В САЩ бохчата сме стъкмили,114 гозби наредили!(или другото лице на бейбибума)

• 37 017
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
едно въпросче - знаят ли родителите ви какви са ви доходите, какви заплати получавате? питали ли са ви?

Да и да.
И са коментирали също така.

# 481
едно въпросче - знаят ли родителите ви какви са ви доходите, какви заплати получавате? питали ли са ви?

Знаят, че нямам доходи  Joy .

# 482
  • USA
Миз, знаят, защото аз ги осведомявам. Никога не са ме питали те. Много ми е неприятно като хора извън семейството ме заразпитват на тази тема.

# 483
Знаят, никога не сме крили, нито от едните, нито от другите. И наема ни знаят колко е, и месечните ни разходи.  Mr. Green Но и никога не са ни питали. Като Уинкс, изборът да ги осведомяваме е наш.

# 484
  • usa
Миз, знаят, защото аз ги осведомявам. Никога не са ме питали те. Много ми е неприятно като хора извън семейството ме заразпитват на тази тема.

а мен ме дразни и когато хора в семейството ме заразпитват с повод и без повод колко получавам, какви са ни доходите и други производни  wait.

не е въпрос за криене, а за това, че по никакъв начин не им влиза в работата.

# 485

а мен ме дразни и когато хора в семейството ме заразпитват с повод и без повод колко получавам, какви са ни доходите и други производни  wait.

не е въпрос за криене, а за това, че по никакъв начин не им влиза в работата.

И аз мисля че не им влиза в работата, и много се дразня когато питат. Но то си е до характер и намерения. Например питането на майка ми е "имате ли достатъчно? Мога ли да помогна?" а питането на баща ми е "каква ти е заплатата? Ох, щото моята е толкова малка, едно кафе не мога да си купя..." Разликата е огромна. Особено като се има предвид че досега все майка ми го издържаше, и че все гледа на нечия шия да увисне  #Cussing out

# 486
а мен ме дразни и когато хора в семейството

Зависи до кое коляно броим 'хората в семейството'.
Аз включвам само родителските тела от двете страни и моя брат. Братовчеди, лели, стринки са пълен аут, но и нашите са се навъдили едни дискретни.  Simple Smile
Не виждам нищо лошо родителите ни да знаят как живеем. Вярно е, че и "много сме добре" стига, но нашите отношения са просто доста по-близки.

# 487
И аз сериозно до момента си мислех че ям кисели краставички  ooooh! .днес си купих някакви британски от интернационалната секция на магазина и не мога да повярвам каква разлика има.Невероятен вкус,по малко содиум и толкова хрупкави.Аз пак за храна  Embarassed

Бебката я гледахме днес на ултрасаунд -обърнала се е надолу и е където трябва   Mr. Green,даже доста е надолу та едва можеха да я видят...а аз излишно се притеснявах че е застанала напреки.Много съм хеппи  Grinning

------------
Мики значи и при тебе тортата стана хит  Simple Smile, и най вече мъжете се побъркаха по тая торта.Дали заради алкохола в нея се чудя. Laughing В моята доста се усещаше рома!

# 488
никого не питам и не обичам да ме питат  Peace
да се допълня, много мразя, когато си купим нещо да ме питат колко струва и да ми правят сравнения с България Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 04:54 от stella_ars

# 489

майка ми пита, баща ми не. така или иначе за тях каквото и да кажа, че се измерва в над 20хил годишно все им звучи много, нямат база за сравнение демек. Ако хора извън семейството ме питат, може и да отговоря, но търся взаимност в информацията  Laughing ако ще ми е от полза (съща професия, ранг, фирма етц)

по този повод исках да кажа за един почин в старата ми работа - имах си 3-4 авечета - някои с ниво под мене, други с ниво над мене и всяка година, когато получавахме повишенията на заплатите, първата ни работа беше да си споделяме сумите, за да знаем дали сме ощетени или не.

# 490
Добре де, не знаете ли родителите ви какви доходи имат?
Чужди са ми такива дистанцирани отношения родители-деца, но явно са по-честите.

Вики, браво на момата, че е заела позиция.  Hug Захранвай я с британски кисели краставички от тях британски акцент няма да хване.  Joy
Много го харесвам техния английски, да уточня само.  Grinning

# 491

Чужди са ми такива дистанцирани отношения родители-деца, но явно са по-честите.

При мен много зависи от човека, както казах - нямам универсално правило за споделяне и несподеляне. Просто за някои хора (като баща ми) си знам защо ме питат и предпочитам да не знаят, защото знам какво ще последва. С други (като майка ми) съм споделяла защото с нея просто съм в по-близки отношения, и знам че няма да злоупотреби с информацията (за разлика от баща ми). Късметлийка си че си близка и с двамата си родители, но за съжаление не всички отношения родител-дете са близки и щастливи, затова дистанцията много зависи от човека  Sad

# 492
  • Чикаго / София
Споделяме с родителите си, макар и мен начина по който ме пита майка ми да ме дразни. Но все пак споделям и за разходи и за приходи. Знам и техните какви са.

Вики, браво на бебката, айде още малко остана - подготвяйте се! Simple Smile

# 493
Баща ми питаше като имах работа - по това измерваше успехите ми, че повишенията му се виждаха мъглява работа  hahaha. Никога не съм знаела колко печелят родителите ми. Питам как се развива фирмата, имат ли работа и т.н., но за суми не питам, нито смятам, че ми влиза в работата. Знам, че ако се наложи да помагат с пари, ще го направят с колкото могат, както знам, че ако те имат нужда от пари, ще помолят за заем (случвало се е и в двете посоки  Laughing). Смятам, че съм много близка и с двамата и не виждам как незнанието колко печелят се класифицира като дистанцирани отношения  Naughty

# 494
Баща ми не пита, аз конкретни цифри не съм споменавала, не 4е и работя, но като подстригвам от време на време се от4итам, той се притеснява, 4е мъжа ми ме издържа Laughing

Свекърите никога не са ни питали, не крием, то и мъжа ми с неговите 2 години трудов стаж, няма много за криене Simple Smile

Имаме представа какви доходи има моя баща и родителите на мъжа ми, но от между другото, а не директно зададен въпрос.

забравих-

Вики, браво за обръщането на бебка. Готова ли си?

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 07:04 от benson10

Общи условия

Активация на акаунт