В САЩ бохчата сме стъкмили,114 гозби наредили!(или другото лице на бейбибума)

• 36 988
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • САЩ
През седмицата му давам (все още) оризова или оутмил каша разбъркана с прясно мляко. Ами яде я и ми е най бързо. Събота и неделя гледам да направя нещо (питки, кроасани, пържени филии, палачинки, бухти) и яде от тях, като пие и чаша прясно мляко с какао. Ако ме мързи да правя специална закуска, тогава яде намазана филия с масло и мед.  Grinning

# 586

Въпрос към майките: какво закусват децата ви? Корнфлейкс, сандвичи, специално приготвено нещо? Моята закуска е твърде нездравословна, за да я предлагам на чадото, а не мога да измисля какво друго може да се яде сутрин. Благодаря!
мляко с бисквити, мюсли  с пресни плодове, макарони със сирене и масло и в почивните дни може банички, баница, пържени филии, палачинки, гофрети.

# 587
Въпрос към майките: какво закусват децата ви? Корнфлейкс, сандвичи, специално приготвено нещо? Моята закуска е твърде нездравословна, за да я предлагам на чадото, а не мога да измисля какво друго може да се яде сутрин. Благодаря!

Скоро си мислех да питам същото. У дома давам препе4ена филия с масло и не всеки път сладко/мед, сириъл бар детски или оутмил, плод, по-рядко- пала4инки/пържени филии, а понякога детето иска хотдог в 10 сутринта Laughing
Има дни, в които пие 2 бутилки мляко и не иска да яде до обяд.

# 588
Класации ще гледам, когато почнат да ги озаглавяват "Кои са най-красивите интелигентни звезди". Тогава ще ми е интересно и като критерии, и като реакции на публиката/некласираните   Mr. Green

"Cereal"- ът са на почит и уважение като закуска за моето дете. Също и макарони или кус-кус със сирене и масло.  Simple Smile
Но хапва всичко останало - сандвич, баница, палачинки, кроасан(той си обича тестени закуски), а за пиене - мляко или сок(чай не обича).

# 589
За закуска - може елда със сирене или плод; овесени ядки - сварени и след това добавям плод и ядки някакви (но твоето бебче май е малко за ядки), или овесени ядки с кисело мляко и плод, стафиди, кашу; булгур със сирене или с мед и орехи, орзо със сирене. Изобщо запасила съм се с един шкаф с варива, сушени плодове и ядки и се отдавам на експерименти.

# 590
Никакви повече дупета няма да обсъждам в деня на смъртта на Селинджър. Светла му памет. Странен човек с невероятна дарба да пише. Жалко, че няма да има служба.

# 591
Аз съм живяла из предградията в близост до Болингбрук и не мога да кажа, че е лошо там. Има една част, която е доста черно заселена, но като цяло има и ново строителство и може да се намери жилище на добра цена там. Скоро построиха нов мол, има и Икеа, близо е до магистрали. Незнам как стои въпроса с училищата обаче. Хитруша, ако искаш и на мен пиши, ще ти дам инфо, каквото имам. Може би Атланта ще ти е по-полезна за информация с училища.

# 592
 bdbaloni hbday на прекрасната Анджи!

Да е расте здрава и щастлива!

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 15:27 от Лeни

# 593
Никакви повече дупета няма да обсъждам в деня на смъртта на Селинджър. Светла му памет. Странен човек с невероятна дарба да пише. Жалко, че няма да има служба.  Преди 2-3 дни си мислех за нещо от " Девет разказа. Семейство Глас" и исках да я намеря да си ч припомня. Светла му памет!
.  Преди 2-3 дни си мислех за нещо от " Девет разказа. Семейство Глас" и исках да я намеря да си ч припомня. Светла му памет!

# 594
Стига бе хора къде ме пращате да раждам преди утре...знаете че стискам здраво  Laughing
Днес ми изкараха акъла обаче и за малко да ме приемат в болница  Crazy -водите ми били малко (според ултрасаунда който ми правиха  във вторник) и докторката ме панира от всякъде ,казва взимай бележката и отивай право в болницата за  подробен ултрасаунд и ако се потвърди те приемаме в болницата да седиш на системи...нали се сещате че на мен косата ми се изправи, вкарах се веднага в едни филми...ужас...
На кратко,гледаха ме и ми казаха че няма такова нещо -водите ми били идеални,който ме бил гледал във вторник не си е свършил работата ooooh! Идваше ми да я разцелувам девойката направо.
Сега ще пиша възмутително писмо до центъра в който ме пратиха във вторник..не си свършили работата пък искат $180 и не само това ами и стреса на който ме подложиха. Crossing Arms

Иначе имам 2 см разкритие ...което нищо не говори де,божа работа!Обаче докторката заминава за уикенда на ваканция и ми съобщи че ако има нещо друг ще да е доктора ...та сега трябва да стискам до  понеделника. Laughing

-----------------------------------------------

За закуските ...иска ми се Елла да яде супер здравословно сутрин обаче  таткото става да я кара  и  гледам да го улесня максимално със нещо бързо и не толкова месси -хапва от замразените вафли които се слагат в тостера понякога със нутела отгоре ако тя пожелае  и пие мляко.
Това ни е най-сполучливата закуска ,пробвах и други комбинации но все не си дояждаше и все се цупеше така че това за сега!

За пухкавите не знам  обаче на мен днес ми направиха "комплимент" колко ми бил малък и сладък корема и то на 2 пъти, е да но в бременно положение не знае човек това колко е комплимент защото на мен ми звучи все едно ми казват  "я гледай колко ненормално малък ти е корема в сравнение с други бременни " .Аз благодарих все пак защото тона на девойките беше като за комплимент. Та май комплименти за корема на бременна жена  трябва да не включват думата малък или голям  защото и 2та случая не звучи много като комплимент. Crazy

# 595
Ние закусваме сириъл с мляко през седмицата, най-бързо ми е и сигурно че ще закуси преди да тръгнеме за училище, пончкога иска банан .
През почивните дни- банички, пържени филийки със сирене или мед, макарони на фурна, печени филийки с кайма или яйца и сирене, филийки с пастет, палачинки, млчко ,сок или чай.

# 596
Нуфаро за съжаление е така с децата когато тръгнат на градина. И Алекс докато го гледаше баба му в къщи не беше боледувал. Тръгна ли на градина на третия ден беше болен и така цялата първа зима през седмица, две. Бяхме се побъркали направо. Мога само да те успокоя че с всяка следваща година става малко по добре (тук чукам на дърво, че зимата далеч не е свършила още  Confused) Дано се оправи бързо детенцето ти и да се поуспокоите   bouquet

Hitrusha Благодаря ти за успокоението, защото аз се вкарах в някакви мисли. Надявам се скоро да спреме с болестите, трети ден сме с темперетура и то висока. Направо като видя детенце само да лежи и да няма сили ми се къса сърцето.

# 597
нуфаро...гледай да го блъскаш със много плодове ,аз на Елла задължително и давам ягоди и боровинки всеки ден,ябълки,круши.Иначе супи правя със броколи ,карфиол,много домати и давам със зехтин  и сирене....намалила съм джънковете до максимум.Според мен храната е от голямо значение защото поддържа имунната система ! Също всекидневно обяснявам колко е лошо да се пипаш със неизмити ръце,тя вече има такъв навик да се мие че даже и не трябва да и казвам,сама се пръска със антибактериална пяна в училище и като се прибира в къщи от вън сама си отива в банята и се мие.
Ако пък детето е хранено по гореописаният начин и това не помага тогава просто си е до дете ,гените също играят роля някаква.Някои деца са по болнави от други!
Дано бързо му отмине този период,ужасно е да го гледаш как боледува  непрекъснато ! (((хъгс)))

# 598
Честит рожден ден на малката чаровница Ангелина! Да е здрава и много щастлива!

Лени, и аз като беше по-малък му давах само някакъв плод за закуска, ама сега абсурд да издържи. Първо закусва с баща си към 8, след това с мен към 9, а към 11 давам някакъв плод, за да издържи до обяда в 12-1.  ooooh!  Направо не знам къде го слага това дете, обаче хич не му се лепи, бащичко.

Вики, много си права за изказванията по повод бременните кореми. И на мен ми изглеждаше малък, точно защото бебето беше слезнало доста надолу, както и ти беше писала по-преди. И да ти кажа хората наистина си го мислят като комплимент, изобщо не им хрумва, че може нещо да се притесниш.

# 599
4естит Рожден Ден на Гелето! Да расте талантлива като майка си! Hug

Вики, според мен е комплимент.

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 07:45 от benson10

Общи условия

Активация на акаунт