МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 3

• 107 310
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 1 365
За йогата пак е желателно да се обадиш по телефона.Като цяло е много приятно,по-скоро е като лека гимнастика - води се от рехабилитаторката Дани.Относно облеклото - нещо удобно,може и по чорапки да си.Води се в същата стая,където и лекциите,има едно малко килерче,където можеш да се преоблечеш евентуално.

# 1 366
Дил и Мишле,пожелавам ви леко и безпроблемно раждане.Хайде чакаме хубавите бебешоци. newsm30

# 1 367
Здравейте момичета , Hug аз в петък по план график с чантичката и опа в девата ,само да ви кажа или по точно да се оплача че много ме е страх колкото по наближава по лошо ми става.пусти му страх. Cryтака съм се оцъклила Shocked Rolling Eyes че немога да спя спокойно и само глупости санувам.пожелавам на всички леко и безпроблемно раждане и да не се страхуват като мен.аз съм си пъзличка малко Wink
всичко ще е наред спокойно  Hug

# 1 368
мая' , мерси за уточнението. НА лентичката ти пише че си 26 седмица, аз не мога все още много да ги пресмятам , но кога ти е термина? Може да сме по едно също време. аз съм на 09.06.10

# 1 369
mishleee ,  мисля че всички жени ги е страх, то е неизбежно!Аз също изпадам в паника , но в крайна сметка целия свят е така създаден , а и като си помислиш , че и каквото да е е за хубаво-даваш живот:)Така че споко , не го мисли !И моя ред наближава , но нямам право да ме е страх -бебка се трябва да излезе:)А и като се замислиш...не се става лесно майка!!Затова трябва майките да се зачитат и уважават много!Леко раждане на всички !

# 1 370
папешонка,термина ми е 19.06 Simple Smile близичко сме

# 1 371
  • Бургас
Момичета, Ивдимитрова тази сутрин е родила в 3.30ч. момиченце Кристияна - 3,390кг. и 50см. Да им е жива и здрава, много да ги радва и слуша!!!! newsm59 Tada bdbaloni

# 1 372
Честито! Да е жива и здрава малката Кристияна! Много да радва всички вкъщи да слуша, да папка и да расте щастлива   bigdance2

# 1 373
Честито Ив да ти е жива и здрава Криси, много да слуша и да папка!  nbirthday Tada

# 1 374
Ейййй, не ме дочака Cry....а ми обеща... Naughty

Да е жива и здрава малката Кристияна на мама Ваня! Много да ги радва и слушка! newsm51  ylinfant  Party Time  costumed034

# 1 375
Честито Ив. Да е жива и здрава малката принцеса Кристияна.   bouquet

# 1 376
  • Бургас
ЧЕСТИТО ИВ!   bouquet ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА КРИСИ И МНОГО, МНОГО ДА ВИ РАДВА!

# 1 377
Честито и от мен на новата мама много да ги радва малката

Гери трансфонтанелната ехография може ли да се направи при вас и след изписването, че докато бяхме там не го направихме прегледа ама сега вече искам. Та въпроса ми е дали може, понеже прегледа е вписан към услугите на отделението по Микропедиартрия а не в ценоразписа на кабинета и ако да кой го прави прегледа и как става със записване или не?

# 1 378
  • Бургас
Честито на ИвДимитрова ! Много радости да носи на мама и тати малката Кристияна !  smile3525
Гери, и аз имам едно питане,можеш ли да ми кажеш дали д-р Хрусанова е на работа на 18-ти или 19-ти ?
Знам ,че е един от двата дни,ама пусто не помня...Трябва да си записвам вече  Mr. Green

# 1 379
  • Бургас
Честито и от мен на новата мама много да ги радва малката

Гери трансфонтанелната ехография може ли да се направи при вас и след изписването, че докато бяхме там не го направихме прегледа ама сега вече искам. Та въпроса ми е дали може, понеже прегледа е вписан към услугите на отделението по Микропедиартрия а не в ценоразписа на кабинета и ако да кой го прави прегледа и как става със записване или не?

Може Пете, когато искаш ела  Hug

Общи условия

Активация на акаунт