да си каже коя е  Heart Eyes На йогата ще ходи ли някой, аз се чудя заради времето  newsm78
аз седях до Георгиев Wink

# 128

И аз не съм разбрала за срещичка, но с удоволствие бих дошла...27.01 е добре за мен, само да се организираме.Нека да се включат и другите мами с предложения за дата и място Peace
аз съм за  Heart Eyes

# 129
  • Бургас
Казах ви 27 за да има възможност да се оправи времето но приемам и други дати. Аз с някои от вас се видях в кафето но не исках да ви притеснявам и за това не седнах при вас.

# 130
Казах ви 27 за да има възможност да се оправи времето но приемам и други дати. Аз с някои от вас се видях в кафето но не исках да ви притеснявам и за това не седнах при вас.

Гери това бяхме аз, kalinka86 и охо бохо.

# 131
   Гери, имаш ли нещо против да се видим двете по-рано, например на 25-ти в болницата? Ако не и по-рано от тази дата? Може ли да те потърся, като дойда?

# 132
   Гери, имаш ли нещо против да се видим двете по-рано, например на 25-ти в болницата? Ако не и по-рано от тази дата? Може ли да те потърся, като дойда?
aaaaa molia,molia!!!! na 25-ti Geri sam si ia zalpiula  Crossing Arms
za pove4e ot 5 min. ne  ia davam  Naughty

# 133
   Няма да се караме сега, я. Щом настояваш, вземи я, аз ще се оправя сама- голямо момиче съм все пак.

# 134
mama89 Сори , 4е пак те питам ама на коя дата те викаше твойта докторка  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт