МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 3

• 107 463
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 1 260
Здравейте мили мами, следя темичката от доста време, защото за сега съм се насочила към Дева Мария и исках да проуча как стоят нещата.Все се каня да се запиша и аз в темата ама все се моткам,но ето че днес най накрая го направих  Simple Smile.
Имам едно въпросче , може би по скоро към Гери, но може и някоя мама да каже дали има нещо като "Ден на отворените врати " в болницата.Може ли човек да отиде и да разгледа отделенията ,за да се запознае по отблизо с условията.
Мария♥ виждам ,че ще ставаме мами по едно и също време  Hug, е с тази разлика ,че на теб ще ти е за втори път пак до колкото виждам  Simple Smile.

# 1 261
Здравейте мили мами, следя темичката от доста време, защото за сега съм се насочила към Дева Мария и исках да проуча как стоят нещата.Все се каня да се запиша и аз в темата ама все се моткам,но ето че днес най накрая го направих  Simple Smile.
Имам едно въпросче , може би по скоро към Гери, но може и някоя мама да каже дали има нещо като "Ден на отворените врати " в болницата.Може ли човек да отиде и да разгледа отделенията ,за да се запознае по отблизо с условията.
Мария♥ виждам ,че ще ставаме мами по едно и също време  Hug, е с тази разлика ,че на теб ще ти е за втори път пак до колкото виждам  Simple Smile.

Добре дошла  Hug
Да мила може! Само се обади на регистратурата във ветрен и ще се разберете кога дас отидеш всичко ще ти покажат и обеснят Simple Smile

# 1 262
Цветиту  може и да се повтарям ще извиняваш но колко ти излезе престоя в ДЕВАТА
 какъв пакет ползва

Добре дошла на vanania

# 1 263
и аз имам въпрос към Гери
Възможно ли е да ти правят изседвания на бебчо който не минават по ЗК да си платиш за тях ,но дефакто тези изследвания да не са направени .Надявам се ,че ме разбра

# 1 264
Момичета стига психясвайте, не не може да си платиш за иследване а пък да не са ти го направили!!! Ако толкова се съмняваш може да присъстваш Simple Smile
Бях със вип пакет - 800лв , платих си за епидурална упойка - 25лв (защото като попълвах заявлението течеше кампания) , за още 4 дена престой - 140 лв.  и придружител по време на раждане - 150лв общо- 1115,00лв

# 1 265
че се побърквам побъквам се не е лъжа
не се съмнявам просто питам от чисто любопитство

# 1 266
Възможно ли е да ти правят изседвания на бебчо който не минават по ЗК да си платиш за тях ,но дефакто тези изследвания да не са направени .Надявам се ,че ме разбра

Joy филмираш се излишно миличка! Peace

# 1 267
  • Бургас
Мария♥ виждам ,че ще ставаме мами по едно и също време  Hug

Да заедно сме. Simple Smile Докато ни дойде на нас реда и други ще се запишат в темичката.
За отворените врати е по договаряне. Wink Обаждаш се и се разбирате кога да отидеш.И на мен ми се ходи да разгледам.

# 1 268
Добре дошла,vanania.Аз ходих на ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ на дата обявена в сп. 9 месеца през януари.  Като отидох ми казаха,че може да ти покажат отделението когато поискаш няма проблем. Аз вече ходих два пъти (да свиквам с обстановката). Laughing

# 1 269
  • Бургас
Имам въпрос към Гери.
Знае ли се кога ще отвори отделението по неврология и кои лекари ще работят в него?

Здравей, Мария! Не може още да се каже, кога ще се отваря Неврологично, но мога да попитам поне преблизителна дата. Ще се постарая утре да ти дам този отговор.

Не, не е възможно!  Всичко за детето минава по здравна каса и нищо не се доплаща, така че не се притеснявай за това.

Можеш да дойдеш и да разгледаш болницата по всяко едно време когато ти е удобно. Ако искаш ме потърси на рецепция и лично ще те разведа Hug

Laughing Аз май трябва отделна темичка да ви спретна за всички бъдещи мами, които предварително психясвате!  Grinning Спокойно бе момичета, всичко скоро ще свърши, я не се изнервяйте така. Вие ще побркъте и бебетат в коремите си.

# 1 270
Гери , мило , нали знаеш-паника!Питаш ли ме ?!Вече съвсем изтрещях!В сряда май ще дойда с още една мама ма преди обяд и с Танчето се разбрахме , така че може да пием заедно кафе!Нека да вдъхнеш малко кураж!Много мина, малко остана-хем вече искам да видя бебка , хем си мисля да почака още малко , че определено в света който живее и е по-добре!Хайде, доскоро:)

# 1 271
Аз имам един въпрос относно избора на лекар - трябва ли задължително да си го посочил в заявлението, или може да се добави в самия ден на раждане / имам предвид ако евентуално лекарят, който искам да избера се случи на смяна, няма да има нужда да доплащам допълнително, а ако не е на смяна, тогава да реша, като видя кой е . Незнам дали ме разбрахте... малко сложно го обясних май...

# 1 272
Честит празник мили момичета,  newsm51
Бъдете най - всеотдайните майки, най - желаните жени! Щастие да грее в сърцето Ви и усмивка винаги да има на лицата Ви!
   love001

# 1 273
Честит празник мили мами!Бъдете много щастливи, нежни и обичани! smile3525

# 1 274
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!!!
  bouquet

ДА си прека  bouquet  рате страхотно в този студен ден...

Общи условия

Активация на акаунт