МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 3

• 107 369
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Бургас

Аз да ти напомня за д-р Згурова, когато имаш време разбира се  newsm53

Моляте, напомни ми за какво ставаше въпрос!  newsm78

Ами нали съм с Хашимото, в момента съм на Л-тироксин и питането ми беше: Дали, ще мога да кърмя пиейки Л-тироксин-а или трябва да го спра ?   love001

Неди, току що попитах д-р Згурова и каза, че може да се кърми в твоя случай. Не се притеснявай!

# 1 351
Много ти благодаря Гери !  Hug

Планувам в четвъртък да се до суркам до Ветрен с една приятелка искала да разгледа...  Rolling Eyes Та аз ще се възползвам да се вида с теб и Узунова  smile3503

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 14:19 от Неделина

# 1 352
Неделина, задължително трябва да го пиеш през целия период на кърмене. Аз съм със същия проблем и преди няколко дни бях при моя ендокринолог за да ми напише разрешение за раждане, та на самия талон написа да го приемам и  през целия период на кърмене. Някой следи ли те?

# 1 353
Неделина, задължително трябва да го пиеш през целия период на кърмене. Аз съм със същия проблем и преди няколко дни бях при моя ендокринолог за да ми напише разрешение за раждане, та на самия талон написа да го приемам и  през целия период на кърмене. Някой следи ли те?

Да Пламка, правя консултация със София д-р Бакалов. Притеснението ми е това, че тироксина се отделя в кърмата и има вероятност да предозирам бебка, ако я кърмя.  ooooh!

# 1 354
Аз ще го намаля след раждането живот и здраве, защото се наложи да го увелича доста през бременността. Но доколкото знам ако го спреш може да си направиш мечешка услуга, първо защото от него зависи нивото на лактация, второ защото има риск да навредиш на себе си и тсхато ти да скочи много. А за бебето доколкото знам не е опасно, дори е препоръчително и намалява риска то да развие автоимунен тиреоидит като порасне. А за предозирането- да, преминава в кърмата, но не в толкова големи количества , че да е способно да навреди или обратното, ако бебето е с проблем на щитовидната жлеза - да му помогне. Това са моите скромни познания,дано са ти помогнали Simple Smile

# 1 355
Благодаря ти Плами

И аз съм чела доста и много противоречиви мнения съм срещала, че се обърках вече. Но това което ми казваш е много обнадеждаващо. В началото на април ще говоря и с д-р Бакалов да намаля дозата по 0.25 на ден, сега съм един ден по 1, а на другия по половин  Hug

# 1 356
хей Гери , днес те изтървах:)вече съм готова да идвам , но не бързам !Надявам се малкото да изчака до другата или подругата седмица:)То май с теб ще се видим чак на ражданката:(кажи сега как изкарахте 8 март ?!:)Голям купон ще е било , чак се разболя Joy Rolling Eyes

# 1 357
Гери здравей,
Да те питам д-р Ризова днес в Дева Мария ли е или в Света София?  Hug

# 1 358
  • Бургас
Гери здравей,

В Света София от 9 до 17.

# 1 359
Гери здравей,

В Света София от 9 до 17.

Благодаря ти  Wink

# 1 360
Здравейте, днес някой ще ходи ли на лекцията от 15 ч?

# 1 361
Здравейте момичета , Hug аз в петък по план график с чантичката и опа в девата ,само да ви кажа или по точно да се оплача че много ме е страх колкото по наближава по лошо ми става.пусти му страх. Cryтака съм се оцъклила Shocked Rolling Eyes че немога да спя спокойно и само глупости санувам.пожелавам на всички леко и безпроблемно раждане и да не се страхуват като мен.аз съм си пъзличка малко Wink

# 1 362
Здравейте момичета , Hug аз в петък по план график с чантичката и опа в девата ,само да ви кажа или по точно да се оплача че много ме е страх колкото по наближава по лошо ми става.пусти му страх. Cryтака съм се оцъклила Shocked Rolling Eyes че немога да спя спокойно и само глупости санувам.пожелавам на всички леко и безпроблемно раждане и да не се страхуват като мен.аз съм си пъзличка малко Wink

Мишле, не се притеснявай, всичко ще бъде наред здраво и хубаво бебе ти пожелавам! А относно сънищата и аз съм така сънувам толкова страшни неща, а къде е още моята, колкото повече наближава, толкова повече се плаша от момента, хем вече съм минала по този път. Преди време бях споделила с Гери за сънищата и тя каза, че са нормално явление. Все пак притесненията са нормални в предвид, че не знаем как ще протече раждането Hug

# 1 363
Мишле, леко и безпроблемно и на теб! Не се притеснявай, всичко ще е наред. Стискам палци, то ние най-вероятно ще се засечем де ooooh!

# 1 364
Здравейте, днес някой ще ходи ли на лекцията от 15 ч?

Аз ще ходя, но трябва да се обадя по тел да потвърдя.  Някой ходил ли е на йогата досега? Какво трябва да си носим като облекло- анцуг, клин, гуменки , маратонки? Нещо друго? За йогата също ли предварително да се обаждаме?

Общи условия

Активация на акаунт