В САЩ бохчата сме стъкмили,114 гозби наредили!(или другото лице на бейбибума)

• 37 025
  • 745
  •   1
Отговори
# 435

искаш.. ама няяяяяяямааааааааааааа Simple Smile)))

# 436
От сърце благодаря на училищната зъболекарка!Пломбите,които ми направи и до момента са в зъбитете ми!
Имаше приди училищно здравеопазване!
Момичета ,света не е само Америка!

# 437

Ох, боже, тия хора що не си пият хапчетата.

# 438
По зъбна тема - с удоволствие бих удушила неграмотната зъболекарка, която ми извади абсолютно здрав зъб и сега на негово място зее дупка. Да,светът не е само Америка!!!

# 439
От сърце благодаря на училищната зъболекарка!Пломбите,които ми направи и до момента са в зъбитете ми!

аз си ги смених всичките, тези железарии изглеждаха ужасТно  Sunglasses

отново благодаря за честитките  Hug, заредени сме с арт проекти до догодина Simple Smile

# 440

Ох, боже, тия хора що не си пият хапчетата.

Joy

# 441
Имаше приди училищно здравеопазване!

Това леко неграмотен последовател на Холограма ли е?

# 442
Нова звезда на хоризонта. Laughing

Стела, здраво дете и много радости. Разгледах снимки.  Laughing

# 443
На училищна зъболекарка не мога да благодаря. На 12 години родителите ми започнаха да ме водят при тяхна приятелка, на която й се наложи да ми смени всички пломби. Проблемите със захапката, предизвикани от лоши пломби и погрешно изваден постоянен кътник, си ги имам и досега.

Страх от зъболекар обаче нямам. От спринцовки - също. Калена съм овреме  Laughing

П.П. Какво е Холограма?

# 444
stela-здраво да ви е момичето! сподели за проектите-нещо задържащо внимание повече от средно 8 мин и "готова съм"? Мерси!
Аз днес бих рекорда си и в момента пека във фурната 3 манджи,банички със спанак и сладкиш-де се побраха се чудя,но ги натиках Laughing

# 445

П.П. Какво е Холограма?

Съфорумка- радетелка на всичко българско и родно и откровено мразеща емигранти.

# 446

П.П. Какво е Холограма?

Съфорумка- радетелка на всичко българско и родно и откровено мразеща емигранти.
Joy Joy Joy
Е ти пък чак такива радикални мамчета не вярвам да има Mr. Green

# 447
А, има, има. Само една да беше....

# 448
stela-здраво да ви е момичето! сподели за проектите-нещо задържащо внимание повече от средно 8 мин и "готова съм"? Мерси!

готово Simple Smile, само да свърши мача, че съм запалянко  Crazy

тинееееййй, стискаш ли палци?

# 449
Ами има и +ве и -си тук в Америка, но и БГ не е по-розово, ако беше щяхме да сме там, а не тук Peace и самия факт че сме тук е доста показателен Peace ( сега да не ме разстреляте ей Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт