В САЩ бохчата сме стъкмили,114 гозби наредили!(или другото лице на бейбибума)

• 37 007
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Viki, stiskam palci vsichko da minava po noti i plan  Hug

# 511
И нас ни притискат много с тия ваканции в БГ - особено родителите на мъжа ми. Аз предпочитам те да идват тук, обаче пътуването им било много изморително (ние пък какво да кажем с малко дете), тук им било скучно...С две думи, ние да им водим детето на крака!
За доходите - моите родители обичат да са осведомени по тия въпроси. Аз специално се дразня, защото в същото време разходите някак си се пропускат, макар че много добре знаят какви са! Въобще излиза че ми правят сметка на парите; още повече че майка ми винаги е била голям материалист и все си мисли че ние сме длъжни да даваме, макар че доскоро бизнеса им вървеше доста добре! Но аз така или иначе никога не съм била много близка с нея и сега вече гледам да не се ядосвам много. И при нас е криза както и при тях!

# 512
Етка, в кой щат и град е това Shocked Как 6 зъба, то какво останало в устата на детето  Sad

Аз не мога да повярвам, но и нямам опит с местните зъболекари, освен със зет ми и една българка, при която само веднъж ходих, втората среща я канселирах, купих си билет и право при зет ми  Simple Smile

Сестра ми разказва(не знам 4ела или в клас са им казали), за някакъв зъболекар преди години, болен от спин и заразил доста пациенти наро4но. Sick

Щатът е Washington, a градът до колкото си спомням е Federal Way ( за града не съм 100% сигурна), но мога да попитам Наташа - майката и моя приятелка.  Тя като родител също има не малка вина(по собствено нейно признание), че позволява на децата си да консумират адски много сладки неща(особено близалки и бонбони от сорта на близалките) и може би наистина зъбите са били за вадене, но пък 6 наведнъж и на мен не може да ми го побере акълът...
Дано на никой не му се налага да ходи на зъболекар, но моят съпруг в момента е с ужасни проблеми с един зъб и направо ме боли сърцето като го видя с подута до спукване буза... Sad

# 513
Етка, родителите на мъжа ми живеят в Такома, близо до Федерал Уей Simple Smile
Ако не е проблем, може ли да попиташ за името на зъболекаря, стана ми интересно дали зет ми го познава.

# 514
В моята любима тема WWII има паметна дата днес.
1, 2, 3 (снимка 6 и 7)

# 515
миз ме подсети и друго: чувствате ли натиск да си прекарвате отпуските в българия? примерно зима е, ходи ви се на топло и искате да почивате да кажем на аруба, но бабите не са виждали внуците от година, как постъпвате?  Grinning

При нас е усложнено положението понеже мъжа ми е американец, и не искам да го карам да ходи всяко лято до България, но аз самата все още държа поне веднъж в годината да ходя. Не иска да се делим, така че засега ходи с мен, какво да прави... Като се появят и децата ще стане съвсем мазало с отпуските и двата чифта баби и дядовци  Tired Той е категорично против да оставяме децата в България през лятото (щели да му липсват), въпреки че това доста би ни облекчило през летните ваканции, дори и да е само за месец... Не ми се мисли. Какво мислят по въпроса вашите небългарски мъже? Като ми дойде до главата може и аз да не искам да се разделям с децата за цял месец, но нас като малки ни оставяха на село и за повече, като нямаше кой да ни гледа, така че не е нечувана драма  newsm78

# 516
Дидитка...аз без Елла не мога да дишам ,не си и представям да не я виждам за месец.Всеки си е различен обаче така че като ти дойде до главата тогава ще видиш.
Мъжа ми не го водя в БГ (американец е) той иска но аз не искам да си ходя за сега.Ходим по ваканции наоколо по Карибите.

Мерси момичета за окуражителните думи и пожеланията  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бенс
...мерси за поздрава, това е Травис хореографа на Майкъл ,той е отишъл в затвора за да ги научи да танцуват!

И да се похваля че майка стъпи на американска земя жива и здрава,в петък ще е тук! Mr. Green

# 517
  • usa
И да се похваля че майка стъпи на американска земя жива и здрава,в петък ще е тук! Mr. Green

поздравления! хайде, вече си готова за раждане Simple Smile.

# 518
Вики миличка още 2 дни и е петък, ще чака бебка. На теб леко и безпроблемно. Ще те чакам с нетърпение да се включиш след събитието. Сега почивай, макар че знам, колко е невъзможно.

# 519
  • usa
ще гледате ли адреса на президента?

# 520
Току смених канала. Не, няма да го гледам.

# 521
  • usa
Току смених канала. Не, няма да го гледам.

що? сърдиш ли му се нещо?

# 522
Какво мислят по въпроса вашите небългарски мъже?

Моят мъж е тукашен. В България сме ходили заедно 4-5 пъти, много му харесва, но за максимум две седмици. След това общуването с моята рода му идва в повече. Откакто се обзаведохме с бебе пътуването насам-натам се усложни много, общуването също. Ние много трудно се отделяме от детето, и двамата не дишаме без нея, както казва Вики. Моите родители това не го разбират и се обиждат, че не бихме я оставили с тях за по-дълъг период. Засега поне е абсурд да я оставим за месец на гости. Може би като порасне достатъчно да ходи по лагери ще възприемаме отсъствието й другояче.  Thinking Много трънлива тема са за нас гостуванията...

# 523
Браво Вики виж,  каква ти е послушна и малката госпожица- изчака баба си да дойде.Съвсем добросъвестно ти завиждам- така ми се иска ако можеше и моите родители да са тук още утре....

По повод на питането за това по колко изкарваме- аз си кавам без да ме питат- знаят и за мен и за бизнеса на мъжа ми- и не само моите родители ами и неговите роднини тук.От време на време питат как върви, дали ни се отразява кризата, има ли той работа, но то е по-скоро от загриженост. А относно техните разходи- винаги съм ги знаела, че и до сега.Даже преди като тийнеигурка често съм сядала с майка ми да правим бюджета за месеца.И сега това ми е много от полза,защото оправям сметките без грешка сега.

Относно почивките аз все още съм на етапа, че самата аз искам да ги карам в Бг тъй като цялото ми семейство и приятелите ми липсват.Мъжът ми е американец/ бразилец, но ходи в Бг с удоволствие.Но той е бил и много пъти през последните 5 години.Иначе не бих имала нищо против да ходим на гости и на неговите роднини в Бразилия.Абе ако можеше около 3 почивки годишно щеше да е супер.

Момичета имам една молба- ако имате бебешки списъци биха ми били много от полза ако ги споделите.И ми се иска да не са от нета, а лично ваши си, защото понякога в тези от нета има много излишни неща, които сама не бих преценила дали са ми нужни.О, знам че е много рано за списък, но последно време нямам никакво време и ми се иска вечер да чета по малко и дано докато се появи бебето съм поне запозната с различните марки и успея да реша какво искам...Предварително благодаря..

# 524
Проблемът с ходенето в България е половинчато разрешен-доведох майка ми тук и засега не ми се налага да се разкъсвам между това къде да ида.

Слушам президента с едно ухо, чувам ръкопляскания, нещо умно е казал човекът. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт