МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 3

• 107 407
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Честито и от мен ан Дороти!!!  bouquet  bouquet  bouquetТо май като гледам тази година женска се очертава!!! Joy stork-girl stork-girl stork-girl

А да питам psychology , нещо за Здравна касичка не се ли чува тези дни!? newsm78 Blush Heart Eyes

Мисля,че в петък подписват договора. Това мога да кажа само.

# 361
  • Бургас
Да бе doh  28ми е в петък

# 362
  • Бургас
Да бе doh  28ми е в петък

Не бе, 29 е в петък smile3521 newsm62 Вече съвсем те обърках, а?

# 363
  • Бургас
хахаха ДА
айде да кажем тая седмица ще е

# 364
А да питам psychology , нещо за Здравна касичка не се ли чува тези дни!? newsm78 Blush Heart Eyes
Утре подписват  Grinning, хайде стига сте стискали кълки. Бебевалеж да има
Simple Smile хич не стискам кълки ама на малкото не му се излиза сега бях на тонове и Ризова вика няма да е тая седмица почини си още, а аз секи път влизам с въпроса айде ще раждам ли  Laughing ама на бебо му се стои още на топло

# 365
Simple Smile хич не стискам кълки ама на малкото не му се излиза сега бях на тонове и Ризова вика няма да е тая седмица почини си още, а аз секи път влизам с въпроса айде ще раждам ли  Laughing ама на бебо му се стои още на топло

Ми разбираемо е-ти ако си,ще ти се излиза ли в тоя студ? Laughing

# 366
На мен с баткото като ми казаха тази седмица няма да родиш и  още същата вечер ми изтекоха водите. На моята приятелка по същия начин, Затова, че очаквай си ти включване пък каквото таквоз.

# 367
 Laughing Laughing Laughing yliana74 а дано и мен ме споходи тоз късмет  Wink

# 368
Честито и от мен на мама Дороти, да и е жива и здрава малката Симона и много да ги радва !  bouquet

# 369
# 370
quote author=mia71 link=topic=462473.msg13950625#msg13950625 date=1264623870]
Бъдещи мами,прочетете това Simple Smile
http://www.pozitivnoto.info/search/label/%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%B … D0%B5%D1%86%D0%B0
[/quote]
миа това е страхотно благодаря ти  Hug прочетох всичко на един дъх толкова е мило кара те да се замислиш за истинските и стойностни неща в живота

# 371
A аз бая си поплаках....

# 372
  • Бургас
Mia71, страхотно е  Heart Eyes .Ох и аз му ударих един рев. Всъщност напоследък доста често се разстройвам  Thinking

# 373
Мия, това на което си попаднала е страхотно, карате да се замислиш за много неща..  Thinking Направо ме просълзи  Hug

# 374
  • Бургас
Момичета, Съни скай току що роди момиченце - Димана 3,200кг и е 50см.  bouquet Tada Tada

Общи условия

Активация на акаунт